Hur man lÀgger till eller Àndrar en bakgrundsbild i Google Kalender

0 Shares

Redan frÄn början har Google-verktyget varit det mest innovativa och anvÀnt av anvÀndare över hela vÀrlden, med tusentals dagliga besök som gör att företaget kan vÀxa mer och mer positivt och generera fördelar för oss alla, men det Àr inte just p.g.a. detta som det skapade en ny plattform som Àr en del av ett projekt som heter Google Kalender.

Som namnet antyder det Àr en kalender och ett program som fungerar elektroniskt, dÀr kan vi utföra olika funktioner, som att lÀgga till och skapa pÄminnelser, det skulle hjÀlpa oss och generera mycket mer komfort nÀr vi organiserar vÄra dagliga aktiviteter, och det bÀsta Àr att vi kan se Google Kalender pÄ skrivbordet pÄ vÄr dator .

Den lanserades 2006 och sedan dess har den inte slutat fÄ helt positiva recensioner frÄn sina arbetsgivare, med nÄgra knep för att fÄ ut det mesta av dess funktioner och förbÀttra varje dag för att göra vÄrt arbete och sociala liv lÀttare organisationmöjligheten att slÄ samman filer med hÀndelsen och estetiken Àr alltid extraordinÀr.

SkÀl att anvÀnda Google Kalender pÄ din mobiltelefon

Om vi ​​vill njuta och njut av ett bĂ€ttre sĂ€tt att anvĂ€nda Google kalender frĂ„n en mobiltelefon behöver vi veta och veta vilka applikationer som Ă€r nödvĂ€ndiga för att nĂ„ vĂ„rt mĂ„l.

Den första Ă€r “Any.Do” Ă€r en av de högsta kvalitetsapplikationerna för att hantera vĂ„ra aktiviteter, göra vĂ„rt arbete pĂ„ ett mycket effektivt sĂ€tt, och det bĂ€sta med det Ă€r att Kompatibilitet med Google Kalender det Ă€r hundra procent balanserat och garanterat.

En annan mycket kraftfull och nödvĂ€ndig Ă€r “Evernote”, som Ă€r en av de högsta i sin bransch nĂ€r det gĂ€ller kvalitet och estetik, den lĂ„ter oss anpassa vĂ„ra anteckningar med etiketter och andra tillbehör och lĂ€mna dem pĂ„ skĂ€rmen pĂ„ vĂ„r mobiltelefon för att alla dagens uppgifter vi behöver göra bli aldrig förbisedd.

Naturligtvis kan vi inte lĂ€gga “Facebook” Ă„t sidan som en social nĂ€tverksplattform över hela vĂ€rlden, total innovation sĂ„ att vi kan dela vĂ„ra evenemang och organisationer direkt till vĂ„r Google-kalenderför större komfort och mĂ„ngsidighet.

En av dem, som Ă€ven enkelt integreras med Google Calendar, Ă€r “Gmail”, som lĂ„ter oss interagera och dĂ€rmed fĂ„ meddelanden om datum och tider olika evenemang som vi har pĂ„ gĂ„ng.

Hur kan jag lÀgga till eller Àndra en bakgrundsbild i min Google Kalender?

Svaret Ă€r mycket enkelt och stegen Ă€r snabba, först och frĂ€mst mĂ„ste vi komma Ă„t vĂ„rt “Google Kalender”-kontodĂ€r högst upp pĂ„ skĂ€rmen hittar du en “kugghjulsikon” som betyder “konfiguration”, tryck dĂ€r, olika alternativ dyker upp och du mĂ„ste klicka pĂ„ den som indikerar “allmĂ€nt” “.

Sedan, i slutet av alternativet, blir det:“Kalenderbakgrund”, tryck pĂ„ dennadĂ„ mĂ„ste vi klicka pĂ„ “vĂ€lj bild”, hĂ€r kan vi vĂ€lja ett foto eller en bild frĂ„n Google eller den som vi tidigare sparat i vĂ„ra datorfiler.

“VĂ€lj” och gĂ„ till dĂ€r den pekar pĂ„ “allmĂ€nna instĂ€llningar”, klicka pĂ„ “centrerad” sedan “skala”, vi gör detta steg för att placera bildens position och storlek vi vill ha visas i bakgrunden av din Google KalenderSlutligen “klickar” vi pĂ„ “spara” och vi kan gĂ„ tillbaka till startsidan för att se hur det var och vips, det Ă€r klart.

De bÀsta fördelarna nÀr du anvÀnder Google Kalender

Utan tvekan Àr detta verktyg extremt anvÀndbart, tack vare det Àr det lÀttare för oss att kontrollera vÀdret, t.ex. Àr det regnig eller solig dag, med bara sÀtta vÄr platszon vi kommer att fÄ ett korrekt och snabbt svar.

En av de största fördelarna Àr att vi kan rÄdfrÄga henne utan att ha nÄgon koppling till Internet, till exempel genom att titta pÄ eller skapa evenemang planerade av oss, vi kan anvÀnda det bÄde pÄ mobiltelefoner och pÄ vÄr dator.

LÄt oss anpassa olika kalendrar I samma verktyg, om det inte var nog, kan vi organisera vÄra uppgifter i olika typer av kalendrar, Àr det inte bra? SÄ om du inte har det hÀr verktyget i bruk, tveka inte att anvÀnda det.

Du tar vara pÄ möjligheten Google anpassningar i alla applikationslinjer sÄ att du kan fÄ ut det mesta av dem alla.

0 Shares