Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man lägger musik på din Apple Watch och även podcaster och ljudböcker

Musik, podcaster och ljudböcker på din Apple Watch

Sätt musik på din Apple Watch
Apple Watch tillåter uppspelning av musik, podcaster och ljudböcker bland många andra saker. Men de är inte alla modeller, så det första du bör veta är vilka versioner som kan göra detta. Oroa dig inte, du behöver inte köpa den senaste klockan, men du behöver den för att vara en Apple Watch Series 3 eller högre åtminstone.

Med tanke på hur Apple är ibland är det inte illa att det är från den modellen. Naturligtvis, eftersom det senare finns versioner med eller utan mobilanslutning, kommer bara vissa att kunna arbeta helt självständigt hela tiden. Medan andra kommer att fortsätta att vara beroende av iPhone eller ett WiFi-nätverk när det kommer till strömmande ljud.

Därför kan du från Apple Watch Series 3 och framåt njuta av olika ljudinnehåll genom streaming när du är ansluten till ett WiFi-nätverk eller mobildatanätverk. Även om du vill kan du också synkronisera musik, poddar och ljudböcker för när du inte har WiFi eller mobildata.

Så här ansluter du ett Bluetooth-headset till Apple Watch

Förutom allt som vi ska förklara för dig, är ett annat krav för att njuta av musik och mer på Apple Watch att ansluta ett Bluetooth-headset. De kan vara praktiskt taget vilken modell som helst, men det är sant att om du är en Apple-användare är det normalt att du har bestämt dig för att även satsa på AirPods. När allt kommer omkring är ett av de stora värdena med dessa hörlurar integrationen och hur de snabbt kan konfigurera sig själva med alla dina enheter och till och med automatiskt växla från en till en annan.

Jo, för att ansluta en trådlöst headset till Apple Watch behöver du bara göra följande:

 1. Tryck på den digitala kronan på sidan av klockan
 2. Gå nu till Inställningar
 3. Gå till Bluetooth-sektionen
 4. Med de hörlurar du vill ansluta i parningsläge väljer du dem från listan över enheter som du kommer att se
 5. Duktig

Nu när du har hörlurar anslutna till din klocka är det dags att se innehållet som du kan spela direkt från klockan och hur du gör det.

Hur man lägger till musik till Apple Watch

Det första alternativet och praktiskt taget det mest populära av alla är Apple Music . Apples strömmande musiktjänst integreras också perfekt med klockan, så om du har ett aktivt abonnemang är det bara att starta applikationen på din enhet och välja vad du vill lyssna på. Du kan också be Siri att spela låten, albumet eller artisten som du vill höra just nu.

Det enda du måste vara tydlig med är att du, som vi berättade tidigare, behöver en internetanslutning via ett WiFi-nätverk eller mobildata. Även om du också har möjlighet att synkronisera musik för att lagra den med utnyttjande av klockans interna minneskapacitet.

Till synkronisera musik med Apple Watch Följ dessa steg:

 1. Placera Apple Watch på laddningsdockan för att undvika att ta slut på batteriet under processen
 2. Gå nu från din iPhone till Inställningar och kontrollera att Bluetooth-anslutningen också är aktiv. Något som du också kan göra från kontrollcentret
 3. Med dessa två föregående steg redo, öppna Apple Watch-appen och gå sedan till avsnittet Min klocka
 4. Svep tills du kommer till alternativet Musik och kommer åt
 5. Nu behöver du bara trycka på +-ikonen för att lägga till den musik du vill ha på klockan
 6. Välj de låtar eller album som du vill synkronisera och klicka på ikonen som du ser bredvid dem
 7. Duktig

På några minuter kommer du att ha den musiken som du skulle vilja ta med dig överallt, även när du inte har en internetuppkoppling. Sedan, om du vill ta bort några, behöver du bara upprepa processen men istället för att lägga till fler, klicka på redigera eller symbolen – vad kommer du att se för att ta bort dem från enheten.

Hur man synkroniserar podcaster med Apple Watch

När det gäller poddar är det samma sak som med musik. Den enda skillnaden är att du inte behöver ha någon typ av aktiv betalprenumeration, bara gå in på Apples podcastapplikation och välj det program du vill spela. Du behöver också WiFi eller mobildata om du inte synkroniserar dem tidigare eller om din klocka har ett mobilalternativ.

Om du vill synkronisera podcaster med Apple Watch , gör det här:

 1. Gå till Inställningar på din iPhone och sedan till Podcasts
 2. Kontrollera att alternativet att synkronisera poddsändningar är aktivt
 3. Gå nu till Apple Watch-appen
 4. Gå sedan till fliken My Watch och sedan till Podcasts
 5. Välj alternativet Anpassat och sedan de program du vill synkronisera

Lika enkelt som tidigare, bara här måste du göra en liten notering och det är att poddar automatiskt tas bort från klockan när du väl lyssnat på dem. Något som är helt vettigt, för när det väl är gjort är det inte ett innehåll som vanligtvis upprepas.

Hur man kan njuta av ljudböcker på Apple Watch

Om musik och poddar är mycket populärt innehåll är ljudböcker inte mindre. Dessutom har de under de senaste åren vuxit i popularitet med ankomsten av fler tjänster som Amazons Audible.

När det gäller Apple-klockan och av företaget självt finns det även alternativ för att komma åt den här typen av innehåll som du alltid kan ha med dig, utan att vara beroende av iPhone. Hur synkroniserar man ljudböcker med Apple Watch? Tja, det är väldigt enkelt:

 1. Precis som med musik, placera Apple Watch på laddningsbasen
 2. Öppna Apple Watch-appen och tryck på Min klocka
 3. Gå till avsnittet Ljudböcker och tryck på +-ikonen
 4. Välj den ljudbok du vill lägga till och klicka för att ladda ner så att den synkroniseras med klockan
 5. Duktig

Klämning av Apple Watch

Bland de många alternativen som finns för att få ut det mesta av Apple Watch är att kunna synkronisera innehåll ett av de mest intressanta. Eftersom de låter dig glömma iPhone och dess många frestelser som ibland hindrar dig från att koncentrera dig på vad du vill eller bör göra.

Så om du har en av Apples klockor och du fortfarande inte kände till alternativen för att lyssna på musik via streaming som du hade eller hur du gör det med lagligt innehåll, vet du vad mer du kan eller skulle kunna göra med det.