Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man laddar ner Whatsapp på iPhone snabbt och enkelt

Processen för att lära sig hur man laddar ner WhatsApp på iPhone skiljer sig inte så mycket från andra operativsystem

Android-användare föredrar ibland att byta plattform och lära sig om ett annat system, en av processerna i denna situation är att Hur man laddar ner WhatsApp på iPhone vilket kan vara väldigt enkelt för vem som helst.

Hur man laddar ner WhatsApp på iPhone

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

WhatsApp är inte fabriksinstallerat på iPhone-applikationer, så användaren måste ladda ner det från själva butiken. Följ stegen nedan och lär dig hur du utför processen.

 1. Gå till applikationen App Store på Apple-telefon
 2. Skriv Whatsapp i sökfältet och klicka sedan på installera från butik.
 3. Efter att iPhone har installerat Whatsapp måste du konfigurera applikationen för att fungera korrekt.
 4. Öppna först Whatsapp och ange ditt telefonnummer. Detta nummer måste vara detsamma som chippet som är installerat i enheten.
 5. Du får en kod via SMS på din iPhone.
 6. Lägg bara in koden som du fått på Whatsapp och njut.

Med bara dessa steg kommer din före detta Android-användare inte bara ha lärt sig hur man laddar ner WhatsApp på din iPhone, utan du kommer att ha helt konfigurerat applikationen för din användning.

En av de saker som användarna är mest bekymrade över nuförtiden är säkerheten i sig. En av skillnaderna i iPhone-systemet är själva Face ID.

Nedan lär vi oss, steg för steg, hur du aktiverar Face ID i säkerheten för din egen WhatsApp.

Hur ökar jag WhatsApp-säkerheten på iPhone?

Stegen vi kommer att se nedan är enkla och har inga skillnader mellan enheter, eftersom iOS är standard på de flesta Apple-enheter.

 1. Öppna WhatsApp och gå till alternativet inställningar.
 2. Gå sedan till fliken konto.
 3. Tryck på alternativet Sekretess och välj alternativet Skärmlås.
 4. Aktivera alternativet Begär Face ID.
 5. Du kommer då att kunna välja den återkommande tiden under vilken appen ska begära Face ID för att ge åtkomst.
 6. För att avaktivera blockering, avaktivera helt enkelt alternativet Begär Face ID.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – OTZ

Hittills har vi lärt oss hur du laddar ner WhatsApp på iPhone och ökar din säkerhet med Face ID. Men eftersom du kommer att lita på den här tekniken med din data och säkerhet är det viktigt att veta mer om det.

Vad är Face ID och hur fungerar det?

Face ID är en ansiktsigenkänningsteknik. Placera helt enkelt ditt ansikte framför skärmen så låses det upp. Tekniken fungerar bra med andra appar som vi såg i guiden om hur man laddar ner WhatsApp på iPhone.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Tekniken används också för att auktorisera transaktioner på App Store, iTunes Store och till och med göra betalningar med Apple Pay, förutom skyddet av själva WhatsApp som vi såg nyss.

Denna funktion har mycket teknik bakom sig. För att igenkänningen ska göras korrekt utvecklade Apple True Depth-kameran.

Den fångar all ansiktsdata och kartlägger till och med 30 000 osynliga punkter. Detta hjälper till att skapa en komplett och personlig karta, med djupelement.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Om systemet har några tvivel om någon mindre förändring i utseende kommer en säkerhetskod att begäras. När du anger koden registreras och sparas den nya ansiktsdatan.

Genom att lära dig hur du laddar ner WhatsApp på iPhone och aktiverar Face ID får du en av huvudfunktionerna, som är säkerhet. TrueDepth-kameran aktiveras automatiskt vid vissa rörelser och har en mycket snabb respons.

Framför allt lär sig maskinen, det vill säga iPhone eller iPad, av användning. Så vissa ljusförvandlingar, som att odla skägg eller sminka sig, identifieras automatiskt.

Större ändringar kräver endast registrering med hjälp av kod. Som ett resultat börjar mobiltelefonen lätt känna igen dig när du presenterar ny data.

Med all den här guiden vi såg var det möjligt att lära sig hur man laddar ner WhatsApp på iPhone och har ett säkrare konto med Face ID. Berätta nu, lyckades du följa alla steg vi såg?

Hade du några tvivel eller svårigheter när du utförde stegen och förstår mer om tekniken? Låt oss veta i kommentarerna och dela med vänner och familj så att alla kan vara säkrare.