Hur man lägger bakgrundsmusik på upphovsrättsskyddade gratisfilmer med Camtasia Studio (exempel)

0 Shares

Hur mycket tid spenderar du på att titta på film på din telefon, dator eller surfplatta? Oavsett om det är för rekreation, allmän kultur eller utbildningsändamål, tillbringar många timmar framför en skärm och tittar på film. Därav behovet att veta sätt bakgrundsmusik till upphovsrättsskyddade filmer med Camtasia Studio

Denna typ av kunskap är nyckeln som låser upp många dörrar. Vem ansvarar för dela videor för uppladdning till de olika tillgängliga plattformarnade har förmodligen inte tillräckligt med tid. För det kan också hända att de inte har den kunskap som behövs för denna uppgift.

Vikten av bra bakgrundsmusik

Inom marknadsföring är färg ett grundläggande element när man utformar en bild dra till sig användarens uppmärksamhet. Det är också så bakgrundsmusiken till ett audiovisuellt verk fungerar. Det gör inte bara användaren uppmärksam på videon, utan du kan till och med förmedla vissa intryck.

Att placera musik i bakgrunden ger dessutom en känsla av professionalitet som säkert kommer att förvåna många. I handledningsvideor eller kurser är de viktiga eftersom de fyller de luckor som personen som har talat kan lämna.

Objekt att överväga

Det finns ett oändligt antal verktyg tillgängliga för att redigera den här typen av innehåll. Huvudproblemet kommer dock inte att vara vilken programvara du ska välja. Alla plattformar är kontinuerlig övervakning av innehåll som skickas av användare. Detta är i första hand för att använda musiken, undvika upphovsrätts- eller upphovsrättsfrågor.

Därför har vissa plattformar spellistor eller bibliotek med låtar som du kan använda utan problem. På samma sätt kan du komma åt ljudbanker där du kommer att betala vissa belopp för att njuta av låtarna.

Lägg till bakgrundsmusik till din video

När du har rört vid föregående punkt är det dags att visa dig hur sätta bakgrundsmusik för filmer utan upphovsrätt. Rekommendationen för denna artikel, som nämndes i början, kommer att vara Camtasia Studio.

Denna programvara rekommenderas starkt för alla personer som vanligtvis använder handledningarna. Tack vare detta program kan du spela in absolut allt som händer på din dator.

Dess gränssnitt är extremt enkelt genom hela sitt utbud av verktyg. Så om du inte vet hur du använder den ännu, bör du inte oroa dig eftersom det inte tar lång tid. Camtasia Studio låter dig redigera ljud och video med noggrann kvalitet på kort tid.

Vad bör jag veta om Camtasia Studio?

Innan du vet ordet av lägga upp bakgrundsmusik för filmer utan upphovsrätt, det är viktigt att känna till vissa aspekter av denna programvara. Det viktigaste är formatet (.camrec) för filmer som spelats in med det här programmet. Visualisering av vad du gör kommer att vara möjlig tack vare:

  • Camtasia Studios “Preview”-funktion.
  • Camtasia Studios startskärm.
  • Camtasia-spelare.

En annan viktig punkt att diskutera om denna programvara är dess språk. Det finns inte på spanska. Så du måste lära dig att använda engelska eller ett annat språk för att använda det mer effektivt.

Lägg till musik steg för steg med Camtasia Studio

Nu är sanningens ögonblick. Följ stegen här så får du reda på hur sätta bakgrundsmusik för filmer utan upphovsrätt. Som nämnts ovan är gränssnittet för denna programvara väldigt enkelt.

Det finns två alternativ för att lägga till musik: det första genom mappikonen som representerar alternativet “import”. Den andra genom att välja spåret och genom att dra den till Camtasia Studios gränssnitt.

När du har lagt till sökvägen till filmen använder du verktygen från Camtasia Studio. På så sätt kan du justera vissa aspekter som Camtasia Studios volymkontroll. När du väl har gjort några ändringar som du känner dig nödvändig, återstår bara det ladda upp din video till den plattform du väljer.

Gör dig redo för massor av likes!

Med en så avsevärd ökning av kvaliteten på dina videor kommer du säkerligen få många likes och positiva kommentarer. Förundras över hur fantastisk Camtasia Studio är. Skapa audiovisuella verk av professionell kvalitet det har aldrig varit så lätt. Vad väntar du på? Prova denna enkla men fantastiska programvara och ladda ner den nu!

0 Shares