Hur man ökar eller förstorar storleken på ett radergummi i Windows 10 (exempel)

0 Shares

I artikeln ska vi se nästa, vi får se Hur man ökar eller förstorar storleken på ett radergummi eller ett färggummi i Windows 10 med två ganska enkla metoder att göra.

Innan du börjar rekommenderar vi att du uppdaterar till den senaste versionen av Paint så att du kan arbeta bekvämt med operativsystemet Windows 10.

Paint är ett av de äldsta programmen som ingår i Microsofts operativsystem. Det är inte särskilt användbart nuförtiden, och det är integrerat i operativsystemet mer än något annat av nostalgi eftersom det finns mer komplexa program där ute.

Men ha kul då och då teckning med detta verktyg. Mer än något annat, för att uppmuntra barn att låta sin fantasi köra på datorn på ett hälsosamt sätt och utan att YouTube blir alltför inblandat.

Av denna anledning kommer vi att se filen mycket enkel handledning tack vare vilket du kommer att lära dig att inte bara öka eller öka storleken på radergummit i Paint, utan också andra verktyg.

Om du inte gillar de nya ändringarna av Paint bör du veta att det finns ett sätt att gå tillbaka till den klassiska versionen av programmet, även om du har ditt första Windows-operativsystem.

Hur man ökar storleken på tandköttet i färgen

  • Vi öppnar Paint från Windows Start-meny. Tryck på “Windows“På det fysiska tangentbordet, skriv sedan”MålaGe ‘Enter’ och programmet öppnas.
  • Nu måste du klicka på den radergummiformade ikonen som heter “Suddgummi“.
  • Omfånget du behöver radera är omedelbart ganska litet så för att förstora det klickar du bara på ikonen som säger “Storlek”Som är väldigt nära färgerna.
  • Om du klickar här visas en liten meny med olika standardstorlekar som du kan välja mellan.
  • Men om dessa storlekar inte passar dina behov kan du trycka och hålla ned knappen. Ctrl och tryck på “+”-tecknet flera gånger på tangentbordet för att förstora radergummit. Om du vill minska dess storlek är det bara att trycka på Tecken “-“ håller ned Ctrl-tangenten.
  • Om du kommer från en bärbar dator som inte har ett numeriskt tangentbord. Det du kan göra är att använda “Skärmtangentbord“För att nå målet.
  • Du kan gå till “Början“Eller tryck”Windows“På tangentbordet, skriv sedan”Skärmtangentbord“Att kunna använda det. Om det ovannämnda skärmtangentbordet inte har det numeriska tangentbordet aktiverat som standard, klicka på “alternativ“Och aktivera den.

Hur man ökar storleken på ett radergummi på Windows 10

Så här kan du öka eller förstora storleken på radergummit eller Paint eraser i Windows 10. Det är ganska enkelt, och vi måste tillägga att samma process fungerar för nästan alla verktyg i programmet.

Om du till exempel vill förstora din pensel eller penna kan du också göra det med en tangentkombination Ctrl med ett “+” eller “-” tecken så kan du manipulera storleken på alla verktyg detta gamla program och möta dina behov.

Du kommer att kunna måla och rita snabbare och mer original. Det är något väldigt praktiskt och framför allt väldigt snabbt att implementera.

För att ge dig en liten uppfattning kan fantastiska saker ritas i Paint med lite tålamod och framför allt ganska praktiskt. Det finns många människor som börjar rita på det här sättet med Paint. Det finns enkelt program att det är för begränsat för många saker just nu, och Microsoft håller det fortfarande borta från nostalgi i Windows mer än något annat.

Dock med övning och nödvändig kunskapfantastiska saker kan skapas med ett så grundläggande och enkelt verktyg. Fantasi är alltid nyckeln till allt.

Precis som du kan ändra och öka storleken på radergummit i Paint, kan du också öka storleken på dina målarpenslar

0 Shares