Hur man lägger ett färgnamn i brawl stars – Ändra namnfärg (exempel)

0 Shares

Det är du säkert spelare inflytelserik av Brawl Starväcka känslor i detta fantastiska onlinespel som kan spelas på din dator. Det finns intressanta funktioner i detta spel som du kanske inte har känt till. Här kommer du att upptäcka vad man ska göra för att sätta färgnamnet i bråkstjärnorna.

Även om den har utmärkt grafik och strider värda sin berömda boom. Många spelare, omedvetna om vissa funktioner, ansåg att färgen med ditt namn eller beskrivning var olämplig. Ta reda på hur du gör det helt gratis.

Hur man lägger ett färgnamn i Brawl Star

  1. Först måste du placera dig på startsidan, i det övre vänstra hörnet klicka på “troféer” och sedan gå till din profil.
  2. När du är i din profil måste du klicka på “inställningar” och ditt namn kommer att visas i alla tillgängliga färger. Välj ditt föredragna namn och voila, du har redan ändrat färgen på ditt namn i Brawl Star.

Hur man lägger ett flerfärgat namn i Brawl Stars

om du inte vill specifik färg, men flerfärgad Du är på rätt plats. Det är väldigt enkelt, i Brawl Stars får du lådor och stora lådor, skriv bara in dina lådor och få ett brawlpass. Flerfärgsalternativet visas automatiskt när du ändrar det. Alltför lätt.

Det inkluderar också byta namn på funktioner i Brawl Stars. Om du kan så blir det helt gratis första gången, tack och lov kan du få gratis ädelstenar eftersom andra gången de kommer att debitera dig från 50 till 100 ädelstenar, Hur gör jag det? Följ stegen nedan:

På samma sätt, gå till startsidan, ange sedan inställningarna, och när du går in kommer en flik att visas som säger “Döp om”Och klicka där, och eftersom det är första gången du gör det blir det helt gratis. På så sätt ändrade du ditt namn väldigt enkelt.

Hur går man med och skapar sina egna matcher i Brawl Star?

Skapa de bästa Brawl Stars-spelen

Det är väldigt enkelt, låt oss börja med det första hur du gör dina egna spel. Du måste bara gå till slagfältet först och sedan gå vidare till delen som säger vänner. Sedan klickar du längst ner där det står “skapa ett rum”. Genom att klicka på den kommer du att starta spelet på ett personligt sätt som tillåter det hitta två vänner.

Gå med i andra spel

På samma sätt är det väldigt enkelt att gå med i andra spel som redan har skapats i anpassat läge som visas högst upp i stridssektionen. Det finns en kod, kopiera den senare, gå till höger i “lekrum “ och du måste ange koden som kopierades tidigare. Det är allt för att du ska kunna gå med i andra spel och turneringar. Som du kan se är det väldigt enkelt.

3 praktiska tips som hjälper dig om du är ny på Brawl Star

om du är nytt Brawl Star-spel Vi kommer att ge dig grundläggande men viktiga råd om hur du kan växa i denna viktiga industri i spelvärlden.

  1. Många gånger när man spelar online börjar det frysa eller så börjar spelet bara frysa. Du bör stänga spelet helt och gå in igen för att njuta av ett bra spel, och om du är orolig för att avsluta spelet, oroa dig inte, systemet är designat så att när anslutningen misslyckas, spelar boten fortfarande för dig.
  2. Tupplurar ett slagsmål Du måste komma ihåg att det här spelet är designat mer för att göra mål än att döda din motståndare, det är viktigt att vinna.
  3. Och om du vill köpa lådor vänta på några erbjudanden, de lägger dem ofta för halva priset, vilket sparar många ädelstenar.

Brawl star är ett unikt spel, Väldigt roligt. Glöm inte att berätta hur det gick, dela med dina vänner och notera dessa fantastiska knep.

0 Shares