Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man lägger till någon i Meta Business Suite

Meta Business Suite är ett kraftfullt verktyg som låter företag hantera sina Facebook-sidor, annonser och annat affärsrelaterat innehåll. En viktig aspekt av den här plattformen är möjligheten att lägga till personer till ditt Meta Business Suite-konto. I den här artikeln kommer vi att utforska hur man lägger till någon i Meta Business Suite, steg för steg.

Hur lägger man till någon i Meta Business Suite?

1. Logga in på Meta Business Suite

Det första steget för att lägga till någon till ditt Meta Business Suite-konto är att logga in på ditt konto. Du kan göra detta genom att gå till Facebook Business hemsida och klicka på “Logga in” i det övre högra hörnet av skärmen.

2. Gå till Företagsinställningar

När du har loggat in på ditt konto klickar du på “Företagsinställningar” i det övre högra hörnet av skärmen. Detta tar dig till instrumentpanelen för företagsinställningar.

3. Klicka på “Personer”

Klicka på i menyn till vänster på instrumentpanelen för företagsinställningar “Människor.” Detta tar dig till sidan Personer, där du kan hantera de personer som har åtkomst till ditt Meta Business Suite-konto.

4. Klicka på “Lägg till”

I det övre högra hörnet på sidan Personer klickar du på den blå “Lägg till” knapp. Detta öppnar formuläret Lägg till personer.

5. Ange personens information

I formuläret Lägg till personer anger du personens e-postadress och väljer den roll du vill att de ska ha. Du kan välja mellan roller som administratör, redaktör, analytiker och mer. Du kan också lägga till ett anpassat meddelande till personen om du vill.

6. Klicka på “Nästa”

När du har fyllt i personens uppgifter klickar du på den blå ”Nästa” knapp. Detta tar dig till nästa steg i processen.

7. Välj affärstillgångar

I detta steg kan du välja vilka affärstillgångar personen ska ha tillgång till. Du kan välja mellan olika alternativ, som sidor, annonskonton och mer. Du kan också välja vilken åtkomstnivå personen ska ha för varje tillgång.

8. Klicka på “Skicka förfrågan”

När du har valt personens åtkomstnivå för varje tillgång klickar du på den blå “Skicka förfrågan” knapp. Detta kommer att skicka en inbjudan till personens e-postadress.

9. Bekräfta inbjudan

När du har bjudit in personen kommer de att få en e-postinbjudan att gå med

ditt Meta Business Suite-konto. De måste klicka på inbjudningslänken i e-postmeddelandet och följa anvisningarna för att bekräfta sin inbjudan och konfigurera sitt konto.