Hur man länkar Fortnite-konton på valfri plattform (PS4, Switch, PC, Android, iOS, Xbox)

0 Shares

Fornite är ett väldigt roligt actionspel i Battle Royale där du kan tjäna skinn, gå upp i nivå och skapa en massa saker, ett som har vunnit enorm popularitet. I själva verket belönades det som Årets spel på Golden Joystick Awards 2018.

Detta roliga och det populära spelet är plattformsoberoende, kommer att finnas tillgänglig för konsoler som PS4, och snart PS5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Swtich, PC och till och med Android- och iOS-enheter.

Men det faktum att det var ett plattformsoberoende spel skapade vissa olägenheter, eftersom användare som öppnade ett konto, till exempel på PS4, de kunde inte ansluta den till sin Nintendo Switch.

Följaktligen har Epic Games nyligen aktiverats för användare som hade ett konto innan Sony tillät tillägget crossover-spel för PS4.

Av denna anledning kommer vi att förklara i den här artikeln hur man länkar Fornite-konton på valfri plattform, oavsett om det är PS4, Xbox, Switch, PC, Android eller iOS.

Fornite plattformsoberoende

Till en början verkade denna idé omöjlig eftersom Sony till en början vägrade och alla användare som hade ett Fornite-konto på PS4 var tvungna att skapa ett annat för att kunna spela på Xbox eller någon annan plattform du också.

Du kan dock redan spela med samma konto på vilken plattform som helst sedan dess Sony hoppade av och Epic Games tillkännagav det officiellt, så nedan förklarar vi hur man får det.

Steg för att länka fornite-konton

Om du spelar på PC, MAC, Android eller iOS-enhet du behöver inte oroa dig för att länka något annat konto. Men om du spelar på Nintendo Switch, PS4 eller Xbox One måste du länka dina konton för att kunna spela på den konsol du väljer.

Det första du ska göra är att gå till webbplatsen Epic Games. När du är där måste du leta efter fliken som heter Anslutna konton och ange konsolen där du vill behålla huvudkontot.

Efter att ha valt kommer systemet att fråga dig om du vill gå till en extern sida som du måste bekräfta. Efter att ha valt huvudkontot du måste logga in ange användarnamnet och lösenordet som du använde i konsolen.

Proceduren är väldigt lika för olika konsoler. När du har slutfört föregående steg måste du ge tjänstbehörigheter dela din information med Epic Games.

Senare kommer de att skicka dig en kod till din e-postadress, som du måste ange i lämpligt fält. Då måste du logga in på ditt andra konto och upprepa samma procedur ovan.

Du måste acceptera ändringen. Du måste vara mycket medveten om att du väl kan verifiera vilket som är ditt huvudkonto och vilket som är ditt andra konto, eftersom det första kommer att absorbera allt från det andra och den senare kommer att försvinna.

När det är gjort rekommenderar vi att du granskar kontot för att försäkra dig om att alla objekt för båda kontona verkligen har summerats och därmed kommer kontona att slås samman.

Att tänka på innan du länkar två Fornite-konton

Det första du bör veta är att minst ett av de två kontona måste ha varit i bruk före den 28 september 2018, när Epic Games tillkännagav spelet över plattformar.

Det bör noteras att ett av dessa konton borde ha använts på Nintendo Switch, och det andra på PS4 före den 28 september, eftersom senare Sony underkastade sig Epic Games-initiativet plattformsspel.

För att länka dina konton kan inget av dem stängas av eller inaktiveras. För sin del kommer alla V-föremål och mynt att lagras på ditt konto under en period av två veckor innan de överförs till ditt huvudkonto.

Logiskt sett behöver du tillgång till alla e-postmeddelanden som är kopplade till dina länkade Fornite-konton. Nämn också att den andra inloggningen kommer att kopplas bort om du duplicerar tredjepartsinloggningen på ditt primära eller sekundära konto.

Det finns vissa föremål som den inte kan ansluta från det sekundära kontot till huvudkontot. Några av dem är föremål från Unreal Store och Creative Islands. Å andra sidan kan Save the World-kontonivån och framsteg inte kopplas till huvudkontot.

0 Shares