Hur man lyssnar på podcaster på din iPhone eller iPad

Idag finns det många appar för att streama musik, tittar du i App Store på din Apple-enhet hittar du ett stort utbud. Vi vet att många av dessa appar låter dig lyssna på poddar, men alla är inte likadana. Vissa kräver att du prenumererar medan andra jobbar gratis men bara online med annonser.

Om du har en Apple-enhet och vill veta vilka som är de bästa apparna för att lyssna på dina poddar, i den här artikeln kommer vi att lyfta fram de bästa för dig. Välj gärna det du identifierar dig mest med.

Apple Podcasts är en app som låter dig lyssna på dina favoritpoddar

Apples Podcasts-app är världens största plattform för iPhone och iPad som involverar upptäckt och utforskning av nya podcaster. Det är en inbyggd funktion, så många människor använder den direkt.

Den har många podcastprogram som ytterligare hjälper den att bli en populär applikation. Den innehåller komedishower, kriminalhistorier, improvisation, skönhet, storyshower och mer. Så du kan njuta av din favoritpodcast, när du vill.

Appen finns tillgänglig i 175 länder och har innehåll på över 100 språk. Det är väldigt enkelt, från nedladdning till körning. Applikationen har vissa problem men det är inget hinder. Den har grundläggande spellisthantering som är lätt att lära sig.

Det är inte nödvändigt att skapa ett nytt konto, du kan använda Apple-ID:t som placerades på din iPhone eller iPad. Så det är inte svårt att konfigurera det. Synk fungerar också riktigt bra, så du kan lyssna på nya poddar helt enkelt tack vare sync.

Andra funktioner involverar att spela 1,5x eller 2x ljud. Det här verktyget hjälper dig att hitta kapitel i vissa poddsändningar. Appen listar också rekommenderade program och låter dig skapa en station med dina favoritpoddar. På så sätt kan du gruppera dem på ditt eget sätt.

spotify är den berömda appen som låter dig lyssna på poddar

Du har säkert hört talas om Spotify, en av de mest populära apparna för musikströmning i världen. Den erbjuder gratis och betalda prenumerationer, och om du redan är en Spotify Premium-prenumerant har du många fler fördelar.

Det är en enkel app och har en mängd olika poddsändningar för dig. Dessutom har han samarbetat med flera företag som gör podcasts för att ytterligare öka variationen. Du kommer också att ha tillgång till över en miljon program, det tillkommer alltid nytt innehåll. Under 2020 tillkom mer än 300 000 nya poddprogram. Ett gigantiskt bibliotek för dig helt klart.

Om du fortfarande inte är nöjd med dessa fördelar, se några fler nedan:

  • Få rekommenderade och utvalda podcaster och program
  • Du har möjlighet att spara podcaster och program du gillar. Nya avsnitt laddas alltid ner.
  • Ladda ner dina program för att lyssna offline
  • Få tillgång till avsnitt med utvalda videor

Spotify har också funktionen Bästa Podcasts of the Week, som är en sammanfattning av veckans bästa avsnitt. Dessa sammanfattningar innehåller poddar om allt från nyheter och komedier till riktig kriminalitet och sport. Dessa listor uppdateras varje tisdag. Det är sant att du måste skapa ett nytt konto, men du kommer att ha en stor samling poddar att lyssna på.

Mulet är inte känt men det är också bra för poddar.

Overcast erbjuder gratis- och premiumprenumerationer och är ett annat bra alternativ för att lyssna på dina favoritpodcaster och upptäcka nytt innehåll. Det är en annan app eftersom den ger dig program baserade på användarbetyg. Eftersom den använder denna utvärderingsmetod, slutar den med att en applikation blir ännu enklare och enklare att använda, och låter användaren söka efter det de tycker är bäst.

Dessutom har den möjlighet att överföra ett podcastprogram till en annan applikation mycket enkelt och enkelt. Det finns också andra funktioner som är värda att titta efter. En fördel med att använda Overcast är att det låter dig hantera spellistor genom att skapa prioriteringar och detta är möjligt genom filter. Dessutom kan du sätta viktiga avsnitt först på din lista.

Den har en funktion som heter Smart Resume som enkelt hoppar tillbaka till där du slutade i din podcast. Definitivt en mycket användbar och funktionell applikation.

avslutande

Vi hoppas att du med den här snabbguiden kommer att granska alla alternativ för dina podcast-appar och använda dig av det du tycker är bäst. Vilken fångade din uppmärksamhet mest? Vilken kommer du att använda först? Säg i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button