Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man lägger upp foto på Status med musik på WhatsApp

WhatsApp låter dig lägga upp en status som liknar berättelser på Facebook och Instagram. Men från och med nu finns det ingen inbyggd funktion för att lägga till musik till dina foton och videor. Så här är vi med en snabbguide om hur du lägger till bakgrundsmusik till din status. Whatsapp på Android och iPhone.

Lägg till musik till WhatsApp-statusbild

Du kan enkelt lägga till musik och MP3-musik till WhatsApp-videor och statusbilder med kommersiellt tillgängliga videoredigeringsverktyg. Här kommer vi att använda InShot-videoredigeraren, som har alla nödvändiga funktioner och är tillgänglig för Android och iOS.

För att komma igång, ladda ner och installera InShot Video Editor på din Android eller iPhone.

  1. Öppna appen, ge lagringstillstånd.
  2. klicka in Video och välj klippet du vill lägga upp på WhatsApp. Om du vill lägga upp bilder med musik, använd alternativet Fotografera för att importera bilderna från galleriet.
  3. Välj nu verktyget musik och klicka på alternativet Lägg till räckvidd.
  4. Nu kan du välja låtar från utvalda bibliotek eller importera MP3-musikfiler som laddats ner från din telefonlagring. Du kan till och med extrahera ljud från andra videor på din telefon.Lägg till musik till WhatsApp-statusbild
  5. När du har valt låten, klipp ut den efter eget tycke och lägg till tona in eller ut effekter om det behövs. Det är tillrådligt att stänga av originalljudet i videon.
  6. Du kan förbättra videon ytterligare med klistermärken, filter och effekter i appen.
  7. klicka in Att spara i det övre högra hörnet, välj önskad videokvalitet och vänta tills renderingen är klar.Lägg till musik till WhatsApp-statusbild

När videon har bearbetats kan du använda WhatsApp-alternativet för att dela den direkt i din WhatsApp-status.

Slutsats

Så det här handlade om att lägga till bakgrundsmusik till WhatsApp-status på Android såväl som iOS. Hur som helst, vilken app använder du för att redigera dina WhatsApp-berättelsevideor? Låt oss veta i kommentarerna nedan. Håll utkik efter fler artiklar av denna typ.

Avatar av skrivande

Artiklarna undertecknade av vår redaktion är samarbetsartiklar mellan redaktörer, bidragsgivare och vår artificiella intelligens (AI).