Hur man planterar trÀd i Minecraft och fÄr dem att vÀxa vÀldigt snabbt (exempel)

0 Shares

Även om det Ă€r sant att vi i Minecraft kan lĂ€ra oss att skapa en grönsakstrĂ€dgĂ„rd, Ă€r det ocksĂ„ vĂ€rt att veta hur man planterar trĂ€d i minecraft och fĂ„r dem att vĂ€xa vĂ€ldigt snabbt. Denna Ă„tgĂ€rd Ă€r anvĂ€ndbar nĂ€r du spelar Minecraft i överlevnadslĂ€ge, eftersom du pĂ„ sĂ„ sĂ€tt fĂ„r resurser snabbt och effektivt.

Hur man planterar trÀd i Minecraft och fÄr dem att vÀxa vÀldigt snabbt

Minecraft det TV-spel mycket komplex som inkluderar mÄnga nya mekaniker och ett unikt hantverkssystem. I sin tur tillÄter dess överlevnad och sandlÄdans skick mÄnga aktiviteter, som att plantera trÀd.

Att plantera trĂ€d kan vara mycket anvĂ€ndbart under en mĂ€ngd olika omstĂ€ndigheter, och den största nyttan med detta alternativ Ă€r skaffa ved. Å andra sidan, genom att plantera andra föremĂ„l i Minceraft, som att plantera sockerrör, kan du Ă€ta ordentligt i spelet, sĂ„ detta Ă€r en av de tekniker som du bör kĂ€nna till.

I guiden nedan kommer du att lÀra dig om processen för att fÄ frön eller skott frÄn trÀd, hur du planterar dem och hur snabbt de vÀxer, lÀs informationen nedan noggrant.

Plantera trÀd i Minecraft

Det första vi behöver för att plantera trÀd i Minecraft Àr att fÄ frön, en fil frön De erhÄlls genom att förstöra trÀdgrenar eller buskar. Beroende pÄ vilken trÀdslag du bryter kommer du att fÄ frön med olika egenskaper, och ÀndÄ kan de alla sÄs. Faktum Àr att det Àr viktigt att veta vilka som Àr de bÀsta Minecraft-fröna för att fÄ ut det mesta av detta videospel.

TrĂ€dfrön kallas ocksĂ„ för “groddar” och det Ă€r detta du behöver för att plantera dina vĂ€xter. SĂ„ddprocessen Ă€r vĂ€ldigt enkel, du behöver bara göra lĂ€gg groddarna i jorden och dessa börjar naturligt vĂ€xa.

Man mÄste i alla fall tÀnka pÄ att skotttillvÀxten oftast Àr omfattande om vi vÀntar pÄ att trÀdet ska vÀxa naturligt. Det finns i alla fall en metod med vilken vi kan pÄskynda processen sÄ att trÀd vÀxer nÀstan automatiskt.

FÄ dina trÀd att vÀxa mycket snabbare

Det finns ett litet knep som vi kan anvÀnda för att fÄ trÀden att vÀxa mycket snabbare, faktiskt, tillvÀxten sker nÀstan omedelbart. För detta behöver du skaffa tÀrningar i Minecraft.

Ben erhÄlls frÄn skelett, sÄ du mÄste eliminera sÄ mÄnga skelett som möjligt för att fÄ tag pÄ dem SÄ mycket det Àr möjligt detta föremÄl. Du hittar skeletten pÄ natten, i alla fall mÄste du bevÀpna dig ordentligt sÄ att de inte eliminerar dig.

NĂ€r du vĂ€l har fĂ„tt benen kan du förbereda pulvret med hjĂ€lp av crafting-bordet, Ă€ven om du ocksĂ„ kan göra detta frĂ„n det grundlĂ€ggande crafting-alternativet som du kommer Ă„t genom att trycka pĂ„ ‘E’-tangenten. Dra bara det erhĂ„llna benet till crafting-omrĂ„det och som du kan se kommer benpulvret att dyka upp omedelbart.

Du kan anvÀnda benpulver till fÄ trÀd att vÀxa vÀldigt snabbtPÄ samma sÀtt kan de anvÀndas i andra grödor som till exempel vete.

AnvÀnd benpulver för att plantera det snabbare

NÀr du har de nödvÀndiga elementen för sÄdd behöver du bara anvÀnda frön eller groddar och sÄ dem i jorden. Bakom detta, applicera benpulver direkt pÄ varje fröblock.

Applicera benpulver direkt, du kommer att mÀrka att trÀdet vÀxer automatiskt. Den kan faktiskt ocksÄ anvÀndas för att plantera vete, vilket Àr sÀrskilt anvÀndbart nÀr du behöver Àta eftersom det Àr en livrÀddare som alltid bör komma ihÄg.

0 Shares