Hur man läser textmeddelanden eller SMS från datorn med Google Nyheter

Det stora företaget Google slutar inte utveckla stödjande applikationer optimera prestanda för vissa aktiviteteridag har hon lyckats skapa applikationer som kan göra praktiskt taget allt från att lagra filer, foton, videor eller vilka multimediafiler som helst i Google Photos-applikationen till företagets egna snabbmeddelanden.

de kommunikation mellan människor från var som helst i världenvälkända och allmänt använda applikationer som WhatsApp, men idag kommer vi att prata om Googles meddelandeapplikation känd som Google News.

Vad är Google Nyheter?

Google Messages är en applikation som fokuserar på SMS-meddelanden utvecklad av det stora företaget Google, denna applikation gjordes för alla Android-enheter och har dessutom över en miljard installationer världen över, till skillnad från andra meddelandeplattformar som t.ex. WhatsApp eller TelegramGoogle Nyheter kan fungera utan internet, med några minuter direkt från att låna ett telefonabonnemang som en mobil enhet har.

Google Messages-appen finns i den officiella butiken Google Play ButikÄven om det är installerat som standard på vissa enheter, är det fallet med de flesta Android-smarttelefoner från det välkända varumärket Xiaomi.

Dessutom kan den här applikationen laddas ner och användas direkt från din dator, till skillnad från WhatsApp Web, som bara fungerar när din telefon är ansluten till internet.

Google Nyheter har ett nedladdningsalternativ för datorer för att kunna göra detta använd den när som helst från din datorDe flesta användare är omedvetna om den här funktionen och vet inte hur man laddar ner Google Messages till sina datorer, om så är fallet, oroa dig inte, i den här artikeln kommer vi att lära dig nerHur man läser textmeddelanden eller SMS från datorn med Google Nyheter.

Hur kan vi läsa textmeddelanden eller SMS från dator med hjälp av Google Nyheter

Det här steget är verkligen enklare än du tror, ​​det viktigaste för att kunna göra detta är att ha en telefon, dator och en bra internetuppkoppling för att kunna börja skicka Google-meddelanden på din dator, vänligen gör följande:

  • Först måste du ladda ner Google Nyheter-appen till din Android-enhet.
  • För att göra detta, gå till Google Play Butik och ange Google Nyheter i sökpanelen.
  • Tryck på ett program för att komma åt dess information och beskrivning.
  • Väl i det här avsnittet klickar du på knappen “Installera”
  • När du har laddat ner appen till din enhet, synkronisera dina data och registrera dig för att börja skicka meddelanden via samma app

Börja skicka Google Nyheter från din dator

Det finns flera sätt att komma igång med Google Nyheter på din dator, en är att använda den direkt från webbplatsen När du kommer åt meddelandealternativet för webben som finns i det övre högra hörnet av plattformen, måste du för detta alternativ skanna QR-koden med en mobil enhet för att kunna länka ett konto till den, en funktion som mycket liknar WhatsApp Web.

För att börja skicka meddelanden från datorn efter att vår telefon är ansluten måste vi helt enkelt klicka på den blå fliken som säger “Starta chatt”då letar vi efter nummer, namn eller e-postadress till personen vi vill chatta med, i det här avsnittet kan vi även se de grupper eller chattar vi för närvarande tillhör.

När du har valt den person du vill chatta med, skriv meddelandet du vill skicka och klicka sedan på knappen. “Skicka sms” som presenteras i en blå triangel med en pappersflygplansikon, genom att trycka på knappen skickas meddelandet vi skrev, vilket kommer att visas i chatten eller konversationen, dessutom låter Google Messages-applikationen oss också skicka multimediafiler.

För att göra detta, klicka på alternativet som säger “Lägg till fil” och välj sedan filen från vårt galleri som vi vill skicka, efter att ha skickat kan vi se den i chatten

Relaterade Artiklar

Back to top button