Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man lägger till en suddig bakgrund till dina Word-dokument

Allt som kommer att tänka på som vi vill översätta till ett Word-dokument kan vi göra, hur konstigt det än kan verka. Denna applikation, med mer än 30 år på marknadentäcker alla behov på grund av sin långa erfarenhet och är referens för resten av applikationerna för att skriva texter som finns på marknaden, både free och betalda ansökningar.

lägg till en suddig bakgrund till dina Word-dokument

En av funktionerna som gör att vi kan ge en professionell touch till våra dokument är möjligheten att lägga till en bakgrund till dokumentet, en bakgrund som kan relateras till dokumentets text. Vi kan också använda det för att minska eller eliminera företagets utgifter för pappersvaror och för övrigt undvika behovet av att byta ut skrivarens arkfack mot pappersvaror. Oavsett vad vårt behov är, nedan kommer vi att visa dig alla alternativ som Word gör tillgängliga för oss för att lägga till en personlig bakgrund till alla dokument.

Lägg till en bakgrund i Word

Microsoft Word ställer till vårt förfogande upp till 5 olika alternativ för att anpassa bakgrunden för alla dokument, alternativ som låter oss lägga till en bild, en gradient, ett mönster, en viss färg eller till och med en textur, så beroende på vilken aspekt vi vill ha för att ge det till vårt dokument måste vi välja det ena eller det andra alternativet. Alternativen som Word gör tillgängliga för oss för att anpassa bakgrunden för dokumenten finns på Design alternativ menyfliksområdet, genom Sidfärg knappen på höger sida.

Bakgrundsfärg

Om vi ​​vill lägga till en viss bakgrundsfärg till ett Word-dokument, klicka på Sidfärg knappen visar alla färger som är förutbestämda av programmet som vi kan använda. Vi måste bara välja den färg vi gillar mest. Om vi ​​inte gillar någon av de som visas eller om vi vill använda en specifik färgkod måste vi klicka på Fler färger och sedan på Custom där vi måste ange hexadecimalkoden för färgen som vi vill använda.

Färg fondo Word

Försämrad

För att använda en gradient mellan två eller flera bakgrundsfärger i ett Word-dokument, genom att klicka på knappen Sidfärg väljer vi Fyllningseffekter alternativ. Därefter väljer vi den typ av gradient som vi vill använda och väljer från standardalternativen baserat på teman eller så kan vi ställa in färgerna som vi vill använda för att skapa den anpassade bakgrunden som vi letar efter.

Degradado fondo Word

Textur

Om vi ​​vill implementera en textur som bakgrund i ett Word-dokument måste vi utföra samma process som med gradienten, klicka på knappen Sidfärg som finns på menyfliksområdet Designalternativ och välja alternativet Fyllningseffekter. Klicka sedan på Textur fliken och välj vilken typ av textur vi vill använda. Vi kan också använda en texturbild som vi har lagrat på vår dator eller söka efter nya genom Bing genom att klicka på Annan konsistens knapp.

Textura fondo Word

Komplott

Vi har även möjlighet att skapa ett mönster som bakgrund till ett Word-dokument. Det här alternativet finns i Fyllningseffekter via fliken Mönster och låter oss välja från ett stort antal tillgängliga mönster. Dessutom låter det oss välja den färg som vi vill använda både i förgrunden och i bakgrunden.

Trama fondo Word

Bild

Word erbjuder oss också möjligheten att lägga till en bakgrundsbild. Det här alternativet finns under Fill Effects-alternativen i Bild fliken och klicka på Välj bild. Vi kan använda en bild som vi har lagrat på vår dator, i OneDrive eller använda Bings bildsökmotor.

Bild för Word

Ta bort en bakgrund i Word

Om vi, när vi väl har etablerat bakgrundsfärgen, mönstret, mönstret, bilden eller gradienten, inte riktigt gillar resultatet, kan vi snabbt eliminera det med någon annan. Men om vi vill eliminera det helt och inte använda någon, är det bara att klicka vidare Sidfärg och välj Ingen färg alternativ från rullgardinsmenyn.