Hur man prenumererar på outlook

0 Shares

Outlook är ett ganska komplett verktyg, men vissa människor kämpar fortfarande med vissa saker. Låt oss se hur du sätter Outlook-signaturen i några steg med guiden nedan.

I den här artikeln hittar du:

Hur sätter man signatur i Outlook?

Signering är viktigt i dagens e-postmeddelanden. Förutom att den används som kontakt kan den hjälpa den som får mejlet att veta mer om dig och ha förtroende för samtalet. När du har skapat din personliga signatur följer du stegen nedan i Outlook

 1. Gå in i Outlook genom att klicka här och gå sedan till inställningar.

  Klicka på kugghjulet som är menyn för Outlook-inställningar

 2. Klicka på inom detta alternativ Visa alla Outlook-inställningar.

  Klicka sedan på alternativet Visa alla Outlook-inställningar i den högra rutan

 3. Gå sedan till E-post.

  Klicka sedan på knappen E-post

 4. Välj sedan alternativet komponera och svara.

  Gå sedan till Skriv och svara

 5. I E-postsignatur skriver du din signatur på det sätt du vill. Dessutom kan du använda formatering för att göra din signatur väldigt personlig.

  Skriv som du vill och formatera det på ditt sätt

 6. När du är klar klicka på Att spara.

  Klicka på Spara när du är klar så lär du dig hur du signerar Outlook (Bild: Nalbert/Tekimobile)

Med stegen ovan vet du hur du enkelt sätter en signatur i Outlook. Kom ihåg att det bara är möjligt att lägga ett abonnemang per konto.

Nu när du vet hur du signerar din Outlook kan du se några anpassningstips för den nedan.

 • Om du vill att signaturen ska visas längst ner i alla nya e-postmeddelanden, markera kryssrutan Inkludera automatiskt min signatur i nya meddelanden jag skriver.
 • Om du vill att signaturen ska visas på meddelanden du vidarebefordrar eller svarar på, markerar du kryssrutan Inkludera automatiskt min signatur i meddelanden jag vidarebefordrar eller svarar.
 • Om du inte väljer dessa alternativ kan du lägga till din signatur manuellt i ett valt meddelande.

Dessa tips är perfekta om du vill anpassa och skapa en unik signatur för din e-post. En annan dålig sak som kan hända är att få mycket spam i mejlet, se några tips att undvika nedan.

Hur undviker man skräppost?

1.Rapportera skräppost

Få människor vet, men att rapportera e-postmeddelandet som skräppost kan hjälpa dig att undvika att få så många. Normalt sett finns det en varning när det upptäcks att det skickade e-postmeddelandet är skräppost. Om du anmäler det kan du få färre mejl av den här typen och slipper därmed frustrationen över att ha en inkorg full med onödiga prylar.

2. Avbryt automatiskt kvitto

Kanske har du registrerat dig på en webbplats och utan att ha fått den har du konfigurerat den för att automatiskt ta emot e-post. Dessa mejl kan handla om erbjudanden, rabatter och annat. Vissa människor gillar till och med att ta emot den här typen av e-post, men om du inte är en del av den här gruppen, titta i meddelandets brödtext efter alternativet att inaktivera det.

Troligtvis kommer de att fråga orsaken till avbokningen, efter att ha informerat dig kommer du inte längre att få onödiga e-postmeddelanden.

3. Lämna inte din e-post exponerad

Var försiktig när du registrerar dig på vissa sajter, de allra flesta av dem använder din e-post till andra saker. En sak som vanligtvis händer är delning av data mellan företag, och det är så personliga annonser skapas. Det är samma annonser som kommer i din e-post, så var försiktig när du registrerar dig.

I den här guiden var det möjligt att lära sig om hur man sätter en signatur i Outlook, och några tips för att undvika skräppost. Berätta nu för oss, fick du det och lärde dig hur du prenumererar på Outlook? Hade du några svårigheter? Säg i kommentarerna.

0 Shares