Hur man lÀgger, installerar eller tar bort och avinstallerar widgets pÄ Android-enheter

0 Shares

Om vi ​​alltid betonar att Android Ă€r det mest populĂ€ra operativsystemet i vĂ€rlden, som finns i 8 av 10 mobila enheter som sĂ€ljs i vĂ€rlden, Ă€r det tydligt att dess tricks ocksĂ„ Ă€r mest eftertraktade av anvĂ€ndarna. En av nycklarna till Android-telefoner Ă€r möjligheten att helt anpassa anvĂ€ndarupplevelsen och de olika widgetarna ansökningar Ă€r helt i denna sektion.

Det första att notera om widgets Àr att de har tvÄ funktioner eller tvÄ anvÀndningsomrÄden gemensamt för de flesta anvÀndare: den första gÀllde mycket mer direkt Ätkomst till huvudapplikationerna, överföring av dem i olika format beroende pÄ vilken enhet som utvecklats pÄ hemsidan; och för det andra, bara försköna hemskÀrmen och lÀmna de klassiska ikonerna bakom sig, det finns fantastiska widgets.

Nu Àr dessa tvÄ övervÀganden vad vi kan anse vara den positiva delen av widgetarna, som faktiskt, precis som nÀstan allt annat, ocksÄ har en negativ del, baserat pÄ olika aspekter som vi mÄste övervÀga. Om du till exempel placerar widgets pÄ startskÀrmen pÄ vÄr terminal kommer det att förbruka mer batteri, och om det finns för mÄnga av demde kan vara riktigt irriterande.

Lyckligtvis, oavsett vilken Android-telefon du har, det kan vara Samsung, LG, Motorola, HTC, Sony, Nexus, Huawei, Alcatel eller Motorola, vi har möjlighet att ta bort dessa widgets frÄn vÄr enhet. Alternativen vi har till hands Àr tvÄ för att vara exakt: dölj först widgetarna och sedan om vi inte lÀngre Àr intresserade av appen, avinstallera dem tillsammans med det.

Ta bort widgets pÄ Android-enheter

För att ta bort en widget frÄn vÄr Android-skÀrm, det första vi behöver göra Àr att gÄ till den exakta skÀrmen den Àr pÄ och trycka pÄ den en sekund tills enheten börjar vibrera. Vid det hÀr laget kommer du att se att du kan dra innehÄllet i widgeten och om du flyttar den till toppen av skÀrmen kommer du att kunna ta bort den frÄn skÀrmen precis som du gör med vilken appikon som helst.

Vissa enheter med anpassade Android-operativsystem baserade pĂ„ tillverkarnivĂ„er kan frĂ„ga nĂ€r det Ă€r dags, “Vill du ta bort den hĂ€r widgeten?” Och sjĂ€lvklart kommer du att bekrĂ€fta om du Ă€r sĂ€ker. Vid det hĂ€r laget tar vi bort fingret genom att slĂ€ppa widgeten över alternativet att ta bort det och vi kommer att se det försvinna automatiskt frĂ„n skĂ€rmen utan ytterligare rotation.

Nu, om du inte bara ska ta bort en widget frÄn din startskÀrm utan ocksÄ appen som orsakar det, mÄste du gÄ till InstÀllningar, Appar och du kommer att se en lista över alla. GÄ till applikationsadministration, leta upp applikationen och vi ger den för att avinstallera, sÄ att applikationen och dÀrmed widgeten försvinner helt. Widgets Àr viktiga, de ger ganska mycket komfort nÀr det kommer till olika applikationer som du behöver kolla dÄ och dÄ, eftersom de ger anvÀndbar och nödvÀndig information, som vÀder/klimat.

SÄ nu vill jag visa dig hur du lÀgger widgeten pÄ AndroidUppenbarligen kommer detta att vara anvÀndbart för alla typer av appar som du har installerat, och detta lÄter dig naturligtvis anvÀnda widgeten.

Den hÀr guiden eller handledningen anvÀnds pÄ alla Android-mobilenheter, sÄ du behöver inte oroa dig.

Hur man lÀgger en widget pÄ Android

Att sÀtta en widget pÄ Android Àr inte alltför komplicerat och inom allt, vara en lansering Vad det Àn Àr spelar inte ens mobiltelefonen eller versionen av operativsystemet nÄgon roll. Inuti Àr allt alltid sig likt sÄ du kommer inte ha komplikationer pÄ den hÀr sidan.

Allt du behöver göra Àr att gÄ till startskÀrmen pÄ den mobila enheten a pÄ ett tomt utrymme, tryck och hÄll ned i nÄgra sekunder tills en ny meny visas pÄ skÀrmen. NÀr den hÀr nya menyn dyker upp bör du leta efter ett alternativ som sÀger Widgets exakt.

VÀlj det hÀr alternativet och det mÄste finnas ett nytt fönster öppet för digI den kommer du att kunna se alla widgets som du kan lÀgga till pÄ skrivbordet, alla dessa widgets kommer frÄn de applikationer du för nÀrvarande har installerat pÄ din mobila enhet. Du mÄste vÀlja widgeten i frÄga, i vissa fall lÀggs den bara till pÄ hemskÀrmen, i andra mÄste du dra den för att lÀgga till den dÀr du vill att den ska vara. Och voila, du behöver inte göra nÄgot utöver det jag nÀmnde ovan, det Àr sÄ enkelt att lÀgga en widget pÄ Android.

AnvÀndbarheten av widgeten

Faktiskt generellt sett Widgets Àr ocksÄ anvÀndbaraeftersom den innehÄller en mÀngd information om vad som verkligen intresserar dig. Om du har en vÀderapp och snabbt vill komma Ät vÀderrelaterad information, lÀgg till en widget pÄ skrivbordet och du behöver inte söka efter appen varje gÄng du vill kolla vÀdret i ditt omrÄde. Och det hÀr Àr bara ett exempel, faktiskt finns det widgets för nÀstan alla appar, du bör granska de du har och de alternativ de har som alltid, om du har nÄgra tvivel fÄr du gÀrna lÀmna en kommentar till mig lite nedan.

0 Shares