Hur man manuellt eller automatiskt uppdaterar appar pÄ min Apple TV

0 Shares

Även om Apples TVOS inte fungerar pĂ„ samma sĂ€tt som dess andra system som det kör, Ă€r en av likheterna som finns mellan dem nödvĂ€ndigheten att uppdatera dina applikationer regelbundet installerade i dem.

Tja, oavsett om du anvÀnder Apple TV Plus-plattformen eller den traditionella tjÀnsten för detta system, Àr behovet av att uppdatera applikationen detsamma i bÄda fallen. DÀrför mÄste du vara medveten om de alternativ som finns göra lÀmpliga uppdateringar till apparna du har pÄ din Apple TV.

Med det i Ätanke visar vi dig hÀr hur man uppdaterar appar pÄ Apple TV manuellt och automatiskt. Detta gör att du kan njuta av de senaste versionerna av alla dina applikationer.

Uppdatera Apple TV-appar manuellt

Ett av de bÀsta alternativen för att uppdatera de olika apparna du har laddat ner och installerat pÄ din Apple TV Àr att uppdatera dem. Det alternativ som oftast anvÀnds av mÄnga Apple TV-anvÀndare för att uppdatera appar Àr att göra det manuellt frÄn Apple App Store.

För att göra detta mĂ„ste du gĂ„ till app store pĂ„ din Apple TV och dĂ€r mĂ„ste du hitta appen du vill uppdatera. NĂ€r du har hittat den kommer du att mĂ€rka att den visar ett alternativ mĂ€rkt “Uppdatera”.

DÀrför behöver du bara vÀlja det hÀr alternativet och uppdateringsprocessen för den tidigare valda applikationen Det kommer att göras omedelbart. PÄ sÄ sÀtt kan du manuellt uppdatera vilken app som helst, Àven skÀrmslÀckaren du har satt pÄ din Apple TV, sÄ lÀnge den Àr tillgÀnglig för nedladdning.

Å andra sidan, om alternativet “Uppdatera” inte Ă€r synligt i applikationen dĂ€r du vill ha denna tjĂ€nst, kan det betyda att du redan har den senaste versionen av en sĂ„dan applikation.

Uppdatera Apple TV-appar automatiskt

Apple TV har ett antal verktyg som gör att anvÀndare enkelt kan anvÀnda dess tjÀnster. SÄdana verktyg inkluderar inte bara möjligheten att konfigurera din iPhone som en Apple TV-fjÀrrkontroll, utan ocksÄ stÀller automatiskt in uppdateringar förfrÄgningar sÄ att du inte behöver gÄ igenom processen manuellt.

För att göra detta mĂ„ste du gĂ„ till avsnittet “InstĂ€llningar” pĂ„ din Apple TV och sedan gĂ„ till dess app. NĂ€r du vĂ€l Ă€r dĂ€r, kom ihĂ„g det det finns tvĂ„ uppdateringsalternativ automatiskt appar som har en lutning pĂ„ Apple TV.

Det första av dessa alternativ för att automatiskt uppdatera applikationer Àr att aktivera knappen som visas i lista över vÀntande ansökningar för uppdatering. Den hÀr knappen lÄter dig beordra lÀmpliga uppdateringar, men processen Àr inte förutbestÀmd.

SĂ„ om du vill aktivera den automatiska uppdateringen av Apple TV-appen som en stĂ„ende order. Du mĂ„ste vĂ€lja det andra alternativet som indikerar funktionen “Uppdatera automatiskt”.

Möjliga nackdelar med att uppdatera Apple TV-applikationen

Om du har följt vÄra tidigare rekommendationer i brevet för att uppdatera dina Apple TV-applikationer, Àr det mycket sÀkert att du inte har presenterat nÄgra besvÀr för att framgÄngsrikt slutföra denna process. Det finns dock Apple TV-kompatibla enheter som har vissa nackdelar att uppnÄ uppdatera relevanta applikationer.

PÄ sÄ sÀtt bör du veta att de flesta av krascharna faktiskt inte orsakas av en enhet som Àr dockad med Apple TV, utan snarare av Internetanslutning anvÀnds. Se dÀrför till att du har ett bra nÀtverk nÀr du uppdaterar appen.

PÄ samma sÀtt orsakas nÄgra av de vanliga problemen vid uppdatering av Apple TV-appar, antingen manuellt eller automatiskt kraschar av samma applikation. DÀrför rekommenderar vi i det hÀr fallet att du ser till att bÄde Apple TV-systemet och App Store-appen Àr fullt fungerande.

SÄledes kommer du att kunna möta eventuella besvÀr nÀr du anvÀnder nödvÀndiga uppdateringar av dina applikationer pÄ Apple TV.

0 Shares