Hur man överför bilder eller filer frÄn en mobiltelefon till en dator

0 Shares

Att spara all information frÄn vÄra smarta enheter till vÄr dator kan vara vÀldigt bekvÀmt. Som sagt, sÀkerhetskopiering av data Àr komplicerat för mÄnga nybörjare, sÄ om du vill veta hur du överför bilder eller filer frÄn mobiltelefon till dator Àr det hÀr din plats.

Tekniken gÄr framÄt med stormsteg, sÄ idag kan vi ha utrymmen dÀr rÀdda vÄra minnen i foton, videor och andra filer.

I samband med denna fördel av 2000-talet bör det noteras att överföring av filer frÄn en PC till en mobiltelefon med Pushbullet och omvÀnd operation, d.v.s. överföra bilder eller filer frÄn en mobiltelefon till en dator, det finns saker du bör behÀrska för att skydda dina foton, videor, etc.

Hur man överför bilder eller filer frÄn en mobiltelefon till en dator

Att sÀkerhetskopiera dina foton och filer Àr nÄgot att tÀnka pÄ eftersom det Àr ett av de enklaste sÀtten att ansluta ett SD-kort till din mobil för att spara dokument dÀr, men sanningen Àr att vi alltid rekommenderar sÀkerhetskopiera dina filer pÄ din dator.

I alla fall finns det flera sÀtt att utföra denna procedur, och idag kommer vi att prata om det mest effektiva.

Med en USB-kabel

Utan tvekan Àr den enklaste metoden för att överföra filer frÄn en mobiltelefon till en dator att anvÀnda en USB-kabel. USB-tekniken har varit en grundpelare för datoranvÀndning praktiskt taget sedan dess uppkomst för mer Àn 20 Är sedan, och Ätminstone med tiden det har utvecklatsprincipen förblir densamma.

Att överföra via USB-kablar gÄr ganska snabbt, vilket gör det till ett av de mest effektiva sÀtten att överföra filer till vÄra datorer. Om du Àr nybörjare, oroa dig inte, det Àr en mycket enkel process intrÀffa:

  • För att överföra filer frĂ„n Android till dator via kabel Ă€r det första du bör göra anslut USB-kabeln för mobiltelefon och dator.
  • Om du gör detta för första gĂ„ngen, din dator kommer att sĂ€nka förarna och filer som krĂ€vs för uppladdning. Det Ă€r ocksĂ„ möjligt att det kommer att finnas flera alternativ pĂ„ din mobiltelefon nĂ€r du ansluter kabeln, vĂ€lj “Filöverföring“.
  • PĂ„ samma sĂ€tt, om tillstĂ„nd att utbyta filer krĂ€vs, klicka bara Acceptera pĂ„ skĂ€rmen pĂ„ din mobiltelefon.
  • Om allt gjordes korrekt kommer ditt mobiltelefonminne att visas pĂ„ skĂ€rmen, om du har ett micro SD kommer tvĂ„ mappar att dyka upp. För att hitta dina filer mĂ„ste du veta var de finns.
  • Sök i dina filer och högerklicka och sedan kopiera alternativet. Klistra in dem var som helst pĂ„ din dator genom att trycka pĂ„ höger musknapp och klistra in.

Det hÀr Àr ett sÀtt att överföra filer till din dator med en USB-kabel, men vad hÀnder om du vill göra det trÄdlöst? Sanningen Àr att du kan överföra foton, musik och videor frÄn PC till Android och vice versa utan en USB-kabel, och hÀr Àr nÄgra alternativ för att göra det.

Överför dina filer via e-post frĂ„n din mobiltelefon till din dator

Även om detta Ă€r en lite mer komplicerad process, Ă€r det möjligt att du nĂ„gon gĂ„ng Ă€r borta frĂ„n hemmet du kommer att vilja sĂ€kerhetskopiera viktiga filer. Under dessa omstĂ€ndigheter Ă€r e-post vĂ„r bĂ€sta allierade, eftersom du enkelt kan spara filer som inte Ă€r för tunga i hĂ€ndelse av eventuella hĂ€ndelser.

  • För att spara filer i ett e-postmeddelande, öppna helt enkelt det meddelandeprogram du vĂ€ljer, till exempel Gmail.
  • Klicka pĂ„ +-symbolen i det nedre högra hörnet. SkrivskĂ€rmen öppnas.
  • I För att fylla den med din egen e-postadress, samma som du har pĂ„ fliken “FrĂ„n”.
  • I det övre vĂ€nstra hörnet ser du en liten ikon formad som “klĂ€mmaKlicka pĂ„ den, klicka sedan pĂ„ bifoga en fil och vĂ€lj de dokument du vill spara.
  • Nu behöver du bara klicka pĂ„ skicka-ikonen som finns i det övre högra hörnet (det Ă€r en blĂ„ pil).

Med den tidigare processen kommer du att ha arkiverade dina filer i postkontor och du kommer att kunna komma Ät dem pÄ din dator. För att göra detta, öppna bara din webblÀsare, logga in pÄ din e-postadress och ladda ner den.

Utöver ovanstÄende kan du överföra filer frÄn PC till Android via WiFi, ett utmÀrkt alternativ som vanligtvis Àr mycket snabbare och mer effektivt.

0 Shares