Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man överför nummer till Ultra Mobile

Letar du efter ett sätt att överföra ditt telefonnummer till Ultra Mobile? Vill du flytta dina samtals- och datatjänster till Ultra Mobile samtidigt som du håller samma nummer?

Ultra Mobile är en mobil virtuell nätverksoperatör (MVNO) i USA som erbjuder trådlös telefon och datatjänster.

MVNO:er är leverantörer av trådlösa tjänster som hyr nätverksinfrastruktur från stora operatörer och sedan erbjuder sina egna planer och tjänster till kunder.

Ultra Mobile verkar i första hand på T-Mobile-nätverket, en av de stora trådlösa operatörerna i USA.

Om du letar efter ett sätt att överföra ditt telefonnummer till Ultra Mobile, oroa dig inte. Den här artikeln guidar dig genom att förstå processen för att överföra ditt telefonnummer till Ultra Mobile.

Hur överför man nummer till Ultra Mobile?

För att överföra ditt telefonnummer till Ultra Mobile måste du uppgradera till en fullständig plan på Ultra Mobile-webbplatsen och sedan ge detaljer kopplat till ditt nummer Till exempel ditt kontonummer, PIN-kod och postnummer till Ultra Mobile kundtjänst.

Innan du börjar, se till att ditt nuvarande telefonnummer är aktivt med din nuvarande operatör. Se till att kontot hos din nuvarande operatör är aktivt och har god status.

Kontrollera dina avtalsvillkor med din nuvarande operatör, eftersom det kan tillkomma avgifter för förtida uppsägning eller andra skyldigheter. Ha ditt Ultra Mobile SIM-kort redo. Om du inte har en så kan du beställa den från Ultra Mobile.

Följ dessa steg för att överföra ditt nuvarande telefonnummer till Ultra Mobile:

 • Gå till Ultra Mobile-webbplatsen och logga in till ditt konto.
 • Ring Ultra Mobile kundtjänst på 1-888-777-0446 och låt kundsupportrepresentanten veta att du vill överföra (portera) ditt befintliga telefonnummer till Ultra Mobile.
 • Du måste ange följande information för att initiera porteringsprocessen:
  • Ditt nuvarande telefonnummer (det du vill överföra).
  • Din nuvarande operatörs namn och kontonummer.
  • Din nuvarande operatörs PIN-kod.
  • Faktureringspostnummer.

Du kan också chatta med en agent live på chattrutan. När numret har överförts till Ultra Mobile får du ett SMS som bekräftar detsamma.

Om du inte har tillgång till din information som kontonummer, PIN-kod etc, kontakta din operatörs kundtjänst och be dem att ge dig informationen.

 • Ultra Mobile-representanten guidar dig genom processen och slutför porteringsförfrågan. Porteringsprocessen kan ta några timmar eller upp till några arbetsdagar, beroende på vilka transportörer som är inblandade.

Håll din nuvarande tjänst aktiv tills överföringen är klar. När porteringen är klar, testa din Ultra Mobile-tjänst för att säkerställa att samtal, sms och data fungerar korrekt.

Informera dina kontakter om ditt nya telefonnummer, uppdatera alla onlinekonton som är länkade till ditt gamla nummer och konfigurera om appar eller tjänster som förlitar sig på ditt telefonnummer för verifiering.

Ultra Mobile tar vanligtvis ingen avgift för portering av ditt nummer från din gamla operatör. Fråga om denna avgift när du registrerar dig för Ultra Mobiles tjänst.

Det är också vanligt att uppleva ett tillfälligt avbrott i tjänsten under porteringsprocessen, så var beredd på denna övergångsperiod.