Hur man laddar ner YouTube-videor på 10 gratis sätt [celular e PC]

0 Shares

Vill veta hur laddar man ner Youtube-video på mobil eller dator? Det finns flera sätt att göra detta och de är alla gratis. I den här exklusiva guiden visar vi dig flera appar och webbplatser, för mobiltelefoner och datorer, där du inte behöver ladda ner den där videon eller låten från Youtube som du gillade så mycket och vill dela, på WhatsApp till exempel. Hur laddar man ner videor på YouTube på Android?

Vi har redan nämnt att det inte finns så många möjligheter att ladda ner Youtube-filmer på iPhone, åtminstone inte med appar (du måste använda en hemsida, som vi ska se senare). På Android finns det flera appar dedikerade till detta, de tre som sticker ut mest är de snaptube, Den TubeMate det är Vidmate. Det är dock få som vet att Youtube i sig har en annan app som tillåter detta, det är vårt första alternativ: Youtube Go!

I den här artikeln hittar du:

Program för att ladda ner YouTube-videor på Android

1 – YouTube Go!

Som vi sa ovan är vårt första alternativ Youtube Go!, utvecklat av Google för mindre kraftfulla mobiltelefoner och som naturligt ger möjligheten att ladda ner Youtube-videor snabbt och helt lagligt. Men glöm inte att det har några begränsningar:

 • Det går inte att titta på den i en annan app eller ens dela filen med någon annan;
 • Kan inte kopiera till PC;
 • Inte ens den högsta kvaliteten är originalmaximum;
 • Att behöva ha två YouTube-appar på mobilen.

Om något av dessa alternativ hindrar dig från att använda det, hoppa till Snaptube, vårt nästa alternativ. Annars följer du stegen nedan för att ladda ner Youtube-videor till mobilen med YouTube Go!

 1. Ladda ner appen från länken ovan;
 2. Efter att ha gett nödvändiga behörigheter till appen, leta efter en video i förstoringsglaset på huvudskärmen;
 3. När du har valt det klickar du bara på den. Det kommer att finnas möjlighet att se och även ladda ner i 3 olika storlekar, beroende på kvalitet;
 4. Nu är det bara ladda ner videor från YouTube till mobil och vänta.

youtube gå för att ladda ner youtube-video till mobil

2 – Hur man laddar ner Youtube-video med Snaptube

Känd för kontroverser, efter att ha anklagats tidigare för bedrägeri som visar dolda annonser för användare vilket ledde till att det förbjöds från Play Store, Snaptube är utan tvekan den mest använda. Den har ett enkelt gränssnitt och lite rörigt, men sättet att ladda ner det är väldigt enkelt.

Det laddar enkelt ner lika många videor som musik. Dessutom är den också kompatibel med dussintals andra videosajter. Se hur du använder:

 1. Ladda ner Snaptube från denna länk, det finns även instruktioner om hur du installerar det.
 2. Med appen öppen, navigera till den youtube-video du vill ha.
 3. Ange videon och gå sedan till alternativet “Ladda ner” för att ladda ner den och välj formatet som den ska sparas i.
 4. Okej, videon kommer att sparas på din mobiltelefon och kan ses direkt på Snaptube eller någon annan spelare.

3 – TubeMate

Det tredje alternativet vi har för att ladda ner videor från Yotube på Android är appen TubeMate. Följ steg för steg nedan:

 1. Ladda ner och installera TubeMate app apk (du måste aktivera okända källor först). Det finns inte på Google Play, bara via den här länken;
 2. Starta YouTube-appen (normalt, inte Go!) och navigera till videon du vill ladda ner;
 3. Tryck på Dela, välj TubeMate, välj, upplösning och klicka på Ladda ner. Nedladdningen av Youtube-videon börjar på din mobil.

TubeMate låter dig välja vilken mapp du vill spara de nedladdade videorna, om du kopierar den till din PC öppnar du bara telefonen och kopierar.

tubemate hur man laddar ner youtube-video till mobil

Du måste dock veta att Google inte godkänner att du tittar på en video utanför sin plattform. Av den anledningen hittar du inte TubeMate – eller andra med samma syfte – på Google Play.

Men låt oss vara tydliga att vi inte förespråkar denna praxis och i vår handledning laddar vi bara ner våra egna videor för offline backup. Nedan följer några nackdelar:

 • Det finns inte på Google Play;
 • Massor av reklam på gränssnittet;
 • Användare rapporterar för mycket batteriförbrukning.
 • Återigen: Google godkänner inte ladda ner och titta på Youtube-videor någon annanstans.

4 – Vidmate

Vidmate är den nyaste älsklingen när det kommer till att ladda ner videor från Youtube. Det är redan idag en av de mest eftertraktade på grund av dess användarvänlighet. Ett intressant faktum är att detta är en mycket gammal applikation men den har nyligen kommit tillbaka till ytan.

Det är också värt att notera att Vidmante, precis som Snaptube, redan har gått igenom anklagelser om att ha satt in skadlig programvara i mobiltelefoner.

Liksom konkurrenten kan Vidmate även ladda ner filmer från andra sociala nätverk, som Facebook, Twitter och Instagram.

Webbplatser för att ladda ner Youtube-video utan att installera något (PC, Android och iOS)

Vi separerade först 3 webbplatser för att ladda ner YouTube-videor och musik där användaren bara behöver ändra webbadressen till videon. Det finns absolut inget behov av att ladda ner något. Dessa är de enklaste metoderna för närvarande.

