Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man löser problemet med applikationer som stängs på iPhone (exempel)

Din telefon är viktigt verktyg i ditt liv. För i den kan du utföra dina uppgifter, prata om affärer med dina kollegor; kontakta dem du älskar och njut av det roligaste. Men oförutsedda händelser kan ibland inträffa; det komplicerar vårt arbete. Till exempel problemet med applikationer som stänger på iPhone. Detta har som tur är en lösning.

Av denna anledning kommer vi att lära dig idag hur man löser detta problem så ofta. Förutom att veta orsaken till det; fortsätt och läs vidare.

Varför en app som stänger på iPhone?

Anledningar till varför Dina ansökningar är stängda. Idag hjälper vi dig att hitta anledningen till varför detta kunde hända, låt oss se.

  • Oväntat beteende: Din mobiltelefon kan vara gammal, föråldrad och precis redo ber om en förändring för nytt. Till exempel, om din iPhone inte startar och sitter fast på Apple-logotypen.
  • Du får slut på RAM: Eftersom du har ont om utrymme kan din telefon helt enkelt välja att stänga ett öppet program prioritera andra funktioner det viktigaste; I den här situationen är det bättre att fixa ett nästan fullt lagringsproblem på iPhone.
  • Det kan vara ett virus: Virus klassificerade som “trojaner” eller “maskar” De finns oftast på iPhones, kan ingå i vissa applikationer och äventyra din telefon eftersom deras makt är att inaktivera andra applikationer, vilket gör att de stängs automatiskt.
  • Öppna flera applikationer: det gör din mobiltelefon det överbelastas information eller funktionalitet som gör att en applikation stängs i den; lösningen kan vara att stänga alla eller flera applikationer på din iPhone samtidigt.
  • Ogiltig uppdatering: en annan anledning Dina ansökningar kan vara stängda är att du inte har uppdaterat din applikation korrekt, vilket gör att den kraschar; En möjlig lösning kan vara att uppdatera App Store på iPhone till den senaste versionen.
  • Applikationsdata är skadad: Medan applikationen laddas ner kan applikationen skadas, vilket gör att den inte fungerar korrekt. Kanske uppdateringsfel Så kolla genom att ladda ner samma app, om du kan se att den fortfarande är densamma föreslår vi att du laddar ner en annan liknande app.

Hur löser man problemet med applikationer som stängs på iPhone?

Även om iPhones är mycket sofistikerade mobiltelefoner kan de ha dessa nackdelar, av denna anledning ger vi dig hjälpfulla tips som hjälper dig att lösa det här problemet, om deras användning inte ändras, föreslår vi att du går till en expert.

  • Omstart Din enhet.
  • Avinstallera appen och installera om den. Som? Tja, du behöver bara hålla tummen samtidigt som du trycker på appen så kommer ett x att visas. Fortsätt att trycka där och ladda ner appen igen.
  • Uppdatera alla dina appar från Spela butik.
  • Rensa cache via mobilinställningar, gå till APP, APP och rensa cache.

Det här är dock några praktiska tips om du upptäcker att din enhet förblir densamma du måste fatta ett drastiskt beslut; Det första alternativet är att byta enhet eller bara återställa eller formatera om mobiltelefonen helt, på så sätt kan du få en snabbare mobil med 0 krascher.

För effektiv uppdatering på din enhet Vi rekommenderar omedelbar uppdatering och underhåll. Det kommer att tillåta dig att få bättre prestanda när du använder den och inte bara det, utan på så sätt kan du förutsäga möjliga skador på din mobiltelefon.

Vi är glada att hjälpa dig och hoppas att du tycker om denna information det var väldigt användbartLämna oss i kommentarerna vad du tycker om det här inlägget och dela med dina nära och kära.