Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man nedgraderar från iOS 11.1 Beta till iOS 11

Behöver du nedgradera från iOS 11.1 beta till iOS 11 eftersom du stötte på iOS 11.1 beta-problem eller helt enkelt behöver en mer stabil upplevelse tills närmare iOS 11.1 släppdatum vi förväntar oss november? Vi går igenom hur du nedgraderar från iOS 11.1 beta till iOS 11 eller iOS 11.0.1 när du är klar med de nya iOS 11-funktionerna.

Det är lätt att gå tillbaka till iOS 11 eller iOS 11.0.1, och under en begränsad tid kan du fortfarande nedgradera till iOS 10.3.3. Du måste följa anvisningarna noga eftersom det finns ett mycket viktigt steg som är viktigt för att nedgradera. Denna process fungerar för förhandsgranskningen av utvecklaren och den offentliga iOS 11 beta.

Vissa människor stötte på problem med nedgradering av iOS 11, men det borde inte vara ett problem med iOS 11.1 beta. När du nedgraderar från en version av iOS till en annan måste du radera iPhone eller iPad helt. Du måste också återställa en säkerhetskopia som gjorts på iOS 10 efter att du har nedgraderat till iOS 10, så du kanske saknar lite information om du testar iOS 11 beta i mer än några dagar.

Planera att spendera minst 20 minuter, eventuellt längre när du nedgraderar till iOS 10 från iOS 11 beta. Det inkluderar inte den tid det tar att återställa från säkerhetskopian, vilket kan lägga till en timme eller mer.

Hur man nedgraderar från iOS 11.1 Beta till iOS 11

Denna process är enkel att göra, du behöver bara följa anvisningarna ett steg i taget så att du inte missar någonting. Vi går igenom hur du går in i återställningsläge och sedan hur du använder iTunes för att nedgradera till iOS 11. Du behöver en dator för att detta ska fungera, så du kan behöva låna en om du är helt över till iPhone och iPad värld.

När du ser detta meddelande i iTunes är du redo att nedgradera från iOS 11.1 beta till iOS 11.

När du ser detta meddelande i iTunes är du redo att nedgradera från iOS 11.1 beta till iOS 11.

  1. Sätt din iPhone i återställningsläge. Stäng av iPhone eller iPad.
  2. Håll volymen nere på iPhone 7 eller 7 Plus, på alla andra iPhones och iPas håller du hemknappen. Anslut din iPhone till din dator med iTunes igång. När du ser skärmen Anslut till iTunes kan du släppa volymen eller hemknappen.
  3. iTunes bör identifiera att iPhone är i återställningsläge, visa en popup och erbjuda att återställa iPhone eller iPad.
  4. Välj när du uppmanas att återställa och uppdatera din iPhone eller iPad. Detta hämtar den senaste officiella versionen av iOS 11, raderar din iPhone och installerar den här versionen.

På 15 till 30 minuter kommer processen att slutföras och du kan återställa från en iOS 11 eller äldre säkerhetskopia för att komma tillbaka till var du var innan du försökte iOS 11.1 beta. Du kan utföra denna process fram till den officiella versionen av iOS 11.1 senare i år.

Nyheter i iOS 11.4.1

Nyheter i iOS 11.4.1

Nyheter i iOS 11.4.1

IOS 11.4-uppdateringen lade till meddelanden i iCloud och AirPlay 2, men det medförde också problem med det. IOS 11.4.1-uppdateringen behåller dessa länge förväntade funktioner och innehåller korrigeringar för vissa iOS 11.4-problem.

Specifikt iOS 11.4.1-uppdateringen;

  • Åtgärdar ett problem som hindrade vissa användare från att se den senast kända platsen för sina AirPods i Hitta min iPhone.
  • Förbättrar tillförlitligheten vid synkronisering av e-post, kontakter och anteckningar med Exchange-konton.

Denna uppdatering innehåller även andra buggfixar och säkerhetsuppgraderingar. Det är möjligt att den här uppdateringen innehåller en lösning för dålig batterilivslängd för iOS 11.4.

Med meddelanden i molnet kan du säkerhetskopiera dina iMessage-konversationer till molnet precis som du säkerhetskopierar dina anteckningar, kontakter och foton. Det betyder att de säkerhetskopieras om något händer med din telefon, men det är inte allt.

Meddelanden i molnet synkroniserar raderade meddelanden och trådar över dina iCloud-enheter. Det betyder att allt kommer att visas detsamma över dina Apple-enheter. Med detta på plats bör du se samma konversationer överallt, hela tiden.

Detta säkerhetskopierar också foton och bilagor i molnet så att du får mer plats på din iPhone eller iPad. När du får en ny enhet synkroniseras alla meddelanden med den enheten så att du inte tappar någonting.