1 – 10 Youtube

Genom en webbplats som heter , är det möjligt att ladda ner vilken video eller musik som helst från Youtube, i HD, gratis och även om den är mer än 30 minuter lång. Du kan ladda ner YouTube-videor på båda Android-telefonerna; på iPhone; dator som kör Windows eller kör macOS.

Processen är enkel, följ stegen nedan.

 1. Välj videon du vill ladda ner och kopiera länken. Om den finns i den mobila webbläsaren, kopiera länken, om den finns i YouTybe-appen, tryck på “Dela” och välj alternativet att kopiera;
 2. Öppna nu Chrome och klistra in länken i navigeringsfältet och ta bort m. om det är på mobilen och om det är på datorn radera www. (m.youtube.com…) och i stället för m. plats”10-“.Hur man laddar ner YouTube-videor på 10 gratis sätt [celular e PC] 1
 3. Till exempel på bilden var länken till videon https://10-youtube.com/watch?v=SXbaiDUNbqI
 4. När du öppnar länken har du möjlighet att ladda ner endast ljudet (ladda bara ner musiken från youtube-videon) eller videon nedan. Sedan är det bara att klicka på ladda ner. Redo.Hur man laddar ner YouTube-videor på 10 gratis sätt [celular e PC] två

2 – Ungdom

Det finns flera sätt att ladda ner video och ljud från Youtube på Android, iPhone eller dator utan appar, det finns flera webbplatser som erbjuder detta. Men för det mesta är upplösningen aldrig maximal – bara betalande – och annonserna är irriterande.

Så den bästa sidan för detta ändamål är Yout. Den gjordes speciellt designad för detta. Designen är ren och nästan inga annonser.

du laddar ner video från youtube till mobil

Men det finns två sätt att ladda ner videor via YouTube. Kolla in det:

Metod 1

 1. Navigera till videon du vill ladda ner i Youtube-appen.
 2. Klicka på delningsikonen (pilen) och välj sedan “kopiera länk”;
 3. Öppna nu Yout-webbplatsen och klistra in den kopierade länken i det angivna fältet.
 4. Det kommer att finnas två knappar: Spela in MP3 (spela in ljud), MP4 spela in video) och GIF (skapa en GIF).
 5. Klicka på ditt val och klicka på bränn, det kommer att laddas ner.

Metod 2

 1. Gå till youtube.com i din mobila webbläsare (det fungerar inte med appen). Välj videon du vill ladda ner, kopiera nu länken;
 2. Klistra in länken i en annan flik. Ta bort “m”-länken före youtube. Ta sedan bort “röret” efter Yout. Länken kommer att vara: https://yout.com/ejejdje (exempel).
 3. Tryck på enter, det öppnar en sida som ber att spela in, följ bara steg 4 och 5 i metod 1.

3 – Clipconverter.cc

Webbplatsen clipconverter.cc är också ett utmärkt alternativ för att ladda ner Youtube-videor direkt till din mobiltelefon.

Med den lägger du bara in länken till din video och klickar på “fortsätt”. Vissa annonser kommer att dyka upp direkt, men oroa dig inte, ignorera dem och gå.

Den kommer sedan att identifiera egenskaperna hos videon som är tillgänglig för nedladdning. För att spara utrymme på din telefon och tid, ladda ner en upplösning som är kompatibel med din telefon, ladda inte ner full HD om din skärm bara är HD.

4K Video Dowloader: professionellt verktyg för att ladda ner Youtube-video och musik på PC

Nu, om du arbetar professionellt med videor för Youtube, kräver detta ett mer professionellt verktyg. 4K Video Downloader är förmodligen en av de bästa. Med den kan du inte bara ladda ner videor från Youtube, utan från vilken videosajt som helst på internet. Dessutom kan den ladda ner musik från Youtube med stereokvalitet och flera kvalitetsalternativ.

Med 4K Video Downloader är allt väldigt enkelt. Gränssnittet är väldigt förenklat och det är lätt att använda. Kopiera bara länken du vill ladda ner videon och när du öppnar programmet kommer det automatiskt att visa dig möjligheten att ladda ner, det verkar som magi. Sedan är det bara att välja platsen att spara och det är allt.

youtube nedladdning

En annan faktor är att han är väldigt, väldigt snabb. Och du kan välja upplösning, önskad codec eller om du bara vill ha ljudet. En annan fördel är möjligheten att ladda ner flera videor samtidigt.

Programvaran är kompatibel med Windows XP, Vista, 7 och Windows 10.

Slutsats: Vilken är den bästa metoden att ladda ner video från youtube?

Men bland de 3 metoderna som nämns ovan finns det i verkligheten ingen bättre, eftersom var och en har ett mål.

Youtube Go har sedan starten inte som huvudfunktion att ladda ner filmer från Youtube på mobiltelefoner. Googles mål är att i utvecklingsländer, där internet är dyrt, har användaren en chans ladda ner YouTube-videor för att titta offline.

TubeMate är en utmärkt mobilapplikation för att ladda ner YouTube-videor på mobilen. Det är ett bra alternativ att använda även som ersättning för youtube, om du inte vill ha 2 applikationer. Du kan använda den för att titta på och även ladda ner video från Youtube till mobilen.

Så, har du några apptips för att ladda ner YouTube-video till mobilen som du vill dela? Lämna din kommentar nedan.

0 Shares