Hur man livestreamar från din dator med Twitch utan fördröjningar med gratis Streamlabs

Idag är tv-spel ett ämne som har blivit väldigt populärt över hela världen. Det finns till och med plattformar som är direkt dedikerade till videospel eftersom de förutom att vara väldigt underhållande har blivit en mycket lönsam verksamhet för vissa användare eftersom de till och med kan placera annonser på Twitch-streaming.

Som med Twitch, plattform som används av vissa spelare för att lägga upp sina videor på webben. Där ett stort antal användare kommer att se detta innehåll. Att vara en gemenskap av människor som spenderar mycket tid på att njuta av videospel.

Därför, om du vill starta en karriär där du vill bli populär och visa världen dina färdigheter och kreativitet när du utvecklas spel. Den här plattformen borde vara ett av dina första alternativ, så du måste veta hur du använder dess verktyg, till exempel direkt.

Vad är Twitch?

Så Twitch it en plattform vars primära fokus är streamingtjänsten livevideosom för närvarande ägs av Amazon, så du kan länka och koppla bort ditt Amazon Prime-konto till Twitch. Denna plattform designades med förlängningen exklusivt förhållningssätt till videospeldärför finns det inga filmer om ett annat ämne än det här.

Plattformen har en genomsnittlig hög andel användarbesök med 43 miljoner följare varje månad, vilket inte var lätt att uppnå 2013. Där det så småningom togs över Amazon-ägare för 2014 till ett belopp av 970 miljoner USD.

De mest populära evenemangen som sänds på Twitch

Twitch har varit en sändebud för flera stora evenemang i videospelsvärlden, till att börja med poker ranking. Sedan dess har plattformen streamat flera stora turneringar online och live, med experter inom disciplinen som Jaime Staples.

Vi kan också se filen sända matcher om fotbollsligor likaså MX-ligan, som är en förening som består av FIFA 20-spelare och där endast förstaklassiga mexikanska fotbollslag är tillåtna. Att vara en av de sista händelserna som dök upp på plattformen.

Vad är Streamlabs?

Du måste veta att trenden som skapats av Twitch tillsammans har motiverat olika användare att förbättra sin livestreaming. Ett av huvudfallen är streamlabs, som är en fil en tjänst under utveckling för att förbättra och utveckla open source-format för streamingprocesser.

Programmet fungerar på samma sätt som många andra streamingprogram, men med vissa aspekter som verkligen betyder något. Som honom enkel tillgång till Twitch och andra sociala nätverk, automatisk twitter varje gång den ska sändas live och andra alternativ.

Hur gör man direkt från PC med Twitch utan lagg och gratis Streamlabs?

Först måste vi gå till streamlabs.com och ladda ner programvaran. Senare vi går in med vårt Twitch-konto (användare och lösenord). Nästa vi accepterar tillstånd som ber oss om sidan och öppnar programmets huvudskärm.

Då måste vi leta Tema alternativ och välj den som verkar bäst. Detta är mycket viktigt eftersom det är ett rekommendationsbrev för tittarna.

Sedan, efter att redan ha valt ämne, går vi tillbaka till huvudgränssnitt och klicka på den lilla gröna rutan i det nedre högra hörnet där det står “Skicka live” och det är allt. Programmet kommer automatiskt att hantera streaming direkt till Twitch.

Really Streamlabs är ett program med bra verktyg, bland vilka det finns avancerade konfigurationer av ljud- och videoutgång och mottagning. Urval av ämnen för bland annat spelkategorier och alternativ. Detta gör det bra att arbeta gratis och utan fördröjning. Och kom ihåg att du kan bädda in musik i dina Twitch-strömmar.

Vi hoppas äntligen att den här artikeln hjälpte dig. Vi vill dock gärna höra från dig. spela live från PC med Twitch utan lagg och Streamlabs gratis genom att följa vart och ett av stegen som anges ovan? Lämna oss ditt svar i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button