Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man lägger till en bakgrund till startskärmen i Windows 8.1

När Windows 8 först debuterade fick operativsystemet massor av kritik för de saker det gjorde. Klagomål inkluderade byte av Start -menyn med startskärmen och en ny design som var tänkt att fokusera utvecklingen av Windows -appen inuti den nya startskärmen i motsats till stationära applikationer. Det fick också massor av kritik för vad det inte tillät användare att göra, en enorm är Start Screen -anpassning. Tack och lov med Windows 8.1 kan användare nu forma startskärmen för att matcha deras smak, även med en bild. Så här lägger du till en bakgrund till startskärmen i Windows 8.1

Gå till Startskärm.

Hur man lägger till en bakgrund till startskärmen i Windows 8 (1)

tryck på Windows -nyckel för att öppna skrivbordet. Du kan också öppna skrivbordet med Desktop Live Tile.

Hur man lägger till en bakgrund till startskärmen i Windows 8 (7)

Högerklicka på ett tomt område i Windows Aktivitetsfält. Det är den lilla genomskinliga baren som löper längst ned på skärmen.

Välj i popup-menyn Egenskaper.

Hur man lägger till en bakgrund till startskärmen i Windows 8 (2)

Klicka på i Aktivitetsfältet och Navigationsegenskaper Navigering. Det är fliken andra från vänster inuti fastighetsfönstret.

Hur man lägger till en bakgrund till startskärmen i Windows 8 (4)

Klicka på kryssrutan bredvid i området märkt Stjärnskärm inne i navigeringsegenskaperna Visa min skrivbordsbakgrund på Start. Klicka sedan Ok.

Hur man lägger till en bakgrund till startskärmen i Windows 8 (5)

Framöver blir vilken skrivbordsbakgrund du väljer automatiskt bakgrunden till startskärmen. Eftersom startskärmen automatiskt sätter en skuggad lutning över alla bakgrunder, kommer även ljusa solnedgångar fortfarande att se fantastiska ut bakom Windows 8.1: s hav av levande plattor.

Hur man lägger till en bakgrund till startskärmen i Windows 8 (6)

Eftersom bakgrunden på startskärmen nu är direkt kopplad till skrivbordsbakgrunden ändras den när skrivbordsbakgrunden ändras. Att använda flera skrivbordsbakgrunder möjliggör också bakgrunder som ändras automatiskt på startskärmen.

Varje bakgrund synkroniseras också med andra Windows -enheter du äger, så länge du också har loggat in på båda enheterna med ditt Microsoft -konto.

Det inkluderar allt som kör Windows 8.1 eller Windows RT, som Microsofts Surface 2. Windows 8.1 är en gratis uppdatering tillgänglig för alla användare som har Windows 8. Du kan ladda ner den från Windows Store.