Hur man laddar ner Spotify på Mac

Hur man laddar ner Spotify på Mac

De flesta håller med om att inte bara eran av att köpa CD-skivor är över, utan även att köpa enskilda låtar eller album digitalt. Varför spendera $9,99 på ett album när du kan få en nästan obegränsad mängd musik streamad till alla dina enheter för samma pris?

Det är inte konstigt att musikstreamingtjänsterna blomstrar. Det finns Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, TIDAL, SoundCloud och mer. Men den i särklass största aktören i den här branschen idag är Spotify, som är tillgängligt i mer än 90 länder och har ett ansenligt bibliotek på 60 miljoner låtar.

Så hur spelar man Spotify på Mac? Hur laddar man ner Spotify på Mac? Hur uppdaterar jag Spotify på Mac? Hur laddar man ner musik från Spotify? Du kan hitta svar på alla dessa frågor och mer i vår praktiska guide nedan.

Varför använda Spotify för Mac

Spotify har mycket att göra. Låtbiblioteket är enormt och uppdateras dagligen med alla nya utgivningar. Eftersom tjänsten har tecknat avtal med alla större skivbolag kan du hitta praktiskt taget vilken låt eller album som helst från början av musikinspelningen, från Beatles till Lil Wayne.

Om du inte är säker på vilken musik du ska spela, gör Spotify det enkelt för dig också, och föreslår radio, spellistor, spellistor, nya releaser och mer, allt baserat på dina preferenser. Ju mer du lyssnar, desto mer exakt kommer Spotify att identifiera vad som kan intressera dig.

Spotify för Mac-appen kopplar dig också till dina Facebook-vänner, så att du kan se vad andra lyssnar på och upptäcka ny musik på det sättet. Dessutom har Spotify nu blivit en kraftfull aktör i podcastvärlden, med många exklusiva, som Joe Rogan Experience och The Michelle Obama Podcast.

Kan du ladda ner musik från Spotify? Självklart! Du kan ladda ner låtar, album, spellistor och poddsändningar från Spotify tills du får slut på lagringsutrymme på din enhet. För själva appen kan du ladda ner Spotify för Mac, iOS, Android och Windows.

Låt oss se hur du laddar ner Spotify på Mac, i synnerhet.

Spotify webbmusikströmningstjänst

Hur man laddar ner Spotify på Mac

Medan Spotify har en webbapp för onlinelyssning, finns det en hel del anledningar till att skaffa en Spotify-nedladdning för Mac, varav den största är möjligheten att ladda ner Spotify-låtar för offlinelyssning.

Så här kan du ladda ner Spotify för Mac:

 1. besök spotify.com

 2. Klicka på Ladda ner i toppmenyn.

 3. Klicka på Tillåt i popup-fältet för att starta nedladdningen av Spotify

 4. Packa upp installationsprogrammet för Spotify i mappen Nedladdningar

 5. Dubbelklicka på installationsfilen och följ processen.

Spotify Mac Downloader App

Nu kan du komma åt Spotify från din Applications-mapp som vilken annan app som helst och till och med lägga den i din Dock.

I det sällsynta fallet att Spotify inte öppnas på Mac, lägg den aktuella versionen i papperskorgen och ladda helt enkelt ner en ny från webbplatsen, upprepa ovanstående process.

Tips för att använda Spotify på Mac

När du väl har fått Spotify-appen för Mac är det ganska intuitivt att använda den. Men det finns några knep. Du kan till exempel inte ladda ner låtar och album från Spotify direkt, men du kan ladda ner spellistor. Så du måste lägga till album och låtar till specifika spellistor (du kan skapa hur många du vill) eller så kan du gilla låtar med hjälp av hjärtikonen och sedan ladda ner Autospellistan Gillade låtar. För att ladda ner, växla helt enkelt nedladdningsknappen på valfri spellista.

ladda ner låtar spotify mac

Eftersom Spotify tenderar att starta varje gång du sätter på din Mac, undrar många människor hur man stoppar Spotify från att starta vid Mac-start.

