Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man laddar upp biljetter till SeatGeek

Har du köpt biljetter till en liveshow, ett event eller en konsert som du inte kommer att kunna gå på själv längre? Planerar du att sälja dina biljetter vidare på en plattform online som SeatGeek?

SeatGeek är en online-biljettmarknadsplats och aggregator som tillåter användare att bläddra, köpa och sälja biljetter till ett brett utbud av liveevenemang, inklusive sportspel, konserter, teaterföreställningar och andra underhållningsevenemang.

Plattformen syftar till att göra processen att köpa och sälja evenemangsbiljetter mer användarvänlig och transparent. SeatGeek har åtagit sig att tillhandahålla en säker och säker biljettköpupplevelse och att skydda användardata och finansiell information.

SeatGeek är känt för sin Deal Score-funktion, som betygsätter biljettlistor baserat på faktorer som platsplats och pris för att hjälpa användare att hitta det bästa värdet. Användare kan se den totala kostnaden för biljetter, inklusive avgifter, i förväg innan de köper.

SeatGeek samlar ihop biljettlistor från olika källor, inklusive primära biljettförsäljare (t.ex. biljettkontor och officiella webbplatser) och sekundära marknadsplatser (t.ex. biljettåterförsäljare och fans).

Detta gör att användare kan jämföra biljettpriser och sittplatser från flera källor på ett ställe.

Om du vill ladda upp dina biljetter till SeatGeek men inte är säker på processen, oroa dig inte. Den här artikeln kommer att fungera som en guide för att hjälpa dig ladda upp dina biljetter till SeatGeek för att enkelt sälja dem vidare.

Hur laddar man upp biljetter till SeatGeek?

För att ladda upp dina biljetter till SeatGeek, logga in på ditt konto, klicka på alternativet Biljetter, gå till Lägg till biljetter, välj vilken typ av biljetter du vill ladda upp och ladda sedan upp biljetten som PDF eller skärmdump.

Om du vill sälja dina biljetter på SeatGeek måste du först ladda upp dem under din profil. När behandlingen av biljetter är klar kan du sälja dem på SeatGeek Marketplace.

Följ dessa steg för att ladda upp dina biljetter till ditt SeatGeek-konto:

  • Öppna SeatGeeks webbplats och logga in till ditt konto.
  • Under din profilikon visas en rullgardinsmeny. Klicka på Biljetter möjlighet att ladda upp dina biljetter från rullgardinsmenyn.
  • Du kommer nu att omdirigeras till en sida där du kan se dina för närvarande uppladdade biljetter och din biljettuppladdningshistorik. Till höger klickar du på Lägg till biljetter möjlighet att ladda upp biljetter från din profil.
  • Du kommer nu att få tillgång till de olika typerna av biljetter som kan laddas upp till ditt SeatGeek-konto. Klicka på den typ av biljett du vill lista dina biljetter för bland de tillgängliga alternativen som t.ex MLB, E-Tickets, NCAA eller NFL biljetter.
  • Följ instruktionerna på skärmen och ladda upp PDF- eller mobilskärmdumpen av din biljett för att lista dina biljetter.
  • Dina biljetter kommer nu att laddas upp till ditt SeatGeek-konto. När biljetterna har behandlats helt av SeatGeek kommer du att kunna sälja dem på SeatGeek Marketplace.

På så sätt kan du ladda upp dina biljetter på SeatGeek. När behandlingen av biljetter är klar kan du ställa in priset och lista dem på SeatGeek Marketplace för att sälja dem.