Hur man lägger till offert på Instagram-foton

0 Shares

Den här guiden visar dig det enklaste sättet att lägga till citat på Instagram-foton. Att lägga till ett roligt eller inspirerande citat på dina Instagram-foton är ett enkelt sätt att få fler likes och fler Instagram-följare.

Det finns inget behov av att använda en dator för att göra ett Instagram-foto med citat, och om du inte behöver snygga alternativ behöver du inte ens betala för en app för att göra det.

Instagram för iPhone och Android erbjuder många alternativ för att justera det totala utseendet på dina foton, men det finns inget inbyggt verktyg för att lägga till text till ett foto.

Här är en snabb titt på hur du lägger till citat till ett Instagram-foto med Instaquote.

Här är en snabbguide för hur du lägger till citat på Instagram-foton.

Här är en snabbguide för hur du lägger till citat på Instagram-foton.

Det första du behöver göra är att ladda ner Instaquote. Detta är en gratis app för iPhone och Android, men den erbjuder i appköp för att låsa upp alla funktioner och fler bakgrunder.

När du har laddat ner Instaquote till din telefon kan du trycka på appen för att komma igång. Du måste ha Instagram installerat på din telefon för att detta ska fungera eftersom appen i princip kommer att lämna ut ditt foto till Instagram-appen. På det här sättet behöver du inte ange någon lösenordsinformation i Instaquote-appen.

Du kan lägga till en offert på många inbyggda bakgrunder eller till ditt eget foto. Som standard finns det inte många bakgrunder, men du kan låsa upp Pro och fler bakgrunder för $ 3,99. Detta tar också bort vattenstämplar från dina foton och lägger till fler teckensnittsval. Även om det inte krävs är det ett bra köp för frekventa användare.

Dubbelklicka på textrutan för att ange offerten och vem som sa det. Om du inte behöver lägga till personen kan du bara passera eller skriva in offerten.

Ändra alternativ och suddig bakgrunden om du behöver.

Ändra alternativ och suddig bakgrunden om du behöver.

Gå sedan igenom alternativen längst ner för att välja ett tema som är inbyggt i Instaquote eller fortsätt på den nedre raden med ikoner för att anpassa din text, foto och mer.

Klicka på aA-ikonen för att ändra storleken på din text och avstånd. Du kan också välja nytt typsnitt vid denna tidpunkt. Om du behöver fler teckensnitt måste du uppgradera med ett köp i appen. Klicka sedan på ikonen för hink för att ändra färgen på din text. Du kan sedan trycka på varje ord för att ändra den färgen.

Om du inte vill använda den inbyggda temabakgrunden kan du klicka på fotoikonen för att ta ett foto, välja ett foto eller använda en av de medföljande bakgrunderna. Vissa citat fungerar bäst på en enkel bakgrund, men du kan alltid lägga till det i ett foto du tar och sedan suddiga fotot så att texten blir lättare att läsa. Detta är det bästa sättet att lägga text på en annars upptagen bakgrund.

Avsluta och dela ditt Instagram-offertfoto.

Avsluta och dela ditt Instagram-offertfoto.

Använd samma suddighetsverktyg för att ändra ljusstyrka, kontrast och nyans på ditt foto. Dessa liknar Instagram-alternativen, men det här låter dig justera fotot utan att ändra texten också. Alla ändringar du gör på Instagram kommer också att ändra utseendet på din text.

När du är klar med att redigera ditt foto och placera texten där du vill trycker du på Q-ikonen längst ner för att skicka den till Instagram. Du kanske ser andra alternativ som att spara den i galleriet och dela med andra tjänster, men om du trycker på Instagram skickar den dig direkt till appen så att du kan dela den med några fler kranar.

0 Shares