Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man lyssnar på WhatsApp-ljud utan personen som sa åt dig att göra det

WhatsApp-bekräftelser kan vara mycket bra, men de kan också vara mycket dåliga. Även när dessa bekräftelser involverar WhatsApp-ljud. En sak som folk inte vet är att det finns fyra metoder du kan göra för att lyssna på folks ljud utan att de vet. Så låt oss titta på vart och ett av dessa sätt så att du kan komma igång idag.

I den här artikeln hittar du:

Hur man lyssnar på WhatsApp-ljud utan att veta

1. Aktivera flygplansläge

Det enklaste sättet att lyssna på ljud utan att oroa dig för den blå bekräftelsebocken är att slå på Flygplansläge. Detta läge blockerar alla radio- och internetsignaler på din mobiltelefon, det vill säga utan internet kommer WhatsApp inte att bekräfta. Det är dock viktigt att komma ihåg att inaktivera Flygplansläge, Internet kommer tillbaka och bekräftelse visas. Aktivera sedan Flygplansläge, lyssna på ljudet och tänk efter innan du svarar. När du har bestämt dig för vad du ska säga, stäng av flygplansläget och svara personen om du vill.

2. Skicka ljudet någon annanstans

Det här sättet är också ett bra sätt att komma bort från WhatsApp-bekräftelsen. Välj ljudet som personen skickade och vidarebefordra dem till en annan konversation, som visas i bilden.

alternativet whats app forward kan hjälpa dig att lyssna på whatsapp-ljud i hemlighet

Du kan skicka den till någon du litar på, eller till en grupp som bara har dig. När du vidarebefordrar bekräftelsen kommer det inte att inträffa och så du kan lugnt lyssna på WhatsApp-ljudet och tänka noga innan du svarar personen.

3. Använd andra appar

Musik- eller ljudspelarappar låter dig också lyssna på WhatsApp-ljud utan bekräftelse. Välj bara den bästa appen för dig, gå till Filhanterare, och i WhatsApp-mappen hittar du mappen audio. När du går in i den, sortera efter datum och lyssna på det senaste ljudet.

Om du har installerat en spelare och du inte kan hitta WhatsApp-ljud, följ bara stegen nedan. gå till WhatsApp-inställningar och tryck sedan på avsnittet Lagring och data.

whatsapp-lagring och datasektion

Inom detta område hittar du avsnittet automatisk nedladdning av media. I alla alternativ i det här avsnittet, kontrollera om ljudet är korrekt valt. Genom att göra detta kommer WhatsApp-ljudet att laddas ner till din mobiltelefon och du kommer att kunna komma åt det med andra applikationer.

kontrollera automatisk medianedladdning för att ladda ner ljud till mobilen

4. Exportera konversationer

En annan metod för att lyssna på WhatsApp-ljud är genom att exportera konversationer, den här är mer komplicerad, men vi kan inte utesluta möjligheten. Se nedan för hur du gör detta.

  1. Gå till konversationen du vill höra ljudet och tryck på tre poäng som finns i den övre högra menyn.
  2. Direkt efter det trycket Mest och välj Exportera konversation.att exportera konversationen är den mest komplicerade metoden att i hemlighet lyssna på ljud
  3. Strax efter kommer WhatsApp att fråga dig om du vill exportera med mediafiler. Det är nödvändigt för dig att tillåta detta att hända, annars kommer du inte att ta emot ljudet. så knacka inkluderar media.När du har valt export, infogar du mediet i det.
  4. Välj var du vill exportera dina filer. Det finns många alternativ, inklusive Google Drive eller någon annan lagringstjänst du gillar.
  5. Du måste packa upp filen för att spela upp den i en musikspelare.

Nu kan du tyst lyssna på WhatsApp-ljud utan att behöva oroa dig för bekräftelse.

avslutande

Vi hoppas att du med den här guiden har lärt dig några hemligheter och nu slipper WhatsApp-ljudbekräftelsen. Av alla metoder vi har sett här, var det några du inte kände till? Vilken ska du göra först? Låt oss veta i kommentarerna.