Hur man planterar träd i Minecraft och får dem att växa väldigt snabbt (exempel)

Även om det är sant att vi i Minecraft kan lära oss att skapa en grönsaksträdgård, är det också värt att veta hur man planterar träd i minecraft och får dem att växa väldigt snabbt. Denna åtgärd är användbar när du spelar Minecraft i överlevnadsläge, eftersom du på så sätt får resurser snabbt och effektivt.

Hur man planterar träd i Minecraft och får dem att växa väldigt snabbt

Minecraft det TV-spel mycket komplex som inkluderar många nya mekaniker och ett unikt hantverkssystem. I sin tur tillåter dess överlevnad och sandlådans skick många aktiviteter, som att plantera träd.

Att plantera träd kan vara mycket användbart under en mängd olika omständigheter, och den största nyttan med detta alternativ är skaffa ved. Å andra sidan, genom att plantera andra föremål i Minceraft, som att plantera sockerrör, kan du äta ordentligt i spelet, så detta är en av de tekniker som du bör känna till.

I guiden nedan kommer du att lära dig om processen för att få frön eller skott från träd, hur du planterar dem och hur snabbt de växer, läs informationen nedan noggrant.

Plantera träd i Minecraft

Det första vi behöver för att plantera träd i Minecraft är att få frön, en fil frön De erhålls genom att förstöra trädgrenar eller buskar. Beroende på vilken trädslag du bryter kommer du att få frön med olika egenskaper, och ändå kan de alla sås. Faktum är att det är viktigt att veta vilka som är de bästa Minecraft-fröna för att få ut det mesta av detta videospel.

Trädfrön kallas också för “groddar” och det är detta du behöver för att plantera dina växter. Såddprocessen är väldigt enkel, du behöver bara göra lägg groddarna i jorden och dessa börjar naturligt växa.

Man måste i alla fall tänka på att skotttillväxten oftast är omfattande om vi väntar på att trädet ska växa naturligt. Det finns i alla fall en metod med vilken vi kan påskynda processen så att träd växer nästan automatiskt.

Få dina träd att växa mycket snabbare

Det finns ett litet knep som vi kan använda för att få träden att växa mycket snabbare, faktiskt, tillväxten sker nästan omedelbart. För detta behöver du skaffa tärningar i Minecraft.

Ben erhålls från skelett, så du måste eliminera så många skelett som möjligt för att få tag på dem Så mycket det är möjligt detta föremål. Du hittar skeletten på natten, i alla fall måste du beväpna dig ordentligt så att de inte eliminerar dig.

När du väl har fått benen kan du förbereda pulvret med hjälp av crafting-bordet, även om du också kan göra detta från det grundläggande crafting-alternativet som du kommer åt genom att trycka på ‘E’-tangenten. Dra bara det erhållna benet till crafting-området och som du kan se kommer benpulvret att dyka upp omedelbart.

Du kan använda benpulver till få träd att växa väldigt snabbtPå samma sätt kan de användas i andra grödor som till exempel vete.

Använd benpulver för att plantera det snabbare

När du har de nödvändiga elementen för sådd behöver du bara använda frön eller groddar och så dem i jorden. Bakom detta, applicera benpulver direkt på varje fröblock.

Applicera benpulver direkt, du kommer att märka att trädet växer automatiskt. Den kan faktiskt också användas för att plantera vete, vilket är särskilt användbart när du behöver äta eftersom det är en livräddare som alltid bör komma ihåg.

Relaterade Artiklar

Back to top button