Hur man överför konversationshistorik frÄn iPhone till Android pÄ WhatsApp

0 Shares

WhatsApp lÄter dig överföra konversationshistorik frÄn iPhone till Android, lÀr dig av detta steg för steg hur du gör det

DE Whatsapp presenterade en mycket efterfrÄgad ny funktion och hÀr i den hÀr guiden kommer vi att lÀra oss hur överför WhatsApp-konversationshistorik, som kommer att vara frÄn iPhone till Android. Nedan ser vi steg för steg och lÀr oss pÄ ett enkelt sÀtt hur man gör detta och vad som behövs.

Hur överför man konversationshistorik frÄn WhatsApp?

Den nya funktionen lÄter dig bÀra individuella och till och med gruppkonversationer, som kan inkludera konversationer, media, appinstÀllningar och till och med kontodata. Den nya funktionen migrerar inte betalningsmeddelanden, visningsnamn och samtalshistorik. Och för att göra hela processen Àr det nödvÀndigt att ha allt nedan:

smart switch krÀvs för överföring av konversationshistorik

 • Har installerat Samsung Smart Switch Mobile (version 3.7.22.1 eller senare) pĂ„ Android-telefonen som kommer att ta emot informationen.
 • Ha WhatsApp version 2.21.160.17 eller senare (iOS) installerad pĂ„ iPhone.
 • Efter att ha installerat WhatsApp version 2.21.16.20 eller högre (Android) pĂ„ Samsung-smarttelefonen.kablar som behövs för processen
 • Ă€ger en kabel USB-C för Lightning.
 • Har samma telefonnummer registrerat pĂ„ bĂ„da enheterna.
 • Och slutligen anvĂ€nd en ny Android-telefon eller Ă„terstĂ€ll den till fabriksinstĂ€llningarna.

Med allt detta i handen har du alla nödvÀndiga resurser pÄ plats och du kommer att kunna utföra migreringen. Följ alla steg nedan för att göra processen:

ladda ner whatsapp frÄn Android till ios

 1. SlÄ pÄ din Samsung-mobil.
 2. Anslut mobiltelefoner med kabeln vi nÀmnde
 3. öppna Smart Switch Mobil och följ stegen i proceduren.
 4. PÄ iPhone anvÀnder du kameran för att skanna QR-koden som kommer att visas pÄ smarttelefonen.
 5. PÄ iPhone trycker du pÄ Start och vÀnta pÄ att allt ska utvecklas.
 6. FortsÀtt med instÀllningsstegen pÄ Samsung-mobiltelefonen.
 7. Fortfarande pÄ Samsungs mobiltelefon, öppna WhatsApp och fÄ tillgÄng till ditt konto med samma nummer som registrerats pÄ iPhone.
 8. Tryck till sist pÄ importera.

Efter att ha följt alla stegen ovan, vÀnta bara pÄ att processen ska slutföras och slutföra konfigurationen pÄ din Samsung-mobil. En intressant sak Àr att du fÄr information om du vill behÄlla uppgifterna eller inte, beslutet kommer att vara upp till dig, vad du ska göra efter avslutad process.

Kom ihÄg att informationen inte lagras i molnet, för att konfigurera detta gÄr du till applikationens instÀllningar. Konfigurera din Google Drive (Android) eller iCloud (iOS), efter det kommer sÀkerhetskopieringen att göras för att behÄlla dina meddelanden och media.

Slutsats

Gillade du den nya funktionen som budbÀraren tog med sig tillsammans med det stora sydkoreanska varumÀrket? Lyckades du följa alla steg vi sÄg eller hade du nÄgra tvivel? LÄt oss veta i kommentarerna nedan.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket nÀr det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig sjÀlv, Àgnar mig Ät Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rÀtt tidpunkt.

0 Shares