Hur man maximerar volymen pÄ din Android-mobiltelefon

0 Shares

Android Àr ett av de viktigaste operativsystemen idag, dess lÀtthet och anpassningsmöjligheter gör det till en av toppkonkurrenterna. Trots det Àr det mÄnga som klagar pÄ det Vissa Android-telefoner Àr vÀldigt högljudda KortsÄ den hÀr gÄngen kommer vi att lÀra dig hur du höjer volymen pÄ din Android-mobiltelefon till det maximala.

Observera att den hÀr handledningen endast Àr för mobila enheter med Android-operativsystemet, men du kan ocksÄ höja eller sÀnka volymen pÄ din Windows 10-dator till maximalt.

Som vi nÀmnde tidigare, Àr Android operativsystem mobiltelefoner bland de mest populÀra idag, konkurrerar med Apple mobiltelefoner, iPhones. I alla fall, med tanke pÄ det stora antalet enheter som finns pÄ marknaden, Àr det mycket svÄrt att faststÀlla en standard för varje mobiltelefon, vilket Àr fallet med volym.

Fil volym a Android mobil enhet det beror helt pÄ din modell, av denna anledning har vissa av dem utmÀrkt volym och andra dÀr denna faktor Àr en besvikelse. Men oroa dig inte, det finns en ganska enkel lösning som vi ska lÀra dig hÀr. Kom ocksÄ ihÄg att du hittar mÄnga Android-tutorials pÄ vÄr webbplats.

Öka volymen pĂ„ mobiltelefonen

Det finns mÄnga verktyg för att öka volymen pÄ vÄra mobila enheter, varav de flesta Àr verktyg root-anvÀndare. Det Àr dock inte alla som vill rota sina telefoner eftersom det i de flesta fall upphÀver garantin. TyvÀrr kan det i mÄnga fall komplicera saken att vara rootanvÀndare.

Vem Àr root-anvÀndaren?

Du kanske undrar vad det Ă€r huvudterm PĂ„ Android-telefoner Ă€r sanningen att det inte Ă€r sĂ„ komplicerat. NĂ€r mobiltelefonen Ă€r “rootad” kan anvĂ€ndaren komma Ă„t alternativ som tidigare var begrĂ€nsade, vilket gör att de interna aspekterna av mobiltelefonens programvara kan Ă€ndras.

RotanvĂ€ndaren kan Ă€ndra telefonens skĂ€rmupplösning, komma Ă„t dolda filer pĂ„ telefonen och utföra mĂ„nga andra uppgifter. ÄndĂ„, som vi noterade ovan nĂ€r det Ă€r klart rot telefonen kommer att förlora garantin för detsamma. Av denna anledning tar de flesta avstĂ„nd frĂ„n det, Ă„tminstone tills garantin pĂ„ deras telefoner har löpt ut.

ÄndĂ„ Ă€r du intresserad av att bli rotad, du kan rota vilken Huawei-mobiltelefon som helst, relativt enkelt, och lĂ„t dig inte luras eftersom den tidigare handledningen ocksĂ„ kan anvĂ€ndas för en mĂ€ngd olika enheter utanför Huawei.

Men om du inte vill vara root-anvÀndaren, finns det nÄgon fyllningslösning? Svaret pÄ den frÄgan Àr ja, idag ska vi presentera det bÀsta och enklaste sÀttet att maximera volymen pÄ din mobil utan att rota den.

Hur man maximerar volymen pÄ din Android-mobil utan att vara en rootanvÀndare

Den hÀr gÄngen visar vi dig det enklaste sÀttet skruva definitivt upp volymen utan att vara root-anvÀndare. För att göra detta, notera instruktionerna vi kommer att ge dig, Àven om processen Àr ganska enkel eftersom du bara behöver installera ett enkelt program.

GOODEV volymförstÀrkare

  • Det första steget Ă€r att gĂ„ till Spela butik.
  • DĂ€r, leta efter följande program “GOODEV volymförstĂ€rkareOch fortsĂ€tt att ladda ner den.
  • Efter nedladdning av programmet kommer en volymvarning att visas pĂ„ skĂ€rmen första gĂ„ngen du kör programmet. VĂ€nligen lĂ€s noggrant och om du accepterar, klicka Okej.
  • Applikationen Ă€r mycket enkel att anvĂ€nda, skjut bara volymkontrolllisten till önskad plats. ÄndĂ„ rekommenderar appen att förstĂ€rkningsvĂ€rdena Ă€r mindre Ă€n 40 %DĂ€rför överstiger det endast detta antal under motiverade omstĂ€ndigheter.
  • Som en del av konfigurationsalternativen kan du till och med öka eller minska det maximala förstĂ€rkningsvĂ€rdet. Men kom ihĂ„g vad vi sa tidigare, anvĂ€nd bara den hĂ€r funktionen i undantagsfall.
  • Som vi nĂ€mnde behöver du bara justera volymen sĂ„ att den verkar lĂ€mplig, prova denna intressanta app med dessa Android-telefoner har en mycket lĂ„g volym.

Detta Àr proceduren för filöverföring din Android-volym Till max som du kommer att se Àr det ganska enkelt och allt du behöver göra Àr att ladda ner GOODEV Volume Booster, en mycket grundlÀggande applikation som i de flesta fall uppfyller vÄrt uppdrag mycket effektivt.

Å andra sidan, om du fortfarande har problem efter att ha följt stegen ovan, Ă€r det möjligt att problemet Ă€r relaterat till en av dina musikappar. För att kunna göra detta och förstĂ„ att Spotify Ă€r den mest kĂ€nda rekommenderar vi att du lĂ€ser guiden nedan för att förbĂ€ttra Spotifys ljudkvalitet pĂ„ Android, ett komplement till det som visades tidigare.

0 Shares