Hur man överför eller överför foton, videor och filer frÄn min iPhone till dator (exempel)

0 Shares

För mÄnga av oss kan det vara mycket svÄrt att överföra bilder och andra filer frÄn iPhone till dator. För om vi vill flytta filer frÄn vÄr iPhone pÄ PCdet kommer inte att vara sÄ enkelt som att ansluta en USB-kabel till din dator och klicka pÄ kopiera/klistra in utan att ha Ätminstone nÄgon ytterligare programvara.

Om du vill dela dina bilder och filer frÄn iPhone till dator Àr det nödvÀndigt att ha ett speciellt program som gör att du enkelt kan synka med datorn och Àven lÄter dig överföra musik frÄn datorn och andra filer tillbaka till din iPhone. HÀr visar vi dig de bÀsta alternativen.

Applikationer du kan anvÀnda

Sammantaget en av de mest anvÀnda filöverföringsapplikationerna frÄn vÄr iPhone till din dator Àr iTunes.

Men mÄnga anvÀndare har haft problem nÀr de anvÀnt denna app eftersom de har lidit förluster mÄnga gÄnger synkroniserade filereller kan inte dela innehÄll med de enheter som har olika Apple-ID pÄ sitt iTunes-konto nÀr de loggar in. SÄ mÄnga letar efter andra alternativ, ett av dem Àr:

Överför filer frĂ„n iPhone till dator med iMyFone TunesMate

iMyFone TunesMate Àr en applikation som inte kan saknas pÄ din iPhonePÄ sÄ sÀtt kan du njuta av alla fördelar som operativsystemet Windows har att erbjuda. Detta verktyg lÄter dig behÄlla din iPhone, iPod och iPad med tillÀgget iOS version 7.0 eller senare.

Denna applikation lÄter dig anvÀnda den enkelt och enkelt, och erbjuder fler fördelar Àn iTunes sjÀlv.

Hur man delar filer med enheter med tillÀgget Ett annat Apple-ID, fritt överföra filer mellan iOS iPhone och iTunes / dator, stöder praktiskt taget alla iOS-filer, sÄsom musik, videor, foton, spellistor bland annat. För att anvÀnda den behöver du bara:

  • Ladda ner och installera iMyFone TunesMate pĂ„ din dator
  • Anslut din Apple-enhet till datorn och kör programmet
  • NĂ€r din dator kĂ€nner igen iPhone kan vi fritt blĂ€ddra i vĂ„rt galleri och importera och exportera filerna som vi har pĂ„ bĂ„de vĂ„r iPhone och dator

Överför filer frĂ„n iPhone till dator via USB-kabel

För iPhone-anvÀndare kan det hÀr alternativet tyckas praktiskt taget omöjligt. Men du kommer att bli förvÄnad nej tack EaseUS MobiMover. Med detta program kommer du att kunna överföra alla filer frÄn iPhone till dator och vice versa. För att göra detta, följ stegen nedan:

  • NĂ€r du har laddat ner och installerat EaseUS MobiMover (Windows / Mac), öppnar du programmet.
  • Anslut iPhone till datorn.
  • Att vĂ€lja Skicka till datorn och vĂ€nta nĂ„gra sekunder.
  • Du kommer att se en serie kategorier som du kan vĂ€lja mellan, sĂ„ att du kan vĂ€lja vilka typer av filer du vill överföra.
  • Efter detta steg vĂ€ljer du mappen pĂ„ din dator som du vill skicka till och klickar pĂ„ Ladda upp filer. VĂ€nta sedan tills processen Ă€r klar.

Om du vill överföra filer frĂ„n dator till iPhone, klicka pĂ„ Överför till den hĂ€r enheten och vĂ€lj metoden för överföring av data, efter mapp eller enskilda filer.

  • VĂ€lj mappen eller filerna du vill ladda upp. Du kan vĂ€lja flera datatyper samtidigt.
  • Tryck pĂ„ Överför för att överföra filer till iPhone.

AnvÀnd molnsynkronisering för att överföra filer

Det finns olika molnfilöverföringsplattformar, en av dem Àr OneDrive. OneDrive Àr Microsofts molnplattform som gör det möjligt spara filer eller dokument online och fÄ tillgÄng till dem var som helst eller frÄn en dator med internetanslutning, och det bÀsta Àr att det Àr kompatibelt med alla operativsystem inklusive iOS.

Först mÄste du ladda ner applikationen pÄ din iPhone. Du mÄste ha ett konto, om du inte har ett, skapa ett och logga in pÄ din mobiltelefon. För att ladda upp filer till molnet, sök bara efter dem i filhanteraren. Du vÀljer vilken du vill överföra och vÀljer delningsalternativet. VÀlj sedan OneDrive-ikonen.

Se till att du har OneDrive pÄ din dator. Sammantaget datorer med I Windows 10 Àr applikationen installerad som standard. Om du inte har en, ladda ner den frÄn deras hemsida.

NÀr du Àr klar, gÄ till OneDrive-mappen pÄ din dator genom att skriva OneDrive i Windows Finder. Efter det kommer du att kunna se alla synkroniserade filer.

0 Shares