Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man länkar min Facebook-profil till Twitter-konto – snabbt och enkelt (exempel)

Nuförtiden, med så många sociala nätverk som existerar, har vi väldigt ofta en profil på var och en av dem. Att uppdatera alla profiler är tråkigt. I dagens artikel kommer vi att visa dig hur man enkelt och snabbt länkar min facebook-profil med twitterkonto.

Om du har en profil på alla sociala nätverk är det mycket troligt att du i vissa fall har försummat en av dem eftersom du inte kan hitta innehållet du är intresserad av eller helt enkelt glömt.

Om din profil är affärsmässig är det oerhört viktigt att hålla den uppdaterad så att dina prenumeranter inte går förbi och slutar följa dig. Du måste vara närvarande med färskt innehåll och mer när allt händer på Internet.

Lyckligtvis finns det ett sätt att få allt uppdaterade profiler enkelt och snabbt genom att hålla dem alla synkroniserade.

Fördelar med att länka min profil på Facebook och Twitter

När vi länkar konton från olika tillgängliga sociala nätverk gör detta att vi kan lägga upp samma innehåll samtidigt. Vissa är för koppla ihop olika profilereftersom detta är ett sätt att uppdatera dem och visa samma innehåll.

Dessutom är det ett sätt att nå fler människor eftersom det inte alltid är samma publik på det ena eller andra nätverket, vilket gör att du kan fånga fler fans eller potentiella kunder.

Det finns dock människor som motsätter sig det. En anledning är att alla gör det socialt nätverk behandlas olika. Så det är nödvändigt att ha innehåll anpassat till var och en av dem.

Innehållet du delar kan eller kanske inte blir framgångsrikt, beroende på det sociala nätverk där det delas. I praktiken ser vi att det är väldigt olika vad användaren förväntar sig. Twitter än Facebook.

Hur man länkar mina Facebook- och Twitter-profiler

Om du tycker att detta är ett bra sätt att uppdatera dina profiler snabbt och enkelt så lär vi dig hur du enkelt och snabbt länkar din Facebook-profil till ditt Twitter-konto. För att komma igång måste du gå till Twitter och logga in på profilen du vill länka till.

Logga in Inställningar> Applikationer> Anslut till Facebook. Om du inte har loggat in på Facebook än kommer det att be dig logga in. Där kommer du att ha en textruta där den kommer att förklara att Twitter kommer att kunna komma åt din Facebook-information. För att bekräfta denna åtgärd, klicka på “Fortsätt som …”

När båda kontona är länkade loggar du in på Facebook för att anpassa filen “Sekretessinställningar” och indikerar vem som kommer att kunna se de tweets du lägger upp på din vägg.

Om du inte ändrar dina sekretessinställningar kommer alla användare på din vänlista som standard att kunna se filen tjugo som du delar.

Kom ihåg att kommentarerna som publiceras i dina publikationer Twitter kommer inte att läggas upp på din vägg Facebook. Endast ditt användarnamn kommer att visas. Om du skulle vilja koppla bort båda kontona i framtiden kan du göra det snabbt och enkelt.

I webbläsaren: ange din profil Facebookta en titt på menyn till vänster Inställningar> Offentliga inlägg.

Du kommer att se att du har alla dina kontouppgifter. Där hittar du ett fält med Twitter användarnamn och en knapp “Redigera“. Klicka där och tryck “Koppla bort profilen från Twitter.”

För att avsluta måste du inaktivera behörigheten som beviljats ​​Twitter för att få tillgång till din profilinformation. För att göra detta, klicka Inställningar> sekretessinställningar> applikationer> Återkalla åtkomst. På så sätt kommer båda kontona att kopplas bort.

För att göra detta från din mobila enhet, gå till applikationen Facebook. Välj Inställningar> Inställningar och sekretess> Kontoinställningar> Program> Facebook-inloggning> Redigera.

Hitta ett Twitter-konto och välj Ta bort applikation> OK.

Som du kan se länka min facebookprofil till mitt twitterkonto du kan göra det på mycket kort tid och enkelt. Du kan alltid ändra detta alternativ när du vill.