Hur man översätter WhatsApp-meddelanden på min iPhone samtidigt (exempel)

I artikeln får du reda på det hur man översätter WhatsApp-meddelanden samtidigt på min iPhone Det är lätt att omedelbart kunna översätta WhatsApp-meddelanden till vilket språk som helst utan att behöva ladda ner en app som översätter oss genom att skriva in text i den, vilket slösar bort din tid.

Ett viktigt verktyg som du har bestämt dig för att tillämpa WhatsApp Vi kan översätta text till din applikation från samma plattform utan att behöva ha externa supportapplikationer, för att se tjänsten aktiverad i WhatsApp kan vi visa den från samma WhatsApp-konversation.

Hur använder man textöversättning samtidigt med WhatsApp?

För att komma åt denna översättningspanel i WhatsApp måste vi ladda ner applikationen “Gboard”Och vi börjar installera det på vår mobila enhet iPhone och använd den inuti Whatsapp.

När du har laddat ner och installerat tangentbordet på din iPhone måste du ange iOS-inställningarna för att kunna konfigurera det på det här operativsystemet.

Vid ingången “Inställningar“, sedan”allmän“Och i” Tangentbord “och slutligen välj ett alternativ “Tangentbord” och det finns ett alternativ att ge behörigheter till tangentbordet Gboard och tack vare detta kan vi enkelt använda det i WhatsApp, medan vi skriver i meddelandefältet under konversationen.

Det kommer att be oss att bekräfta tillståndet för detta nya tangentbord så att det kan användas i WhatsApp med andra användares chattar. Efter att ha ställt in det nya tangentbordet måste vi gå in i WhatsApp-applikationen från iPhone-mobilenheten för att börja använda den.

När vi går in i WhatsApp och väljer kontakten som vi ska starta konversationen med och ser att vi behöver använda denna översättning, väljer vi “världs”-ikonen direkt på tangentbordsfältet bredvid mellanslagstangenten.

När du klickar och håller ned bör du märka att det ger dig ett alternativ växla ditt tangentbord till Gboard och välj det här alternativet för att ändra det. Du kommer att se att högst upp på tangentbordet har du ett översättningsalternativ där ett textfält öppnas där du lägger in texten du vill översätta.

När vi skriver en text på spanska, under översättningen sparas den automatiskt på det språk som ska översättastill exempel: engelska, katalanska, portugisiska bland annat, men du kan ändra eller lägg till ett annat språk på ditt Gboard-tangentbord Om du vill.

Vad är Gboard för iPhone WhatsApp?

Gboard tillåter översättning 92 olika språk och på ett praktiskt sätt, för när vi skriver på spanska kan vi kanske ändra samma text till ett annat språk och därmed skicka den till en WhatsApp-användare på ett mycket omfattande sätt för att omedelbart ha en konversation med en annan användare på ett annat språk .

Du kan också hitta en översättning av meddelandena som dessa användare skickar från Whatsapp kunna prata med en person på ett annat språk utan större besvär och utan att tillgripa en extern applikation (Översättare) för att uppnå det, och du blir mer komplicerad.

Google Translate har många funktioner vilket gör att vi kan översätta texter från webbläsarnivå, men detta gör det mer utarbetat arbete där vi kommer att slösa mer tid mellan att ständigt springa iväg från en applikation till en annan, viktigt att Gboard gör att vi kan skicka texter på andra språk snabbare.

Om den här artikeln hjälpte dig att lösa hur man översätter WhatsApp-meddelanden på min iPhone samtidigt utan mycket krångel i några få steg med hjälp av en applikation som ger Google att lägga till WhatsApp i ditt sociala nätverk och på så sätt enkelt översätta meddelanden på din mobila enhet iPhone

Du kan också göra detta på Android-enheter men med en inbyggd översättare eftersom den är inställd med ett Google-konto och därmed erbjuder dessa fördelar inbyggda i Whatsapp.

Relaterade Artiklar

Back to top button