Hur man överför alla mina kontakter frĂ„n iCloud till iCloud eller Gmail frĂ„n datorn – steg för steg (exempel)

0 Shares

Idag fÄr vi se hur man överför alla mina kontakter frÄn iCloud till iCloud eller Gmail frÄn datorn. ICloud-konton anvÀnds för att spara all information pÄ din enhet och hjÀlpa dig att ÄterstÀlla raderade filer frÄn iCloud.

För att överföra dina kontakter frÄn ett iCloud-konto till ett annat eller till och med skicka dem till andra plattformar som Google, mÄste du först de gjorde en sÀkerhetskopia kontakter frÄn iPhone.

Hur man sparar mina kontakter i iCloud steg för steg

Ta din mobila iPhone-enhet och gÄ in. NÀsta sak blir att blÀddra igenom alternativen till och gÄ in i det nÀmnda avsnittet.

Sedan kommer du att se ditt konto i den första iCloud-sektionen. Om du inte redan har ett mÄste du skapa ett gratis iCloud-e-postkonto.

Nedan, i alternativen i det hÀr avsnittet, kan du se en lista över alla appar du har tillgÀngliga pÄ din enhet som du kan synkronisera med iCloud till skapa en sÀkerhetskopia.

I det hÀr fallet, eftersom vi Àr intresserade av att spara kontakter i molnet, kommer vi att trycka pÄ kontaktknappen och skjuta den till höger sida av skÀrmen för att göra den grön.

Sedan mÄste du scrolla till slutet av listan . PÄ nÀsta skÀrm klickar du för att anpassa kontaktuppgifterna vi vill spara.

Inuti, gÄ till iPhone. Du kan anpassa vilka kontaktuppgifter du vill spara, vi rekommenderar att du inaktiverar kameraalternativet dÄ det tar för mycket plats.

Efter att ha anpassat det hÀr avsnittet, gÄ tillbaka till föregÄende meny och sÀkerhetskopiera din enhet med SÀkerhetskopiera nu. Se till att ha iCloud backup switch aktiv sÄ att dina kontakter sparas pÄ det hÀr kontot.

SÄ hÀr aktiverar vi kontaktsynkronisering eller backup. Nu Du kan komma Ät dina kontakter frÄn vilken Apple-enhet som helst eller frÄn en webblÀsare genom att logga in pÄ ditt iCloud-konto.

Hur man överför mina kontakter frÄn iCloud till iCloud eller Gmail frÄn datorn

För att överföra alla mina kontakter frÄn iCloud till iCloud eller Gmail mÄste du göra det frÄn din dator. Oavsett om du har en dator med Windows, MacOS eller Linux operativsystem sÄ gör vi det frÄn din webblÀsare.

Som vi nÀmnde tidigare, ange tillÀgget frÄn din webblÀsare och logga in.

Efter att ha angett kontot ange enheten frÄn startskÀrmen. Du kommer att se en lista över alla kontakter som du har synkroniserat med det kontot.

Klicka pÄ i den vÀnstra menyn i det nedre vÀnstra hörnet av skÀrmen. En liten rullgardinsmeny öppnas och dÀrifrÄn tar vi hand om positionen Exportera vCard.

Nu behöver vi bara vÀlja de kontakter vi vill exportera. Om du vill markera alla kan du trycka pÄ DÄ klickar vi igen frÄn instÀllningarna.

Nu kommer alla kontakter att sparas till en fil pÄ din dator. För att överföra dem till ditt nya iCloud-konto, logga in frÄn din dator.

I det nya kontot, gÄ till kontaktsektionen och klicka pÄ instÀllningsikonen som tidigare. Den hÀr gÄngen vÀljer vi ett alternativ Importera vCard.

Ett fönster öppnas dÀr du kan se den tidigare nedladdade filen. NÀr du har hittat en plats, vÀlj den och klicka pÄ VÀlj.

VÀnta tills processen Àr klar och nu du kommer att ha dina kontakter i ett annat iCloud-konto.

För importera kontakter frÄn gmailange din google frÄn din webblÀsare. Ange kontakter i sökfÀltet.

PÄ vÀnster sida av skÀrmen mÄste vi vÀlja hitta platsen för filen vi laddade ner tidigare, vÀlj den och vÀnta pÄ att processen ska slutföras. Det Àr sÄ enkelt överför dina iCloud-kontakter till iCloud eller Gmail frÄn datorn med bara nÄgra fÄ steg.

Om du Àr förvirrad av termen vcard, bör du leta efter ett sÀtt att vidarebefordra eller konvertera dina telefonkontakter till en vcard-fil? För att komplettera informationen.

0 Shares