Hur man laddar ner Viber till en mobiltelefon och en dator (exempel)

0 Shares

Som en del av det enorma utbudet av applikationer finns det många av dem som ger oss intressant innehåll. Vi kommer att ta reda på vad Viber är och hur appen fungerar, eftersom en hel del förändringar har skett sedan lanseringen i december 2010, då den ursprungligen bara var för iPhone iOS-operativsystemet.

Ditt mål är att användare ska skicka gratis textmeddelanden, gratis samtal telefonnummer till användare som har applikationen installerad.

Det finns en rik historia av de olika operativsystemen som denna Viber-app har gjort tillgänglig genom åren, just nu kan cirka 10 av dem stödja den.

Den är äntligen tillgänglig för idag iOS och Android som är de mest använda i världen, de mest tillgängliga i världen av smartphones,

Nu kan du även ha Viber på din dator med samma Funktioner och Fördelar. Kom ihåg att det fungerar med Internet, 3G, WiFi, såväl som mobiltelefoner. Dess nuvarande ägare, Rakuten Inc, är mycket intresserade av vidareutveckling och att öka antalet användare.

Hur liknar appen WhatsappDe konkurrerar stenhårt med varandra vilket får Viber att leta efter nya funktioner som lockar kunder och därmed använder fler och fler det.

Du har möjlighet att ringa röstsamtal över internet, och detta fungerar också med nästan alla operativ system den är för smartphones, den har även en PC-version.

Om du vill veta hur man tar bort en kontakt från Viber läs artikeln så får du reda på det.

Hur laddar jag ner Viber till din dator?

Som vi kommer att se har Viber samma funktioner i smartphones som i en PC, tack vare det får vi samma fördelar. Denna version för Windows eller Mac Det låter dig ansluta till användare som du redan har installerat på din telefon, vilket kan vara Android eller IOS.

Du behöver inte ange ett användarnamn eller e-post inget som är viktigt. Varje användares ID är deras telefonnummer.

När du har ditt användarnamn, vilket är ditt telefonnummer, efter att du har installerat Viber på din telefon kommer det automatiskt att länkas till din dator.

Senare under installationen kommer du att bli ombedd att ange en fil TelefonnummerDetta krävs eftersom en kod kommer att skickas till din telefon för att aktivera tjänsten på din dator.

Vilka är fördelarna med Viber på din dator?

  • Det finns kontakter eller konversationshistorik automatisk synkronisering med dator.
  • Du kan överföra internationella samtal när du ringer dem mellan enheter.
  • Du kan göra en video chattar med datorn.

Tips: för säkerheten är det bättre att ladda ner programmet från själva Viber-webbplatsen.

Hur laddar man ner Viber på Android- eller iOS-mobiltelefoner?

Denna app har blivit en av de mest använda i sitt segment idag, med över 100 miljoner aktiva användare. Vi kan ladda ner det på de mest populära iOS, Android-operativsystemen, lokalisera i Google Play för Android. För iOS i Applikationsbutik.

När du har fått det på webbplatserna som nämns ovan, går du till den gröna installationsknappen, redo att använda viber med dess fördelar. Till exempel kan det nu finnas 20 personer på filen samtidigt samtidig anslutning.

Du kan också ladda ner spel för att delta med dina vänner och även skicka meddelanden via emoji, du kan meddela dem om din plats genom att aktivera den här funktionen.

Nu hjälper Viber dig att trimma videor vilket gör det enkelt att skicka rätt längd. Här är två sätt att ladda ner Viber till dator eller smartphone, njut av denna applikation.

0 Shares