Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man överför konversationshistorik från iPhone till Android på WhatsApp

WhatsApp låter dig överföra konversationshistorik från iPhone till Android, lär dig av detta steg för steg hur du gör det

DE Whatsapp presenterade en mycket efterfrågad ny funktion och här i den här guiden kommer vi att lära oss hur överför WhatsApp-konversationshistorik, som kommer att vara från iPhone till Android. Nedan ser vi steg för steg och lär oss på ett enkelt sätt hur man gör detta och vad som behövs.

Hur överför man konversationshistorik från WhatsApp?

Den nya funktionen låter dig bära individuella och till och med gruppkonversationer, som kan inkludera konversationer, media, appinställningar och till och med kontodata. Den nya funktionen migrerar inte betalningsmeddelanden, visningsnamn och samtalshistorik. Och för att göra hela processen är det nödvändigt att ha allt nedan:

smart switch krävs för överföring av konversationshistorik

 • Har installerat Samsung Smart Switch Mobile (version 3.7.22.1 eller senare) på Android-telefonen som kommer att ta emot informationen.
 • Ha WhatsApp version 2.21.160.17 eller senare (iOS) installerad på iPhone.
 • Efter att ha installerat WhatsApp version 2.21.16.20 eller högre (Android) på Samsung-smarttelefonen.kablar som behövs för processen
 • äger en kabel USB-C för Lightning.
 • Har samma telefonnummer registrerat på båda enheterna.
 • Och slutligen använd en ny Android-telefon eller återställ den till fabriksinställningarna.

Med allt detta i handen har du alla nödvändiga resurser på plats och du kommer att kunna utföra migreringen. Följ alla steg nedan för att göra processen:

ladda ner whatsapp från Android till ios

 1. Slå på din Samsung-mobil.
 2. Anslut mobiltelefoner med kabeln vi nämnde
 3. öppna Smart Switch Mobil och följ stegen i proceduren.
 4. På iPhone använder du kameran för att skanna QR-koden som kommer att visas på smarttelefonen.
 5. På iPhone trycker du på Start och vänta på att allt ska utvecklas.
 6. Fortsätt med inställningsstegen på Samsung-mobiltelefonen.
 7. Fortfarande på Samsungs mobiltelefon, öppna WhatsApp och få tillgång till ditt konto med samma nummer som registrerats på iPhone.
 8. Tryck till sist på importera.

Efter att ha följt alla stegen ovan, vänta bara på att processen ska slutföras och slutföra konfigurationen på din Samsung-mobil. En intressant sak är att du får information om du vill behålla uppgifterna eller inte, beslutet kommer att vara upp till dig, vad du ska göra efter avslutad process.

Kom ihåg att informationen inte lagras i molnet, för att konfigurera detta går du till applikationens inställningar. Konfigurera din Google Drive (Android) eller iCloud (iOS), efter det kommer säkerhetskopieringen att göras för att behålla dina meddelanden och media.

Slutsats

Gillade du den nya funktionen som budbäraren tog med sig tillsammans med det stora sydkoreanska varumärket? Lyckades du följa alla steg vi såg eller hade du några tvivel? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.