Hur man laddar ner UBER-APPEN – LADDA NED UBER-APPEN (exempel)

0 Shares

Uber Àr den perfekta applikationen för turister eller mÀnniskor som behöver ett enkelt och sÀkert transportmedel. Detta företag Àr specialiserat pÄ att erbjuda en mÀngd olika transporttjÀnstergenom att utföra sÀrskild övervakning av alla deras förare och de rutter de anvÀnder.

Applikationen finns för Android och Apple, du kan ladda ner Uber och anvÀnda den utan problem i din stad som har tjÀnsten.

Steg för att ladda ner Uber för Android

Ansökan Uber passagerare kan du installera den pÄ dina enheter Androidom de har version 4.0.3 eller, i deras frÄnvaro, en senare version. Stegen du behöver följa Àr följande.

  1. Börja med att slÄ pÄ telefonen och gÄ till Play Butik. DÀr mÄste du hitta en sökmotor dÀr den kommer att placera namnet Uber
  2. DÀr kommer du att öppna nÄgra alternativ, men i allmÀnhet Àr det alltid den första appen som dyker upp.
  3. PÄ plats rekommenderar vi att du lÀser ytterligare information som visas om applikationen för att veta i vilka lÀnder den Àr verksam och om den Àr kompatibel med din mobiltelefon.
  4. Om du Àr nöjd med det du lÀser dÀr kan du trycka pÄ LADDA UBER-knappen och vÀnta pÄ att förloppsindikatorn lÀngst upp pÄ sidan ska fyllas.
  5. NÀr du har installerat applikationen kan du börja anvÀnda den och njuta av dess fördelar.
  6. I appen, tryck pÄ knappen Logga in, om du redan har ett aktivt konto, eller om det inte har, tryck pÄ knappen Registrera för att skapa ett konto och börja dra nytta av dess fördelar.

Hur man registrerar sig för Uber-appen

Om du funderar pÄ att komma igÄng och vill registrera dig finns det steg du mÄste följa för att komma igÄng.

  1. Det första du bör göra Àr att komma igÄng applikationsnedladdning i Registrera dig om du fortfarande har applikationen pÄ din mobiltelefon eller den hÄller pÄ att laddas ner kan du registrera dig frÄn ansökningssidan dÀr du kommer att bli ombedd att ange: för- och efternamn, mobilnummer, e-postadress och lösenord.
  2. Efter det kommer du att uppmanas att lÀsa och acceptera de olika villkoren som gÀller för tjÀnsterna och applikationens anvÀndarvillkor. Efter att ha accepterat dessa villkor, tryck bara pÄ knappen: Registrera.
  3. Vi skickar sedan ett sms till dig för att verifiera ditt telefonnummer. Den hÀr koden mÄste lÀggas in i appen för att bekrÀfta att numret Àr ditt och voila, ditt telefonnummer kommer att verifieras helt!

Även om det verkar som slutet pĂ„ allt att börja anvĂ€nda appen, efter det kommer systemet att be dig om följande information:

  • Vad kommer din betalningsmetod att vara?: HĂ€r kan du lĂ€gga till ett kreditkort eller, i annat fall, en övertrassering. NĂ€r du lĂ€mnar in reseansökningar blir det mycket enklare för dig att vĂ€lja betalningssĂ€tt, Ă€ven om du vill betala kontant för tillfĂ€llet sĂ„ kommer detta att vara det alternativ som öppnas för tillfĂ€llet i ansökan.

Efter att ha skapat profilen kommer ett e-postmeddelande att skickas till kontot du angav för att bekrÀfta att du har skapat och lagt till annan konfigurationsdata till kontot.

Duktig!

Genom att följa dessa enkla steg kan du börja anvÀnda och ha en trevlig första resa i appen. Observera att priser och priser kommer att variera beroende pÄ vilket land du befinner dig i och avstÄndet du tÀnker resa. FrÄn och med nu kan du resa med allt du behöver tack vare denna fantastiska applikation.

0 Shares