Hur man lägger till Covid Pass till Apple Wallet | Betrodda recensioner

0 Shares

Igår framkom att NHS Covid Pass nu var kompatibelt med Apple Wallet-appen för iPhone, vilket garanterar enkel åtkomst för användare som behöver visa sin Covid-19-status.

Med tanke på det ökande kravet på att visa bevis på vaccination eller ett negativt test för att komma in på arenor och sportevenemang, kommer det att vara mer bekvämt för många att visa upp passet i plånboken.

Det är fantastiskt om du också är borta från internet, eftersom det inte är beroende av anslutning en gång till Apple Wallet. Det sparar dig också att rota runt PDF -filen som du kan ha laddat ner till din enhet.

Om du har ett Covid Pass tillgängligt i NHS -appen (för att inte förväxla med NHS Covid -appen) är det ganska enkelt att lägga till det i din Apple Wallet. Kom ihåg att du måste vaccineras dubbel (två veckor efter andra jab) eller ha rapporterat ett negativt covid-test för att vara berättigad.

Om du inte har NHS -appen än måste du ladda ner den från App Store och gå igenom några frågor om identitetsverifiering.

  • Öppna NHS -appen och logga in med dina NHS -detaljer
  • Välj Get Your NHS Covid Pass från alternativen
  • Stäng Fortsätt och sedan Inhemsk
  • När du ser passet kan du välja “Lägg till Apple Wallet”

PT inspirerade Allison Road lanserar Kickstarter -kampanjen

Om du har en iPhone med Face ID är det bara att trycka på strömbrytaren två gånger för att visa Apple Pay -alternativen (om du har några inmatade). Sedan kan du trycka på för att expandera kortleken längst ner för att visa ditt Covid -pass. Härifrån kan du visa streckkoden för den relevanta personen.

Om din telefon har Touch ID, som iPhone SE, är det samma process, men du trycker snabbt två gånger på hemknappen för att få fram korten.

0 Shares