Hur man överför en Windows Media-spellista till en USB-enhet

0 Shares

Observera att Windows-media Àr en fil Mediaspelare som skapades av Microsoft för operativsystemet Microsoft Windows. Den har flera versioner som lÀgger till funktioner som anvÀndarna gillar.

Windows tillÄter uppspelning av olika digitala format sÄsom: WMV (Windows Media Video), Audio CD, MPG, Audio CDD, VD-Video, WMA (Windows Media Audio), DVD-Audio, MP3, MPG och andra. PÄ samma sÀtt lÄter det hÀr formatet dig spela upp filmer, men pÄ betalservrar.

Windows Media kan göra samma sak kopiera lÄtarna till USB-minnet och vice versa. PÄ samma sÀtt kan den hÀr spelaren söka pÄ internet efter lÄtar med namn och album, och till och med visa albumomslag.

Observera att ett USB-minne Àr en enhet för att lagra information och överföra filer. Den har olika namn bland vilka du kan höra dem: pennenhet, pennenhet, minnesenhet, minnesnyckel, pennenhet.

Hur lÀgger jag in en Windows Media-spellista i minnet?

Det bör noteras att Windows Media Àr kÀnt för att vara den föredragna spelaren för mÄnga anvÀndare eftersom med den kan du lyssna pÄ musik frÄn din dator. Det lÄter dig ocksÄ skapa spellistor som kan överföras till en USB-enhet. Idealet Àr att uppdatera den.

Det Àr bra att veta hur Windows Media Player gör det möjligt för sina anvÀndare överföra lÄtarna till USB-minnet och att du pÄ sÄ sÀtt kan höra dem pÄ en annan dator. Detta kan uppnÄs med nÄgra enkla steg som vi kommer att förklara nedan.

Först och frĂ€mst kan du “Hitta Windows Media Player” och hitta den skapade spellistan, ge den med «högerklick». Ett annat fönster öppnas automatiskt, dĂ€r du bör vĂ€lja ett alternativ “Öppna filplats”.

Det hĂ€r alternativet öppnar filen automatiskt “Filhanterare” och frĂ„n och med dĂ„ kan du “Börja ladda upp din spellista” frĂ„n ett Windows-media till ett USB-minne, kopiera bara hela spellistan och det Ă€r allt. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer du att spara listor frĂ„n Windows media till minnet.

En ytterligare metod för att ladda upp en spellista

Det bör nÀmnas att ett annat alternativ Àr att ha tredjepartsprogram och det viktigaste Àr att du kan fÄ det gratis, det Àr SyncPlaylist. Denna programvara skapades just för att uppfylla denna funktion.

Först och frÀmst mÄste du fÀst verktyget pÄ skrivbordet efter installationen, och sedan mÄste du ansluta USB-minnet till datorn. PÄ sÄ sÀtt kan du börja överföra din spellista till minnet.

Det bör förstĂ„s att programvaran kommer att upptĂ€cka spellistan om den Ă€r i standardsökvĂ€gen och du behöver bara klicka pĂ„ alternativet “Starta överföring”. Detta kommer att spara hela listan pĂ„ USB-minnet.

PÄ samma sÀtt lÄter den hÀr programvaran dig spara en spellista i m3u-format, med avsikten att om enheten som jag ska spela spellistan pÄ senare inte Àr kompatibel med spellistfilen.

PÄ samma sÀtt tillÄter det hÀr verktyget det för tillfÀllet överföring av listanhÄller ordningen pÄ de sparade lÄtarna.

En annan funktion med denna programvara Àr att om du Àndrar eller tar bort en lÄt pÄ flashenheten, nÀr du Äteransluter USB-flashenheten till datorn, kan du synkronisera listan och uppdateras automatiskt pÄ Windows media.

PÄ samma sÀtt tillÄter detta program anvÀndare att skapa spellistor pÄ ett ordnat sÀtt. Dessutom hoppar den över dubbletter av lÄtar, synkroniserar Àndringar om listan redan har sparats och mappen kan rensas innan den flyttas.

Kort sagt, med dessa tvÄ metoder kan du överföra lÄtar frÄn Windows media till minnet, det Àr en enkel procedur.

Vi hoppas Àntligen att den hÀr artikeln hjÀlpte dig. Vi vill dock gÀrna höra frÄn dig. Kan du överföra Windows Media-spellistan till ett USB-minne? KÀnner du till nÄgon annan metod för att göra detta? LÀmna oss dina svar i kommentarerna.

0 Shares