Hur man lägger till ett bokmärke på Galaxy S4 -startskärmen

0 Shares

När det gäller att surfa på webben på våra Android -enheter finns det massor av alternativ lätt tillgängliga. Från lagerwebbläsaren, Google Chrome, Dolphin Browser och mer.

Vi surfar alla på webben nästan dagligen på våra smartphones, men för dem som hellre inte behöver öppna Galaxy S4 -webbläsaren och skriva in din favoritwebbplats (GottaBeMobile) finns det några knep som kan göra det enklare och snabbare . Att ha vissa webbplatser bokmärkta är en sak, men att göra en ikon direkt på din Galaxy S4 -startskärm som omedelbart öppnar startprogrammet och leder dig till din favoritwebbplats är vad vi visar dig här idag.

S4-bokhem

Genomsnittliga smartphoneanvändare eller första gången köpare förmodligen inte känner till detta enkla och enkla trick, men det gör det säkert lättare att surfa på webbplatser. Med Google Chrome, eller till och med Galaxy S4 -webbläsaren, kan du omedelbart lägga till en ikon på startskärmen för dina favoritwebbplatser som en genväg för omedelbar åtkomst.

Det är extremt enkelt och nästan samma för flera webbläsare om du inte är ett fan av den inbyggda “Internet” -appen på Galaxy S4. Läs vidare för att ta reda på hur du lägger till din egen.

Instruktioner

Denna process är faktiskt helt enkel på Galaxy S4 och tar bara några få kranar. Medan du använder internetappen (lagerwebbläsare) trycker du bara på menyknappen till vänster om din hemknapp och väljer sedan “Lägg till en genväg” i popup -menyn och det är det. (Som visas på bilden ovan)

hemikon

Härifrån ser du Gotta Be Mobile, eller så visas webbplatsen som du för närvarande visar på en snabb och enkel åtkomstgenväg på din startskärm. Ett klick och webbläsaren öppnas direkt och direkt till din valda webbplats.

Alternativt är samma process relativt enkel för Googles egen Chrome -webbläsare, vilket är vad de flesta Android -ägare använder. Som visas nedan börjar du med att slå inställningar och “Lägg till på startskärmen” som ger dig möjlighet att namnge genvägen. När du är klar trycker du på “Lägg till” och den kommer direkt att visas på startskärmen.

GBM-homeS4

Du kan också trycka länge på startskärmen och lägga till ett bokmärke på den utvalda versionen av Android eller från andra tillverkare, men detta var främst riktat till Galaxy S4-användare. Samma process fungerar för nästan alla Galaxy -smartphones och surfplattor, så prova om det behövs.

Det är inget konstigt, men det här är bara ett annat sätt för användare att vara mer effektiva med Galaxy S4 eller en valfri smartphone. Nu kan du bokmärka dina favoritwebbplatser som vår, Reddit, Buzzfeed och allt annat som är viktigt för dig.

0 Shares