 1. Gå till Spotify-inställningar (⌘ +,)

 2. Rulla ned och klicka på Visa avancerade inställningar

 3. Leta efter Startup och Window Behavior och ändra rullgardinsmenyn till Nej

En annan måste-ha-funktion är Spotifys equalizer som vanligtvis ignoreras av Mac som standard. I samma inställningsmeny, hitta Normalisera volym i avsnittet Musikkvalitet och slå på det. Nu kommer alla låtar att ha samma volym och du behöver inte justera högtalarna för varje spår.

Slutligen kan du inte bara spela Spotify på Mac, du kan ansluta den till mer än 2 000 enheter, som smarta högtalare, TV-apparater, spelkonsoler, etc. För att göra det, se till att dina enheter använder samma WiFi-nätverk och använd sedan menyn Enheter som finns på den nedre panelen på din Spotify för att ansluta dem.

Hur man använder gruppsessionen i Spotify

En av de senaste funktionerna som släpptes 2020 på Spotify har varit möjligheten att skapa en gruppsession.

Vet du hur när du är på fest, middag eller kontor och bara en person har kontroll över musiken som spelas på sin enhet? Group Session är utformad för att göra musikströmning samarbetsvillig och ge alla möjlighet att pausa, spela och lägga till låtar i den gemensamma kön. Funktionen är fortfarande i betaversion och inte tillgänglig på Mac, men du kan prova den på din iPhone:

 1. När en låt spelas trycker du på ikonen Tillgängliga enheter

 2. Välj Starta session under “Starta en gruppsession”.

 3. Bjud in dina vänner att gå med genom att skicka länkar till dem eller låta dem skanna din kod

Nu kontrollerar alla samma kö av låtar utan att behöva använda samma enhet och vara socialt distanserade. En riktigt användbar funktion!

Hur man får det bästa ljudet på Mac

Så fort du kommer på hur du spelar Spotify på Mac får du direkt tillgång till över 60 miljoner låtar. Det bästa du kan göra är att justera dina ljudinställningar för att verkligen njuta av din nyfunna obegränsade musikupplevelse.

Boom 3D är den mest avancerade ljudförstärkaren för din Mac. Den här appen har en rad högkvalitativa förinställningar för ljudförstärkare som du också kan justera manuellt för att få vilken genre som helst att låta precis som den ska, oavsett dina högtalare. Dessutom kan du till och med sätta på 3D-surroundljudsfunktionen för dina hörlurar för fullständig nedsänkning av audiofil. Och om du upptäcker att din Macs maximala volym är för låg kan du slå hårdvarugränsen med en av Boom 3D:s mest eftertraktade funktioner.

Boom 3D Music App för Mac

Hur man fokuserar på musik på Mac

Alla öppna kontor, coworking-utrymmen och till och med byggarbetsplatser bredvid ditt hem förstör ditt fokus när du behöver få något viktigt gjort. Och om du sätter på dig hörlurarna och bara höjer musiken kan du gå miste om allt som är användbart omkring dig. Finns det en medelväg?

Silenz är den perfekta ljudmixern för din Mac. Så fort du sätter på dig hörlurarna (oavsett om det är vanliga eller trådlösa), kommer den här appen att anpassa ditt ljudflöde till världen omkring dig, så att du kan hålla fokus utan allt bakgrundsljud men, samtidigt höra din telefon ringa eller någon prata. till dig. Silenz är kompatibel med alla tredjeparts mediaspelare eller tjänster, inklusive Spotify, och fungerar automatiskt, även utan din direkta inblandning.

Silenz audio app ljudmixer Mac

Nu när du vet hur du laddar ner musik från Spotify och några andra tips för att öka volymen med Boom 3D och mixa ljud med Silenz, kan du skapa din perfekta ljudmiljö på nolltid.

Det bästa av allt är att Boom 3D och Silenz är tillgängliga gratis i sju dagar genom testversionen av Tecnologar, en plattform med mer än 190 kraftfulla applikationer som förbättrar din vardagliga Mac-upplevelse, från att skapa ikoner på några sekunder ( Image2icon) till att felsöka din WiFi-täckning ( NetSpot). Prova dem alla gratis och se hur mycket bättre ditt liv kan bli med apparna.

Relaterade Artiklar

Back to top button