Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man låser upp en mobiltelefon med en mönsterritning, gester, PIN-kod eller lösenord

Det är normalt att vilja skydda så mycket information som möjligt på vår mobiltelefon. Och det är fullt förståeligt, för idag kan vi känna till nästan hela livet för en person, även de mest privata detaljerna, genom att se vad de lagrar på sin telefon. Om detta är fallet för dig och du vill säkra din smartphone, inga problem, för i den här artikeln kommer vi att visa dig Hur du låser upp din telefon med en mönsterritning, gester, PIN-kod eller lösenord.

Dagens mobiltelefoner har flera säkerhetsmetoder som jag utan tvekan har mycket användbart och effektivtoch idag visar vi dig hur du får ut det mesta av det. På så sätt kan du med några enkla steg skydda din mobiltelefon från attacker och andras nyfikenhet.

Hur låser jag min telefon med ett mönster, gester, PIN-kod eller lösenord?

Att ha en mobiltelefon är en stor fördel för alla då det gör att vi kan spara och överföra dit vi vill ha viktig information som vi behöver dagligen. Nackdelen med allt detta är att det finns så många människor i världen med dåliga avsikter, om inte vi skyddar vår mobiltelefon välvår viktiga information kan vara i fara.

Många vet att dagens mobiltelefoner har flera verktyg som gör att vi kan skydda dem, och ett av dem är utan tvekan de olika skärmlåsen de erbjuder oss. Hur kan du använda dem på rätt sätt? Tja, då ska vi visa dig hur du enkelt ställer in ett smarttelefonskärmlås.

Hur använder man ett skärmlås på en mobiltelefon?

I åratal har smartphones haft olika skärmlås som gör att vi kan skydda vår mobiltelefon. Först och främst, för att kunna använda dem från en Android-mobiltelefon, måste du ange inställningarna.

När du väl är där är stegen att följa väldigt enkla. Detta kommer utan tvekan att förbättra säkerheten för din Android, så vi rekommenderar att du följer stegen nedan:

 • Efter att ha angett mobiltelefoninställningarna, gå till avsnittet “Säkerhet”..
 • När du är klar, gå till avsnittet “Säkerhetsskärm”.
 • Klicka på “Skärmlås”.
 • Välj ditt föredragna skärmlås, bland dem är: mönster, PIN-kod, lösenord, bild, gester och till och med röstupplåsning.
 • När du har valt den du gillar mest anger du den du vill lägga.
 • Bekräfta ditt låsval.
 • Välj hur du vill visa aviseringar när din enhet är låst.
 • Klicka på knappen “Klar”.

Det är allt! När du är klar kan du stänga av mobiltelefonen, slå på den igen och testa det nya implementerade skärmlåset. Utöver det kan du till och med ange din Android-mobils applösenord för att ytterligare skydda allt den innehåller.

Hur låser man upp telefonskärmen med ett mönster, gester, PIN-kod eller lösenord?

När du har lyckats låsa din mobiltelefon med ett mönster, gest, PIN-kod eller lösenord är allt du behöver göra att låsa upp den. Men hur gör man det? Du måste bara gör några steg. Du måste:

 • Stäng av din mobiltelefon för att kunna låsa upp den, eller vänta tills den låser sig.
 • Slå på telefonen genom att trycka på strömknappen eller trycka på skärmen om detta alternativ är aktivt.
 • På vissa mobiltelefoner kan du behöva skjuta upp skärmen; om det inte krävs i din, hoppa bara över det här steget.
 • Ange det angivna mönstret, gesten, PIN-koden eller lösenordet. Visst, försök att inte göra misstag för om du gör det mer än en gång du kan låsa mobilen en stund på grund av säkerhetsinställningar.

Det är allt! Å andra sidan, om du vill ta bort låsmönstret eller någon annan typ av lösenord som används, måste du bara göra det ändra typ av lås i cellinställningarna eller ta bort den helt.

Vilket beslut du än tar för att skydda din telefon, uppmuntrar vi dig att göra den till den som passar dig bäst. Vi hoppas att allt detta kan vara till stor nytta för dig och att du ska kunna skydda din mobiltelefon på bästa möjliga sätt.