Hur man maximerar och snabbar upp PC-spel – enkelt och snabbt (exempel)

0 Shares

Spelare har många alternativ för att njuta av sina favoritspel; från handhållna konsoler till toppmoderna 3D virtual reality-konsoler. Men hur man optimerar och snabbar upp PC-spel i sin helhet? Det här är varför, det är viktigt att göra minimiinställningarna. Idag kommer vi att lära dig hur du gör detta så att du fortfarande kan njuta av dina tv-spel fullt ut.

Följ bara några praktiska tips som du kommer att se senare; du kan ladda ner och installera Among Us på din dator för att spela med dina vänner. Om du föredrar arenastrider kommer du också att kunna ladda ner, installera och spela League of Legends (LoL) på PC.

Det finns många alternativ för att spela på din dator; men allt kommer att bero på dina preferenser. Om du föredrar en strategi rekommenderar vi att du laddar ner, installerar och spelar Clash of Clans på PC; eller om du är intresserad av att bygga den kan du försöka ladda ner och installera Roblox på din Windows-dator.

Tänk på att tjänster och program som lagras i minnet kräver en betydande mängd minnesutrymme Väduren; på grund av detta tar spel ibland för lång tid eller, värre, aldrig startar.

Några tips för att optimera tv-spel är: avinstallera program du inte använder på Windows, stäng av Windows-bilder, installera DirectX 12 för att optimera Windows-speluppdatera dina drivrutiner och mer; men låt oss börja direkt för att se varje steg.

Avinstallera program du inte använder, optimera och snabba upp dina PC-spel

Vi förstår att vi vanligtvis bara använder en liten andel av filerna grafiska möjligheter vad vår dator erbjuder; Det finns många program som är designade för en specifik uppgift, men som vi inte behöver, och som tar upp onödigt utrymme i vår dators minne.

För att avinstallera ett program måste vi trycka på Windows-tangenten> typ eller sök Kontrollpanel > välj ett alternativ Program > klicka sedan på ett alternativ Avinstallera programmet, där väljer du ett program och går sedan in i det Avinstallera.

Stäng av Windows visuella effekter

Även om det är sant att detta kommer att förändra skönheten och den grafiska kvaliteten på Windows, kommer det också att göra det kommer att avsevärt optimera ditt systems prestanda, få dina spel att se mycket bättre ut.

För att göra detta måste du använda “Windows + R” för att öppna fönstret “Springa”Efter att ha öppnat kommandofönstret kommer du att ange kommandot “sysdm.cpl” och när det öppnas kommer du att kunna öppna “Systemegenskaper”.

Då ska du se var det står skrivet “Avancerade alternativ” och klicka på fliken “Prestanda” genom att klicka på “Inställningar”; Väl inne måste du välja “Anpassa för bästa prestanda” för att frigöra hårdvaruresurser som kan användas för de spel du behöver.

Installera DirectX 12 för att optimera och snabba upp spel på din Windows-dator

DirectX är en grupp Windows-komponenter som gör spel möjliga arbeta direkt med video- och ljudutrustning, vilket gör det möjligt för dem att dra full nytta av grafikaccelerationsfunktionerna inbyggda i deras hårdvara; vilket förbättrar den övergripande video- och ljudupplevelsen.

För att göra detta måste du kontrollera vilken version av DirectX du har. För att göra detta, tryck på “Windows + R” för att öppna ett fönster, du kan ange olika kommandon.

Där kan du ange kommandot med vilket du kommer att se videokortets data: «dxdiag», klicka på knappen «OK» och du kommer att se versionen Directx Vad är fel. Om du inte har DirectX 12 kan du uppdatera den från Windows Update.

Uppdatera dina grafikkortsdrivrutiner

Om du letar efter grafik drivrutiner nyare kan laddas ner från Windows Update. Ange från knappen “Windows”; välj sedan “Alla program”. Leta sedan efter verktyget med vilket du kommer att få alla uppdateringar för program och systemverktyg «Windows Update.

När du har öppnat uppdateringsfönstret, tryck på « Sök efter uppdateringar »Och välj de som är relaterade till ditt grafikkort; Du kan främst få det från något av dessa märken: NVIDIA, AMD eller Intel. Ett annat alternativ för att uppdatera dem är att gå direkt till grafikkortstillverkarens webbplats.

Nu när du har dessa optimeringsmetoder, dvs snabba upp dina PC-spel maximalt. Använd dem på din dator och njut av 100 % av alla dina spel.

0 Shares