Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man löser in kod Free Brand på vilken enhet som helst

Om du är ett fan av spel, lär dig hur du löser in kod Free Fire kan förbättra ditt skinn och vinna massor av priser

Processen att lösa in koder från Free Fire – även känd som kod FF – är väldigt enkelt, användare kan använda flera enheter och utföra hela enheten via webbplatsen. Se hur du löser in kod Free Brand över alla webbläsartjänster.

Hur man löser in kod Free Brand

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Battle royale växer mer och mer, och är säkert en av de mest populära i de flesta appbutiker, både på Android och iOS. Om du är en ny spelare behöver du lära dig att lösa in koder och det är vad vi ska titta på i detalj.

Men innan du genomför hela processen på webbplatsen är det nödvändigt att ha ett konto, först då kan koderna lösas in. När du skapar den måste användaren ange data som telefonnummer, e-postadresser etc.

Efter att du skapat ditt konto är det viktigt att komma ihåg att du som användare kan utföra processen genom webbläsare som t.ex huawei webbläsare, Google Chrome eller vilken annan webbläsare du vill.

Spelet kan laddas ner från Google Play och App store, privata varumärkesapplikationer som Huawei Themes har inte spelet för nedladdning, eftersom det är en app för teman.

För att lösa in kod Free Brand, användaren behöver inte ha en Android, iPhone och iPad-enheter är också kompatibla med spelet. Om du inte vill registrera dig kan du registrera dig med kontot du använder på appar som Apple TV, Apple Music eller ditt Chromecast-konto.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – OTZ

Till exempel är Apple-ID:t jättens eget konto som ger möjlighet att logga in i spelet. Så Apples tjänster är också ett sätt att logga in utan registrering.

Med alla dessa punkter redan klarlagda och din registrering redan skapad, följ stegen nedan och lär dig hur du löser in koden Free Brand på vilken enhet som helst:

  1. För att börja processen måste du besöka den officiella webbplatsen Rewards Redemption av Garena för att utföra räddningar från Free Brand.
  2. Logga in på plattformen med ditt ID, som vi redan sa. På sajten kan du använda Facebook, VK, Twitter, Apple ID, Huawei ID och Google.
  3. Kom ihåg att ditt konto måste vara länkat till spelet, annars kommer processen inte att fungera effektivt.
  4. På skärmen anger du koden på 12 tecken ff för att utföra processen.
  5. klicka in Bekräfta för att få lösen och meddelandet kommer att visas Grattis! Lyckades inlöst.
  6. Koder görs tillgängliga i spelets mailsystem senast inom 30 minuter.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Om inlösen misslyckades av någon anledning, vänta en dag eller två tills koden skickas, om du av en slump inte får den, försök att kontakta Garenas support. Ett fel angående din kod kan ha inträffat.

Berätta nu för oss, kunde du följa stegen vi såg ovan? Fungerade processen för att lösa in koden? Berätta för oss i kommentarerna nedan och dela stegen med personer som också vill veta mer om spelet.