Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man lägger till Android 5.0 Lollipop Silent Mode

Lär dig hur du åtgärdar det saknade problemet med tyst läge i Android 5.0 Lollipop utan att rota din telefon eller spendera några pengar. Vi visar dig en gratis app som låter dig ta tillbaka tyst läge på Android 5.0 så att du kan stänga av din ringsignal och vibrationer och ändå få meddelanden på skärmen.

På mindre än en minut kan du lägga till tyst läge tillbaka till vilken Android-enhet som helst som kör Android 5.0 Lollipop utan att rota, låsa upp eller till och med installera en app utanför appbutiken.

Den gratis SoundHUD-appen låter användare anpassa volymkontrollen på Lollipop med tillgång till en enda skjutreglage och även till tre nivåer av volymkontroll så att du kan ändra ringsignal, larm och meddelanden oberoende utan att dyka in i inställningarna. Det är en lysande och vacker fix för det tysta läget för Android Lollipop.

Hur man använder Android 5.0 Lollipop tyst läge utan root.

Hur man använder Android 5.0 Lollipop tyst läge utan root.

SoundHUD från Great Bytes Software är baserat på Noyze, som erbjöd en liknande tjänst men inte längre finns i Google Play Store. Här är vad du behöver göra för att använda tyst läge på Lollipop.

Android 5.0 Lollipop Silent Mode Guide

Ladda ner SoundHUD från Google Play till din Android 5.0 Lollipop-enhet. Appen är gratis att prova i 14 dagar, så du kan se till att den fungerar. Efter rättegången måste du betala 1,49 USD för att låsa upp alla funktioner.

När du har installerat SoundHUD måste du slå på den i tillgänglighetsinställningarna. Därifrån kan du gå till appen på din startskärm för att ändra inställningar. För ett riktigt tyst läge i Lollipop måste du stänga av alla prioritetsavbrott. För att göra detta gå till Inställningar -> Ljud & avisering -> Avbrott -> Allt till Av.

Stäng av prioriterade avbrott för tyst läge på Android 5.0.

Stäng av prioriterade avbrott för tyst läge på Android 5.0.

Du kan gå tillbaka till SoundHUD-appen för att ändra utseendet på SoundHUD-volymkontrollerna och ställa in genvägar för lång tryckning av volym upp och volym ner. Konstigt nog kan du inte använda ett långt tryck för att tysta ringsignalen.

Den här appen fixar tyst läge på Android 5.0 Lollipop. Den här appen fixar tyst läge på Android 5.0 Lollipop.

Den här appen fixar tyst läge på Android 5.0 Lollipop.

I inställningarna kan du välja att visa tre volymreglage samtidigt eller att expandera när du trycker på pilen. På så sätt kan du enkelt styra larm, aviseringar och ringvolym. Du kan anpassa färgen på volymreglagen för att matcha ditt tema och andra anpassningar.

Anpassa volymkontrollerna och färgerna med SoundHUD.

Anpassa volymkontrollerna och färgerna med SoundHUD.

Det är allt du behöver göra för att få ett tyst läge för Lollipop på din enhet. Vi ser redan att Samsung lanserar en fix för vissa Galaxy S5 Lollipop-enheter för att lägga till ett tyst läge igen och det finns en chans att vi kommer se Android 5.1 leverera en fix för detta saknade Android 5.0 tystläge-fel.

Android vs iPhone: 14 skäl Android är fortfarande bättre

Fler val med Android

Fler val med Android

Apple erbjuder mer val än vi har sett från dem tidigare med iPhone 7 Plus, iPhone 7 och iPhone SE samt äldre modeller – men du har fortfarande bara tre skärmstorlekar och två mönster att välja mellan.

Android levererar fler alternativ med vattentäta telefoner, olika skärmstorlekar, fler färger, olika material och andra differentierande faktorer.

Med Android-smartphones kan användare välja ett vattentätt alternativ som Galaxy S7 eller S7 Edge eller gå med en modulär design som LG G5. 2017 ger nyare design och alternativ.

Det finns också stöd för en enorm skärm med en inbyggd penna med Not 6. Förutom dessa stora namn finns det många andra alternativ från Motorola, Huawei och om du tar med förra årets släpp finns ett antal andra intressanta alternativ.

Det finns också alternativ att köpa en Android-telefon med trådlös laddning eller ett utbytbart batteri, varav inget är tillgängligt utan att lägga till ett fodral till iPhone.

Användare kan välja telefonstorlek och design de vill ha, och de kan också välja en telefon som erbjuder ett utbytbart batteri, en fantastisk kamera eller en annan funktion utan att begränsa sig till bara två telefoner för de senaste funktionerna och användarupplevelsen.