Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man överför mobilbiljetter på StubHub

I den digitala tidsåldern har evenemangsbiljetter utvecklats från fysiska stubbar till bekväma mobilformat.

Om du har sålt mobilbiljetter på StubHub är det viktigt att säkerställa en smidig och säker överföring till din köpare. Denna process skyddar inte bara dig som säljare utan garanterar också att köparen får sina biljetter snabbt, vilket bibehåller förtroende och tillförlitlighet inom StubHub-marknaden.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren säljare är det nyckeln till framgångsrika transaktioner att förstå hur man överför mobilbiljetter. I den här guiden går vi igenom de nödvändiga stegen för att överföra mobilbiljetter på StubHub.

Hur man överför mobilbiljetter på StubHub

Att överföra mobilbiljetter på StubHub är en enkel process utformad för att säkerställa en säker och smidig leverans från säljare till köpare.

Här är en detaljerad, steg-för-steg-guide som hjälper dig att överföra dina mobilbiljetter på StubHub:

Steg 1: Logga in på ditt ursprungliga biljettleverantörskonto

Börja med att logga in på kontot för tjänsten där du först fick dina biljetter. Detta kan vara en biljettplattform som Ticketmaster eller AXS, eller så kan det vara direkt från evenemangsarrangören eller platsen.

Steg 2: Hitta dina sålda biljetter

Hitta de specifika biljetter du har sålt på din biljettleverantörs plattform. De bör listas i ditt konto under ett avsnitt som “Mina evenemang” eller “Biljetter”.

Steg 3: Överför biljetterna

Leta efter ett överföringsalternativ på ditt konto som är kopplat till biljetterna. Detta är vanligtvis märkt som “Överför biljett(er) till en vän” och kan hittas när du tittar på detaljerna för ditt evenemang eller din biljett.

  • Om överföringen måste ske via “Smsa till mina biljetter” och det finns inga andra alternativ, följ de specifika instruktionerna från din biljettleverantör för denna metod.

Steg 4: Samla in köparens information

För att överföra biljetterna till köparen behöver du deras information. Du kan hitta detta på två huvudsakliga sätt:

  • Via StubHubs försäljningsbekräftelsemail: Kontrollera försäljningsbekräftelsens e-postmeddelande från StubHub, som innehåller försäljningsinformationen och köparens information som krävs för överföringen.
  • Genom ditt StubHub-konto: Logga in på ditt StubHub-konto, navigera till ‘Mina biljetter’ > ‘Försäljning’ och välj rean i fråga. Välja “Klicka för att se köparinformation” för att få nödvändig information för överföringen.

Steg 5: Slutför överföringen på den ursprungliga biljettleverantörens plattform

Använd köparens information som erhållits i föregående steg och slutför biljettöverföringsprocessen på den ursprungliga biljettleverantörens plattform enligt deras instruktioner.

Steg 6: Bekräfta överföringen på StubHub

När du har överfört biljetterna måste du bekräfta överföringen på StubHub:

  • Gå till “Mina biljetter” på StubHub: Gå till ‘Försäljning’ avsnitt och hitta den relevanta försäljningen.
  • Välj “Se åtgärder”: Kontrollera om det finns ett alternativ som säger ‘Bekräfta överföring’.
    • Om du ser “Bekräfta överföring”: Klicka på den för att informera StubHub att du har överfört biljetterna till köparen.
    • Om ‘Bekräfta överföring’ inte visas: StubHub har system på plats för att automatiskt bekräfta överföringen. Detta sker vanligtvis inom 30 minuter efter att biljetterna har överförts till köparen.