Hur man laddar ner och uppdaterar Samsung Grand Prime till Marshmallow

0 Shares

Visst, om du har en Samsung Galaxy Grand Prime kanske du har det Android 4.4.4 KitKat eller Android 5.1 Lollipop.

Den hÀr mellanklassens mobiltelefon har gett mycket att prata om sedan den avgick 2014, och Àr det sÄ? kvaliteten Àr ganska bra, priset Àr extremt överkomligt, vilket uppenbarligen Àr för attraktivt för de flesta som inte vill lÀmna en massa pengar pÄ sina enheter.

Det Àr möjligt att ladda ner och uppgradera din Samsung Grand Prime till Marshmallow mobiltelefon programvara

Men det Àr nu klart att den senaste stabila versionen för alla Àr Android 6.0 Marshmallow vi vill alla ha det pÄ vÄra mobila enheter.

Problemet Ă€r Kan du? Samsung Grand Prim-uppdateringÄr detta den senaste versionen av operativsystemet? Det Ă€r en mĂ€rklig enhet med ett av de bĂ€sta antivirusprogrammen pĂ„ marknaden, Ă€ven om svaret naturligtvis Ă€r ja och sanningen Ă€r att du bör göra det eftersom det ger mĂ„nga intressanta förbĂ€ttringar som kommer att visa sig vara extremt anvĂ€ndbara nĂ€r du anvĂ€nder Android.

StabilitetsförbÀttringar, batteritid etc. De Àr kÀnda som vissa personer de sÀger att de till och med lyckades spara upp till 30 % av batteriet bara att Àndra Android-versionen sÄ att det Àr klart att fördelen med denna Android-version framför de andra Àr verkligen fantastisk.

Tydligen det finns andra problem med den hÀr versionenPoÀngen Àr att om vi gÄr till fallet Àr det hÀr vanliga och minimala problem som inte hÀnder alla, och om vi gÄr till fallet har alla operativsystem nÄgot annat problem, eller hur?

Det sÀger sig sjÀlvt att för att ha ett mycket funktionellt team och alla uppdaterade applikationer, först mÄste vi ladda ner och uppdatera operativsystemet vÄr mobila enhet, tack vare vilken vi inte kommer att ha problem med vÄr mobiltelefon i framtiden.

Det Àr dÀrför vi pÄ MiraHowTo kommer att lÀra dig hur du gör ladda ner och uppdatera programvaran för din Samsung-telefon Grand Prime till det nuvarande operativsystemet Marshmallow.

Glöm inte att följa alla rÄd vi ger hÀr du har uppdaterat din telefon och alltid med de bÀsta applikationerna.

Ladda ner och uppdatera programvaran Samsung Grand Prime till Marshmallow

För att uppdatera mÄste vi först gÄ till avsnittet InstÀllningar, varefter vi gÄr ner under allt och gÄr dÀr det stÄr Om enheten.

Sedan, vad vi kommer att göra, kommer vi att trÀffa platsen dÀr det stÄr Uppdatera programvara och sedan vÀnta tills den har letat efter nÄgot nyheter om operativsystem.

I alla fall, om det inte Àr tillgÀngligt Ànnu, betyder det w vÄrt land har inte lanserats officiellt eller sÄ kanske vÄr operatör inte har gjort det tillgÀngligt Ànnu.

I sĂ„ fall kan vi vĂ€nta pĂ„ att de slĂ€pper det, eller sĂ„ har vi ett annat alternativ, det vill sĂ€ga ladda ner original ROM för att installera den manuellt. Även om detta Ă€r lite mer komplicerat och din garanti kanske inte lĂ€ngre fungerar, Ă€r det klart att du bör göra det pĂ„ egen risk.

Du kan ocksÄ anvÀnda Samsung Kies det nedladdningar frÄn den officiella webbplatsen till din dator och anslut den mobila enheten, i alla fall lÀmnar vi dig en video som kan hjÀlpa dig att fatta ett bÀttre beslut.

Hur man laddar ner och uppdaterar Samsung Grand Prime till Marshmallow

För att uppgradera Grand Prime till MarshMallow Du kan enkelt göra det frÄn OTA, det vill sÀga du kan göra det direkt frÄn din Wi-Fi-anslutna mobiltelefon utan att behöva ansluta den till en dator.

Du behöver bara komma ihÄg det du mÄste ha tillrÀckligt med internt lagringsutrymme för att ladda ner uppdateringen och Àven ha ett batteri pÄ minst 50%.

För att göra detta, gÄ bara till Menyn InstÀllningar -> Om enheten -> Uppdatera programvara.

Gör det telefonen söker automatiskt efter tillgÀngliga uppdateringar För Samsung Galaxy Grand Prime, om du fÄr ett meddelande som sÀger att den senaste versionen redan Àr installerad, betyder det att det inte finns nÄgon uppdatering tillgÀnglig för din mobiltelefon i ditt land eller hos din operatör.

Jag kan inte uppdatera min Samsung Grand Prime med OTA

Dock, finns det nÄgot annat sÀtt att uppgradera till Android 6.0 MarshMallow?du kan ladda ner original-ROM och flasha Grand Prime med ODIN, kom bara ihÄg att sÀkerhetskopiera alla dina filer först sÄ att du inte förlorar nÄgot.

Ett annat sÀtt att göra detta Àr med hjÀlp av Samsung Kies, vilket Àr Samsungs officiella enhetshanteringsverktyg.

Ladda bara ner Samsung Kies, anslut din mobiltelefon och leta efter avsnittet Systemuppdatering för att kunna uppgradera Grand Prime till MarshMallow frÄn datorn genom att ansluta den med USB-kabeln.

SÄ hÀr kan du uppgradera Grand Prime till MarshMallow Inga problem, oavsett vilken av alla Samsung Galaxy Grand Prime-varianter du har sÄ kan du göra det och Android 6.0 MarshMallow-versionen kommer alltid att vara kompatibel.

Uppdateringskrav för Samsung Galaxy Grand Prime

Se till att de finns dÀr innan du börjar vÀntande uppdateringar pÄ mobiltelefonen och har ett batteri pÄ minst 60 %. NÀr du Àr redo att börja uppdatera följer du bara dessa steg:

Du mĂ„ste gĂ„ till menyn InstĂ€llningar -> Om enheten -> Uppdatera programvaraPĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan du kontrollera om du har den senaste versionen av Android installerad. Å andra sidan, om du inte har en, kommer din telefon automatiskt att börja ladda ner och installera den senaste versionen av Android.

En annan vÀg Uppdatering av Samsung Galaxy Grand Prime uppdateras av Smart Switch eller Samsung Kies. Detta Àr den officiella Samsung-applikationen som lÄter dig hantera din mobiltelefon och ladda ner programuppdateringar. Allt du behöver Àr en Windows-dator och du kan uppdatera din mobil till den senaste tillgÀngliga Android-versionen.

Det Àr allt du behöver göra Uppdatering av Samsung Galaxy Grand Prime till den senaste versionen av Android-operativsystemet. Hoppas du tyckte att den hÀr guiden var anvÀndbar, om du har problem lÀmna gÀrna en kommentar sÄ hjÀlper vi dig.

0 Shares