Hur man loggar ut frÄn Instagram pÄ ALLA enheter (exempel)

0 Shares

Om du Àr en av dem som öppnar din Instagram överallt, men du vet inte Hur loggar man ut frÄn Instagram pÄ alla enheter? vara sÀker pÄ att detta inlÀgg Àr för dig. Idag ska vi visa dig i detalj hur du kan uppnÄ det och du kommer att bli förvÄnad över att inse att det Àr mycket lÀttare Àn du tror.

Efter denna information behöver du inte lĂ€ngre oroa dig om du loggat in pĂ„ din dator och glömt att stĂ€nga den. Ännu bĂ€ttre, om du tror att de anvĂ€nder ditt konto kommer du att kĂ€nna dig avslappnad och sĂ€ker frĂ„n och med nu.

VÀnta inte lÀngre och fortsÀtt att lÀsa den hÀr informationen för att hjÀlpa dig att sluta din Instagram-session automatiskt oavsett hur mÄnga enheter den Àr öppen pÄ.

Steg för att logga ut frÄn Instagram pÄ alla enheter

Sedan Instagram kom ut har det som bekant blivit en trend bland alla mÀnniskor som gillar att vara uppkopplade i sociala appar. Det Àr dÀrför vi ibland loggar in pÄ enheter som inte Àr vÄra för att hÄlla oss uppdaterade med berÀttelser och information som delas av vÄra vÀnner.

Men det verkliga problemet kommer nÀr vi inte kommer ihÄg om vi stÀngde den sessionen eller inte, vilket gör att vi kÀnner oss osÀkra eftersom det inte Àr vÄr enhet. Med det sagt Àr en av Instagrams egenheter detta du kan ha flera sessioner öppna och ingenting hÀnder.

För att inte kÀnna dig osÀker och skydda din Instagram-information, följ bara stegen nedan sÄ löser du det hÀr problemet:

  • Starta en Instagram-session frĂ„n din dator eller mobil som vanligt.
  • VĂ€l inne, gĂ„ till din profil och vĂ€lj menyn.
  • Av alla alternativ som kommer upp mĂ„ste du klicka pĂ„ instĂ€llningar.
  • Sedan klickar du pĂ„ lösenord och Ă€ndrar ditt nuvarande lösenord.
  • För att göra detta mĂ„ste du sĂ€tta ditt nuvarande först, peka sedan pĂ„ det nya lösenordet som du ska ange tvĂ„ gĂ„nger och det Ă€r allt.

Efter att ha följt denna enkla procedur, alla sessioner pÄ ditt konto som var öppna kommer att hÄlla kÀften. Detta beror pÄ att nÀr lösenordet Àndras kommer systemet att begÀra detsamma pÄ andra enheter, och eftersom det saknas kommer det inte att starta om.

Som du har mÀrkt Àr det enkelt logga ut frÄn Instagram frÄn alla dina enheter Och det bÀsta Àr att du inte behöver gÄ in pÄ var och en av dem för att göra detta. Det spelar med andra ord ingen roll om du har alla enheter till hands, för genom att byta lösenord pÄ en lÄses den i de andra.

Rekommendationer för att förbÀttra sÀkerheten nÀr du anvÀnder Instagram

Instagram har blivit en oumbÀrlig app för mÄnga mÀnniskor pÄ grund av de mÄnga alternativen den erbjuder, men var försiktig nÀr du anvÀnder den. Med hÀnsyn till detta kommer vi att ge dig en rad rekommendationer som du kan öka eller förbÀttra sÀkerheten för ditt Instagram-konto.

  • Logga inte in pĂ„ nĂ„gon enhet utan att stĂ€nga den, Ă€ven om vi redan har angett hur du gör det om du inte lĂ€ngre har tillgĂ„ng till den. Det mest rekommenderade Ă€r att om du ska anvĂ€nda olika enheter sĂ„ Ă€r de dina sĂ„ att bara du kan anvĂ€nda dem.
  • Byt ditt Instagram-lösenord dĂ„ och dĂ„, Ă€ven om du inte anvĂ€nder det pĂ„ flera enheter, vilket gör att du kĂ€nner dig mer sjĂ€lvsĂ€ker. För detta behöver du enkelt skapa ett sĂ€kert och lĂ€tt att komma ihĂ„g lösenord.
  • AnvĂ€nd lösenord som Ă€r lĂ„nga och svĂ„ra att bryta, anvĂ€nd inte födelsedagar, Ă„rsdagar eller nĂ„got som nĂ„gon kan hĂ€rleda.
  • NĂ€r du har valt ditt lösenord kan du kontrollera om det Ă€r sĂ€kert med Google Password Checkup.

Genom att följa dessa enkla steg kan du alltid skydda din Instagram. Summan av kardemumman Ă€r att du redan vet vad du ska göra om du vill stĂ€nga filen Instagram-session pĂ„ alla dina enheter. Du kan ocksĂ„ kontrollera om nĂ„gon har gĂ„tt in pĂ„ min Instagram – senaste inloggningar sĂ„ att du Ă€r medveten om sĂ€kerheten i dina sociala nĂ€tverk.

Om du tyckte att denna information var anvÀndbar och lyckades omsÀtta den i praktiken, tveka inte att fortsÀtta lÀsa artiklarna pÄ den hÀr bloggen, dÀr vi alltid erbjuder dig vÀrdefulla Àmnen.

0 Shares