Hur man lÀgger ARK: Survival Evolved pÄ spanska eller byter sprÄk enkelt

0 Shares

ARK Survival Evolved, Àr positionerad som en av de största favoriterna pÄ omrÄdet och för inte mindre dess Grafikkvalitetrymd och alternativa Àventyr, lÀmna spelaren massor av alternativ att utforska och lÄt dig ryckas med av dimensionen ARK Survival Evolved.

Det speciella temat i spelet uppslukar vÄra sinnen vid första passet, frÄn att hitta avlyssningar till förhistoriska varelserpÄ ön ARK Survival Evolved, mytologi Àr sammanflÀtad med fantastiska totala sannolikheter, du behöver bara den bÀsta ARK-kartan för att utvecklas fritt.

Utöver det slutar inte möjligheterna med tidsramen, du kan lÄta ditt spel fortsÀtta oavsett om det Àr dag eller natt i spelet, och Àndra speltiden Àven om du vill.

Det hÀr Àr ett spel kan köras pÄ olika plattformar. En av de mest populÀra distributionerna Àr dock skrivbordsversionen. Naturligtvis, för att kunna köra den pÄ den hÀr plattformen, mÄste du ha en dator med alla dess uppdaterade drivrutiner och komplettera den med en bra uppsÀttning lagring, grafik och CPU.

Vad Àr vÀrlden av möjligheter i ARK Survival Evolved?

Nu platt, sjÀlva faktumet att sÀtta handlingen i en dimension dÀr mytologi möter fantasy lÀmnar ett enormt utbud av möjligheter, sÄ mycket att du kanske behöver lite extra hjÀlp för att kunna utveckla ett bra spel och undvika besvÀret.

De som lever denna upplevelse mÄste överleva i ett flygplan eller en vÀrld full av dinosaurier och oÀndliga förhistoriska fauna som lurar överallt, och nÄgra kommer att vara din mat om du har modet att vÄga. Men det Àr inte bara faunan som kan vara fientlig, och till och med platser pÄ kartan andra spelare kan vara farligare Àn de enorma odjuren som omger dig och tittar pÄ dig.

Överlevnad Ă€r handlingens kĂ€rna och kommer dĂ€rför att visa sig i skyldigheten att Ă€ta det som Ă€r nödvĂ€ndigt för livet, frĂ„n frukt till Dodo maskot De kan stĂ„ pĂ„ dagens meny och vid behov försvara din virtuella integritet.

Du kan spela i tredje person om du vill, Àven om det Àr bÀst att spela i första person. Rutten genom utrymmena kommer att vara till fots och var alltid uppmÀrksam pÄ vad som utspelar sig pÄ vÀgen kommer att navigeras, det kommer att vara smidigt och exakt rida dinosaurier tÀmja den för att överleva pÄ ön ARK

Hur spelar man ARK Survival Evolved pÄ spanska?

Eftersom det Àr ett Àventyrs- och överlevnadsspel med en hög actionnivÄ skulle förstapersonsvy vara perfekt, men det beror pÄ din specifika smak. Början skulle vara grunden, med grundlÀggande elementsom en brasa, Àven fastsÀttning av vapen, eftersom försvar Àr viktigt.

Utöver detta, tama djur, i stil med antikens folk, men med en modern vision, med tanke pĂ„ att det kommer att krĂ€va mer resurser, men det kompenserar för det i sin anvĂ€ndbarhet. Ön du kommer att möta först, sprĂ„ket kan vara en oöverstiglig barriĂ€r eftersom det gör upplevelsen slingrande men alltid modifierbar.

För att installera basen behöver du golv, fönster och dörrar, som Àr ganska sÀllsynta föremÄl i ÀventyrsvÀrlden, och sÄ kommer att vinnas under matchen som pris eller utmÀrkelse. Du mÄste skapa vapen som Àr tillverkade utifrÄn de resurser som erhÄllits under sökningen.

Element nyckel som hÀlsaDet bör alltid tas om hand nÀr det berörs, det kan ÄtgÀrdas genom att konsumera erforderlig föda, men det kommer att ske gradvis, för vilket integrerad karaktÀrsvÄrd alltid bör sökas. Eller har tidigare skapat objekt som gör att du kan Äterskapa snabbare.

Hur kan jag lÀgga ARK Survival Evolved pÄ spanska eller enkelt Àndra sprÄk?

SprÄket kan vara ett verkligt hinder för utveckling Àventyr i ARK Survival Evolvedingen kan göra vad de blir tillsagd men inte förstÄr, sÄ att kunna spela spelet pÄ spanska Àr nyckeln till att kunna spela det.

Inuti spelet, i den andra knappen som namnet pÄ spelet visas pÄ, det vill sÀga pÄ Steam, gÄ till egenskaper, gÄ in i sprÄksektionen, tillgÀnglig och vÀlj spanskaeller pÄ vilket sprÄk du vill.

0 Shares