Hur man överför bilder frÄn galleri eller kamerarulle till Snapchat pÄ Android eller iOS (exempel)

0 Shares

Snapchat Àr en webbplats för socialt nÀtverk som kÀnnetecknas av dess publikationers tillfÀlliga karaktÀr. Nu kan du inte bara dela bilder tagna för tillfÀllet, utan ocksÄ frÄn enheten. Idag ska jag berÀtta för dig hur man överför bilder frÄn galleri eller rulla till Snapchat pÄ Android eller iOS.

Som du redan vet Ă€r dina publikationer pĂ„ den hĂ€r plattformen inte giltiga under lĂ„ng tid eftersom de automatiskt raderas efter en kort tid. Dess vĂ€sen Ă€r “ögonblicket, nu”. Snapchat har Ă€ven möjlighet att skapa en story och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt ladda upp och dela bilder och videor till mer Ă€n en person.

Det Àr dock en av de mest anvÀnda apparna för ta bilder och skapar videor enligt antalet filter och verktyg som Àr tillgÀngliga för redigering.

Hur man överför bilder frÄn galleri eller kamerarulle till Snapchat för Android eller iOS

Tidigare, pÄ Snapchat, diskriminerades bilder tagna med en annan applikation med en vit ram, vilket avslöjade att den delade bilden var gammal.

Om du vill dela ett foto som tagits tidigare med Snapchat har du “Minnen eller Souvenirer”Tack vare du kan spara de tagna bilderna i ditt galleri. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt skulle den vita ramen vi nĂ€mnde i början inte lĂ€ngre vĂ€ljas.

Vad mer “SouvenirerDetta fungerar likadant om du vill ladda upp ett foto som du har sparat i fotogalleriet till ditt konto Manzana eller z Google Foton utan att markera den vita ramen.

För att komma igÄng, gÄ till spökappen. Logga in om du inte har gjort det tidigare. Om du redan har ett konto öppet kommer kameran att slÄs pÄ varje gÄng du öppnar applikationen.

Klicka pÄ den vita cirkeln du har i mitten lÀngst ner pÄ skÀrmen.

SkĂ€rmen öppnas “Souvenirer“Och under tvĂ„ kort”SpĂ€rrar“Y”Rulla“Om din telefon Ă€r en iPhone eller”Galleri“Om din mobila enhet Ă€r Android.

Hitta och vÀlj valfri bild frÄn galleriet. Tryck pÄ den för att vÀlja den och klicka sedan pÄ hjulikonen med en röd bock som du har i det övre högra hörnet av skÀrmen.

Nu kan vi se att bilden tar upp hela skĂ€rmen. LĂ€ngst ner ser du att du har alternativen “Redigera och skicka“. Du mĂ„ste svepa uppĂ„t för att se de tillgĂ€ngliga redigeringsverktygen.

Efter redigering klickar du pĂ„ “Skicka“Det Ă€r en blĂ„ cirkel i det nedre högra hörnet av bilden för att ladda upp ett foto av din berĂ€ttelse till din profil eller dela det med en vĂ€n.

Funktion “Minnen“Det kommer att meddela dig nĂ€r Snaps delas i din berĂ€ttelse pĂ„ samma sĂ€tt som det fungerar pĂ„ Facebook eller Instagram ifall vi vill dela dem igen.

Hur man sparar bilder tagna med Snapchat till ditt galleri eller rulle

Med Snapchat, förutom att dela bilderna du tar just nu, kan du nu spara dem för senare visning och delning.

Det Àr vÀldigt enkelt. För att göra detta, börja med att gÄ in i appen. Det börjar med kameran som vanligt. DÀr kan du ta ett foto eller spela in en video som alltid.

NÀr du Àr klar med att ta ett foto eller en video och redigera den klickar du pÄ nedladdningsikonen lÀngst ner till vÀnster pÄ skÀrmen. Detta Àr den andra ikonen som representeras av en halv kvadrat och en nedÄtpil.

Snapchat Àr inte bara ett fotodelningsprogram utan Àven mÄnga anvÀndare anvÀnder kameran pÄ grund av dess stora antal effekter och filter.

NĂ€r nedladdningen Ă€r klar fĂ„r du ett meddelande som sĂ€ger “Skrivet i minnen”För att bekrĂ€fta att det har skrivits korrekt till enheten.

Nu kan du dela bilden eller videon om du vill, frĂ„n samma skĂ€rm. Genom att trycka pĂ„ den himmelska cirkeln “Skicka“I det nedre högra hörnet. Om du istĂ€llet föredrar att sĂ€nka kameran trycker du pĂ„ det vita krysset som du har i skĂ€rmens övre vĂ€nstra hörn.

Som du kan se Àr det vÀldigt enkelt ladda upp bilder frÄn galleriet eller rulla till Snapchat för Android eller iOSeftersom det fungerar pÄ samma sÀtt pÄ bÄda enheterna. Om du har nÄgra frÄgor om denna handledning, vÀnligen lÀmna dem nedan i kommentarerna.

För att kunna njuta av alla kÀnda Snapchat-filter Àr det viktigt att uppdatera appen till den senaste versionen, oavsett om du har en Android- eller en iPhone-enhet.

0 Shares