Hur man lagrar mina data i Xiaomi Cloud gratis – SĂ€kerhetskopiering

0 Shares

En av de saker vi gör oftast nuförtiden Àr att skydda vÄra mest vÀrdefulla filer sÄ att vi kan fÄ tillbaka dem varje gÄng vi förlorar dem. det snabbaste och sÀkraste sÀttet.

Vi kan uppnÄ detta tack vare en molntjÀnst som tillhandahÄlls av mÄnga företag som Google, Amazon, iCloud och det senaste Xiaomi-molnet. Vi kommer att prata med dig om hur du kan anvÀnda den senare vi kallade dig och hur du kan skapa ett konto för personligt bruk.

Hur gÄr man in i Xiaomi Cloud och gör en sÀkerhetskopia?

Xiaomi Àr ett telefonbolag som har ett brett utbud av telefoner till salu. Detta företag Àr ett av de mest framstÄende under dessa Är dÄ det erbjuder telefoner med mycket bra specifikationer och lÄga priser. Àr tillgÀngliga för de flesta mÀnniskor.

Dessa telefoner Àr en av de bÀsta pÄ marknaden nuvarande. Genom att registrera ett Xiaomi MI-konto kan du fÄ mÄnga andra funktioner och bland de funktioner som ditt MI-konto erbjuder Àr en molnsÀkerhetskopia av dina viktigaste data.

viktiga anteckningar

Detta konto erbjuder 5 GB gratis lagringsutrymme med vilket du kommer att kunna lagra foton och mÄnga andra saker som Àr viktiga för dig. PÄ sÄ sÀtt kommer du att kunna frigöra utrymme pÄ din telefon. Om du gÄr över 5 GB ledigt utrymme kommer du att kunna betala för mer utrymme.

Ner aktivera detta sĂ€kerhetskopieringslĂ€ge Du mĂ„ste ange din mobiltelefons instĂ€llningar. DĂ„ kommer du till ett alternativ som heter “Om telefonen”. HĂ€r ser du ett urval som sĂ€ger “SĂ€kerhetskopiera och Ă„terstĂ€ll”. Nu mĂ„ste du klicka pĂ„ “SĂ€kerhetskopieringsinstĂ€llningar”, hĂ€r kommer du att kunna komma Ă„t ditt Xiaomi Cloud-konto.

Hur löser man de vanligaste problemen med Xiaomi Cloud?

Denna molntjÀnst har alltid brister som Àr ganska lÀtta att lösa för att inte gÄ till ytterligheter nÀr du raderar Xiaomi MI-kontot. Av denna anledning kommer vi att utses till dig och berÀtta hur du kommer att kunna lösa dem pÄ det mest tillfredsstÀllande sÀttet.

köpa mer utrymme

En av sakerna du behöver göra Àr att köpa mer utrymme för ditt Xiaomi Cloud-konto. Detta Àr det vanligaste problemet i denna molntjÀnst sÄ du mÄste betala för att fÄ mer molnlagringsutrymme.

SÀttet du ska göra detta pÄ Àr frÄn Xiaomi Cloud-webbplatsen. Att vara pÄ den hÀr sidan mÄste du ange dina uppgifter och sedan kommer den att visa en blÄ skÀrm med en rad alternativ. I det övre högra hörnet kommer ditt anvÀndar-ID och siluetten av personen du ska trycka pÄ.

Efter att ha gjort detta mĂ„ste du ange alternativet “Köp nu”, pĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer du att omdirigeras till urvalet av lagringsplaner. Dessa Ă€r tre förvaringsplaner Av vilka du mĂ„ste vĂ€lja den som du anser Ă€r mest bekvĂ€m för dig sjĂ€lv.

Öppna molnet i valfri webblĂ€sare

Ett annat problem som du kommer att presentera nÄgon gÄng Àr att du inte kommer att kunna öppna ditt moln i telefonens webblÀsare. NÀr den hÀr typen av problem uppstÄr mÄste du göra följande:

Du kommer att gĂ„ in i telefoninstĂ€llningarna och gĂ„ till alternativet “Applikationer”. DĂ„ ser du att det finns en “Application Manager”-instruktion som du ocksĂ„ kommer att ange. HĂ€r har du sökmotor NĂ€tverk du anvĂ€nder den pĂ„ din telefon, de flesta mobiltelefoner anvĂ€nder den som google chrome. Du kommer att klicka pĂ„ namnet pĂ„ applikationen och hĂ€r kommer du att radera data som webblĂ€saren har.

NÀr du gör det kommer du att kunna komma in i ditt moln pÄ enklast möjliga sÀtt. Varje gÄng du vill gÄ in i molnet för att se data som lagras i det blir det vÀldigt enkelt.

Hur sÀkerhetskopierar och ÄterstÀller jag min mobiltelefon?

Syftet med Xiaomi-molnen Àr att du kan anvÀnda dem till ÄterstÀlla data pÄ telefonen du precis köpt. Dessa ÄterstÀllningsdata inkluderar alla kontakter som sparats pÄ telefonen, textmeddelanden och planer som skapats i kalendern.

PÄ sÄ sÀtt behöver du inte manuellt överföra dessa data till den nya datorn, du mÄste bara starta Xiaomi Cloud-sessionen i telefon. Sedan utför du en ÄterstÀllning för att behÄlla denna data pÄ din telefon.

PÄ hemskÀrmen

För att Ă„terstĂ€lla din telefon mĂ„ste du gĂ„ till applikationen “InstĂ€llningar” i applikationsmenyn. NĂ€r du har gĂ„tt in hĂ€r kommer du till avsnittet “Ytterligare instĂ€llningar”. DĂ„ kommer du in i SĂ€kerhetskopiering och skapar en sĂ€kerhetskopia. Nu mĂ„ste du tryck pĂ„ Ă„terstĂ€llningsknappen sĂ„ att du kan göra en sĂ€kerhetskopia.

0 Shares