Hur man ökar RAM-minnet pÄ min Android-mobil med eller utan ROOT (exempel)

0 Shares

Hur ökar man RAM? Detta Àr ett av de viktigaste tillÀggen till mobiltelefoner. NÀr man köper en ny bÀrbar enhetmöter vi vanligtvis behovet av att anpassa det till vÄra behov.

Det betyder att telefonen ocksÄ mÄste ha tillrÀckligt med minne för att kunna sÀtta de applikationer som vi behöver pÄ sitt system. Av denna anledning Àr telefonminnet en extremt viktig aspekt för mÄnga anvÀndare.

Dessa minnen kan generellt utökas och beroende pÄ specifikationer och modell av mobiltelefonen kan vi ta mycket av det eller inte. För att komma in pÄ Àmnet behöver vi kÀnna till nÄgra begrepp, till exempel: minne ROM hÀnvisar till mÀngden minne som vÄr mobiltelefon har.

I allmÀnhet Àr det 8 eller 16 GB. Vi har ocksÄ hört en hel del om en annan komponent, som Àr RAM. Den hÀr delen har en nÀstan direkt effekt pÄ prestandan hos vÄr Android-enhet.

För med den kan vi arbeta snabbt och vi kan hitta dem med en kapacitet pĂ„ 1 eller 2 GB VĂ€duren. Även om detta vanligtvis inte rĂ€cker för mĂ„nga anvĂ€ndare.

Av denna anledning letar mÄnga anvÀndare efter sÀtt att öka kapaciteten VÀduren Dina enheter. HÀr visar vi dig vilka steg du behöver följa för att förbÀttra, öka och frigöra enhetens RAM.

Öka RAM-minnet med ett microSD-kort?

Kort mikro SDhar fördelen att de kan utöka minneskapaciteten för alla bÀrbara enheter. Som sÄdan Àr det viktigt att vÀlja ett kort av god kvalitet som Àr resistent.

För om du gör fel val kan du till och med skada din mobiltelefon. Om du sÀkert vill utöka din telefon följer du bara dessa steg.

  1. Börja med att gĂ„ in i Google Play Butik, eftersom du kommer att behöva hjĂ€lp av applikationen “ROEHSOFT RAM EXPANDER“. FörstĂ„r och fortsĂ€tt att installera det pĂ„ din dator precis som du skulle göra med alla andra program.
  2. NĂ€r du har installerat applikationen pĂ„ mobiltelefonen bör du starta dess lansering. NĂ€r du öppnar ser du en knapp som sĂ€ger “ROEHSOFT RAMEXPANDER test“. Den hĂ€r knappen hjĂ€lper dig att analysera alla funktioner i din enhet för att pĂ„ rĂ€tt sĂ€tt öka dem.
  3. NÀr du har slutfört testet, gÄ till flikval mikro SDsom tidigare har analyserat ansökan. Genom att göra detta kommer du att ange för appen att du vill följa denna process.
  4. Tryck pĂ„ “OK”-knappen och sjĂ€lva applikationen ger dig möjlighet att justera mĂ€ngden GB du vill tillhandahĂ„lla.
  5. NÀr det Àr gjort, ROEHSOFT RAM-EXPANDER (UTBYTA) kommer att utföra alla Àndringar som krÀvs för effektiv expansion.

Och voila, ditt lag med det Androidkommer det att börja fungera med en exekvering anpassad av dig som Àr helt bÀttre Àn vad du hade tidigare.

RAM-rengöringsapplikationer.

Det Àr ocksÄ viktigt att alltid ha en rad mobila verktyg till hands för att sÀkerstÀlla alla dina maximala prestanda enheter. DÀrför kan du hitta olika appar som hjÀlper dig att rensa upp det nÀr du behöver det. HÀr Àr en lista att tÀnka pÄ:

Detta Àr en gratis app som har röstats fram som den bÀsta för att hÄlla rent VÀduren Dina mobila enheter, och detta i sin tur hjÀlper till att optimera dem. Du kan hitta den hÀr appen i Play Butik för att köra filen total renlighet alla de filer som anses vara skrÀp och som tenderar att sakta ner din mobiltelefon.

Det hÀr Àr en annan bra mobilapp som hjÀlper dig att hantera allt som har med din att göra RAM-förbrukning inuti enheten, allt bidrar till att frigöra onödigt minne. Allt med nÄgra fÄ detaljer.

Ditt system Àr konfigurerat pÄ ett sÄdant sÀtt att det automatiskt stÀnger av allt appar De brukar springa i bakgrunden. Allt detta för att inte orsaka otillrÀcklig prestanda i enheten.

0 Shares