Hur man laddar ner och uppdaterar Samsung Grand Prime till Marshmallow

Visst, om du har en Samsung Galaxy Grand Prime kanske du har det Android 4.4.4 KitKat eller Android 5.1 Lollipop.

Den här mellanklassens mobiltelefon har gett mycket att prata om sedan den avgick 2014, och är det så? kvaliteten är ganska bra, priset är extremt överkomligt, vilket uppenbarligen är för attraktivt för de flesta som inte vill lämna en massa pengar på sina enheter.

Det är möjligt att ladda ner och uppgradera din Samsung Grand Prime till Marshmallow mobiltelefon programvara

Men det är nu klart att den senaste stabila versionen för alla är Android 6.0 Marshmallow vi vill alla ha det på våra mobila enheter.

Problemet är Kan du? Samsung Grand Prim-uppdateringÄr detta den senaste versionen av operativsystemet? Det är en märklig enhet med ett av de bästa antivirusprogrammen på marknaden, även om svaret naturligtvis är ja och sanningen är att du bör göra det eftersom det ger många intressanta förbättringar som kommer att visa sig vara extremt användbara när du använder Android.

Stabilitetsförbättringar, batteritid etc. De är kända som vissa personer de säger att de till och med lyckades spara upp till 30 % av batteriet bara att ändra Android-versionen så att det är klart att fördelen med denna Android-version framför de andra är verkligen fantastisk.

Tydligen det finns andra problem med den här versionenPoängen är att om vi går till fallet är det här vanliga och minimala problem som inte händer alla, och om vi går till fallet har alla operativsystem något annat problem, eller hur?

Det säger sig självt att för att ha ett mycket funktionellt team och alla uppdaterade applikationer, först måste vi ladda ner och uppdatera operativsystemet vår mobila enhet, tack vare vilken vi inte kommer att ha problem med vår mobiltelefon i framtiden.

Det är därför vi på MiraHowTo kommer att lära dig hur du gör ladda ner och uppdatera programvaran för din Samsung-telefon Grand Prime till det nuvarande operativsystemet Marshmallow.

Glöm inte att följa alla råd vi ger här du har uppdaterat din telefon och alltid med de bästa applikationerna.

Ladda ner och uppdatera programvaran Samsung Grand Prime till Marshmallow

För att uppdatera måste vi först gå till avsnittet Inställningar, varefter vi går ner under allt och går där det står Om enheten.

Sedan, vad vi kommer att göra, kommer vi att träffa platsen där det står Uppdatera programvara och sedan vänta tills den har letat efter något nyheter om operativsystem.

I alla fall, om det inte är tillgängligt ännu, betyder det w vårt land har inte lanserats officiellt eller så kanske vår operatör inte har gjort det tillgängligt ännu.

I så fall kan vi vänta på att de släpper det, eller så har vi ett annat alternativ, det vill säga ladda ner original ROM för att installera den manuellt. Även om detta är lite mer komplicerat och din garanti kanske inte längre fungerar, är det klart att du bör göra det på egen risk.

Du kan också använda Samsung Kies det nedladdningar från den officiella webbplatsen till din dator och anslut den mobila enheten, i alla fall lämnar vi dig en video som kan hjälpa dig att fatta ett bättre beslut.

Hur man laddar ner och uppdaterar Samsung Grand Prime till Marshmallow

För att uppgradera Grand Prime till MarshMallow Du kan enkelt göra det från OTA, det vill säga du kan göra det direkt från din Wi-Fi-anslutna mobiltelefon utan att behöva ansluta den till en dator.

Du behöver bara komma ihåg det du måste ha tillräckligt med internt lagringsutrymme för att ladda ner uppdateringen och även ha ett batteri på minst 50%.

För att göra detta, gå bara till Menyn Inställningar -> Om enheten -> Uppdatera programvara.

Gör det telefonen söker automatiskt efter tillgängliga uppdateringar För Samsung Galaxy Grand Prime, om du får ett meddelande som säger att den senaste versionen redan är installerad, betyder det att det inte finns någon uppdatering tillgänglig för din mobiltelefon i ditt land eller hos din operatör.

Jag kan inte uppdatera min Samsung Grand Prime med OTA

Dock, finns det något annat sätt att uppgradera till Android 6.0 MarshMallow?du kan ladda ner original-ROM och flasha Grand Prime med ODIN, kom bara ihåg att säkerhetskopiera alla dina filer först så att du inte förlorar något.

Ett annat sätt att göra detta är med hjälp av Samsung Kies, vilket är Samsungs officiella enhetshanteringsverktyg.

Ladda bara ner Samsung Kies, anslut din mobiltelefon och leta efter avsnittet Systemuppdatering för att kunna uppgradera Grand Prime till MarshMallow från datorn genom att ansluta den med USB-kabeln.

Så här kan du uppgradera Grand Prime till MarshMallow Inga problem, oavsett vilken av alla Samsung Galaxy Grand Prime-varianter du har så kan du göra det och Android 6.0 MarshMallow-versionen kommer alltid att vara kompatibel.

Uppdateringskrav för Samsung Galaxy Grand Prime

Se till att de finns där innan du börjar väntande uppdateringar på mobiltelefonen och har ett batteri på minst 60 %. När du är redo att börja uppdatera följer du bara dessa steg:

Du måste gå till menyn Inställningar -> Om enheten -> Uppdatera programvaraPå så sätt kan du kontrollera om du har den senaste versionen av Android installerad. Å andra sidan, om du inte har en, kommer din telefon automatiskt att börja ladda ner och installera den senaste versionen av Android.

En annan väg Uppdatering av Samsung Galaxy Grand Prime uppdateras av Smart Switch eller Samsung Kies. Detta är den officiella Samsung-applikationen som låter dig hantera din mobiltelefon och ladda ner programuppdateringar. Allt du behöver är en Windows-dator och du kan uppdatera din mobil till den senaste tillgängliga Android-versionen.

Det är allt du behöver göra Uppdatering av Samsung Galaxy Grand Prime till den senaste versionen av Android-operativsystemet. Hoppas du tyckte att den här guiden var användbar, om du har problem lämna gärna en kommentar så hjälper vi dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button