Hur man laddar upp och lägger upp bilder till Facebook i HD-kvalitet från en Android-mobil eller iPhone utan att förlora kvalitet

Sedan Internet dök upp i samhället har det haft en mycket stor global påverkan på oss alla, i den utsträckning som under det senaste decenniet framstegen är mycket betydande Tillsammans med teknik är de av otrolig storlek, så mycket att det i efterhand är svårt att tro, men det är sant att våra liv följer en väg av utveckling och evolution.

Teknologiska framsteg och internet har gjort det möjligt för oss idag att använda verktyg som har förbättrat många aspekter av våra liv, vilket gör dem mycket bekvämare, vi har nu möjlighet att arbeta i bekvämligheten av vårt eget hem, skapa projekt, sprida och utöka vår kunskap i virtuella klassrum, eftersom det också finns plattformar, som är kallas sociala nätverk.

Kommunikation på sociala nätverk

Internet som verktyg är underbart, att kunna använda och använda det är ofattbart, bland de många saker som internet har är webbplatser som de gick mycket längre av våra webbläsare och vi kan hitta dem på vilken enhet som helst med internetuppkoppling, de är sociala nätverk och deras huvudsakliga syfte är att kommunicera att informationsutbytesprocessen äger rum.

I denna virtuella värld genom sociala nätverk kan var och en av oss navigera och upptäcka allt, i dessa nätverk kan vi interagera med vem som helst som är var som helst i världen, skapa en vänskap, på samma sätt som gör att vi kan sprida våra tankar i den, skapa en sida på vår webbplats, och även om vi går längre, starta vår verksamhet.

Det finns nu en hel del sociala nätverk, banbrytande webbplatser som finns kvar och växer redan från början, och innovativa nätverk som växer och fängslar nya användare, bland dessa gigantiska nätverk som har gjort sig ett namn i världen är Twitter, Instagram, Reddit och en med flest stor och viktig telefon Facebooksom fungerade som inspiration och fortsätter att växa och förnya sig.

Hur fungerar Facebook?

Facebook är ett socialt nätverk där ditt mål är utbyte av digitalt innehåll, via inlägg, bilder, videor etc. Eftersom du även kan dela allt med personer du har lagt till eller i grupper har det cirka 2,5 miljoner användare världen över, vilket är i princip det största sociala nätverket på hela internet.

Eftersom den är en av de mest slående plattformarna, har den olika funktioner, från att aktivera och använda Facebook Marketplace, skapa din egen hashtag för ditt företag, till att bli en bidragsgivare till en Facebook-sida, med detta sociala nätverk finns det många alternativ som du kan utforska och interagera med, en av de nyaste är makt se livesändningar från några populära streamers.

Att skapa ett Facebook-konto är ganska enkelt, gå bara till deras hemsida och registrera dig eller ladda ner den officiella appen på våra mobilbutiker för att börja interagera, Facebook kan vara ett bra tillfälle om du vill vara en innehållsskapare, skapa en sida, göra ett inlägg, berättelse och publicera filmer och bilder i HD-kvalitet, som har en metod, följ den här artikeln med oss ​​för att veta hur.

Hur man lägger upp bilder på Facebook från Android eller iPhone med bra kvalitet

Det är något som händer regelbundet, om inte nästan alltid, att när vi ska ladda upp ett foto till vår Facebook-profil, vare sig det är via vår iPhone eller Android, efter att ha laddat upp bilden har den tappat den touch av skärpa och kvalitet som den hade före meddelande och det är lite konstigt för oss, det beror på att Facebook laddar upp bilden komprimera bilden så att den blir mindre tung.

För att detta inte ska hända måste du först ha lämpliga mått för att ladda upp fotot, den klassiska storleken är 1080 × 1080 eller 1200 × 628, sedan är nästa inställning att dess storlek är mindre än 100kb, och slutligen i hjälpen och inställningsdelen, och aktivera sedan alternativet i programinställningarna “Ladda upp bilder i HD-kvalitet”då kommer Android eller iPhone att fungera med vilken Facebook-applikation som helst och därmed ladda upp bilder i HD-kvalitet.

Relaterade Artiklar

Back to top button